Гей-парад 2013

• 33 611
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 885
Какво общо между наркомани,алкохолици и хомосексуалисти???

Размътения мозък. А кой има интерес да бъде така се сетете.

# 886
  • София
Абе виждам, че има и хора с бая размътени мозъци, при това без да са от изброените.

# 887
Абе виждам, че има и хора с бая размътени мозъци, при това без да са от изброените.

Тя и телевизията "помага". Интернет-също. Даже и някои книги "помагат".

# 888
Нека аз, нека аз - Мафията.

# 889
  • София
Какво общо между наркомани,алкохолици и хомосексуалисти???

Размътения мозък. А кой има интерес да бъде така се сетете.
Не мога. Тъпа съм. Кажи ми, моля те  perko

Нека аз, нека аз - Мафията.
Прекръсти ли се докато казваше думата с М?

# 890
  • на брега на морето
Shocked
За теб винаги ще имам  Hug

# 891
Владе и интернета ли ще ни спираш?
Помниш ли чичкото с мустачките дето гореше книги? гейовете му бяха на първа страница в списъка!

С риск да разочаровам и алиенирам голяма част от фен-клуба си напоследък съм асексуална  Mr. Green

# 892
  • Tам през Атлантическия океан
!

С риск да разочаровам и алиенирам голяма част от фен-клуба си напоследък съм асексуална  Mr. Green

Спомням си един сюжет на филм  Simple Smile Семейство - мъжа бе с обратни наклонности , а жена му асексуална  Wink изгодна партия и за двамата  Grinning

# 893
  • Куциндрел
Ох, голяма разправия се е заформила. ooooh! Доста страници са, едва ли ще ги прочета всичките.  Crazy

Чудя се в тази тема дали има смелостта да пише някой хомо или бисексуален?

# 894
Само, че аз имам едно допълнение.
Ако в България в момента гей обществата се борят за едно, то за тукашните ( гей общества) тези искания са вече факт. Но следва продължение - исканията вече са съсредоточени в признаването на църковен брак от християнските църкви ( имам предвид църковната деноминация), искането да имат свещеници и т.н.
В интерес на истината не следя отблизо дебатите. За мен, моментът не е узрял. Има много вода да изтече, много истини и не истини да се изпишат... Сложно е! Защото според мен става дума за много пари. Точно това е в основата на всичко. Не мога да обясня точно защо мисля така, но от житейския си опит тук, от начина на живот, от културата и обществените взаимоотношения, стигам до този извод.

Един много уважаван от мен човек беше разказал в интервю, че сам се е отказал от религията, независимо от факта, че е бил възпитаван и израснал в строго протестантско семейство. В момента в който изяснява за себе си позицията си на гей, след като преборва вътрешните си страхове и се освобождава от чувството на вина, той се разделя с Бог. Доброволно. Сега вече е напълно скептичен към съществуването му, но това е друга тема.

# 895
  • Boston, MA
... Принципно на никого, до момента в който не предявяват претенции децата от предучилищна да бъдат запоанавани с различните видове сексуалност, за да пораснели толерантни. Против съм не за друго, а защото деца в такава възраст не бива изобщо да бъдат занимавани с ничия сексуалност. Нито с хетеро, нито с хомо. И другото, което ме дразни и не е свързано само с хомосексуалистите, е една тенденция ненормалното да се нарича нормално, грешното - правилно и грозното - красиво. Едни ненормални и изкуствени ценности се насаждат от най-ранна възраст.
А по въпроса с лечението, според някои с много йога се лекува. Имало случаи на излекувани.

Не знам някой да иска да запознава децата от предучилищна със сексуалност изобщо. За децата от предучилищна е достатъчно да знаят, че както можеш да имаш мама и татко, или само мама, или само татко, или мама и баба, може да имаш мама и мама, или татко и татко. Моите деца имат такива съученици и изобщо не го намират за извън норма.

Дадоха ви и изследвания нагоре, че хомосексуалните не правят толкова секс, колкото в жадните ви за сеир очи, вие пак това си знаете. СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕМЕЙСТВА, за узаконяване на отношенията между два индивида на законна възраст, във взаимно съгласие. ТЕ МОЖЕ ИЗОБЩО ДА НЕ ПРАВЯТ СЕКС, откъде накъде вие ще им казвате, че не може да живеят заедно.

Свекърва ми беше много анти-гей настроена, настаниха се една двойка до нея. Ау, оу, той му отваря вратата на колата...След време - ама те били много симпатични тези момчета, едни услужливи, любезни.

Майка ми, като повечето възрастни, беше доста консервативна (слава богу никога не толкова хомофобски шумна като някои млади жени тук), докато не стана наемодател на гей двойка. Вече пет-шест години, коренно се обърнаха вижданията й, в прекрасни отношения с момчетата е.

П.с. хетеросексуална съм, омъжена.

# 896
  • Ню Йорк
Ох, голяма разправия се е заформила. ooooh! Доста страници са, едва ли ще ги прочета всичките.  Crazy

Е пишат. Те си казаха малко по-напред.

# 897
  • Куциндрел

Е пишат. Те си казаха малко по-напред.

Явно ще трябва да прочета.... макар, че намирам хомофобските теми за скучни.

# 898
  • Costa Rica
Привлечена съм от хора, личности, характери ... не от пол ... Мнението ми за хомосексуалноста е непроменено и е едно и също от времето преди да бъда с жена, когато съм била и сега (когато от тогава е минало толкова много време). Всъщностност интересът ми към хомосексуалноста, механизмите на общуване и маргиналните групи, се определя не от сексуалноста ми, а от интереса ми към хората изобщо. Психолог съм по образование и наистина това ми е страст!
newsm18

+1
Цитирам, защото и аз бих казала същото.

# 899
  • Galaxy 13197853088
Колко пъти трябва да ги пиша?
Казах - гнусни са ми, неприятно ми е да са около мен.
Това е абсолютно достатъчно за да съм 'за' за всякакви мерки които биха ги отдалечили. Всякакви.
Знам сравнението с хлебарки не е съвсем подходящо, но вие сте умни и ще разберете.
Бих се радвал ако изглеждат като нормалните, и се държат като нормалните, а наклонностите си ги практикуват в къщи. Нали разбирате, пак като хлебарките, нямам против животинчетата да си се таковат в канала, но да не си показват носа наблизо (пак образно казано).
Може би ако съм израснал в някаква гнусна обстановка, където хлебарките са норма за дома, нямаше да ми пука, но уви.
И никак не мисля, че трябва да се насилвам да лицемернича за да им осигурявам комфорт. Нито искам децата ми да живеят в такъв дом и общество.
Достатъчно ясен ли бях?

Общи условия

Активация на акаунт