Гей-парад 2013

• 33 609
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 870
  • София - Рим и обратно

Кафе с мед ... за да защитиш позицията си, от тук на сетне, не трябва да целуваш мъжа си на място различно от спалнята ви, да го прегръщаш и държиш за ръка ... същото така трябва да си критична към хетеросексуалните си приятели които извършват тези действия извън спалнята (тяхната, не твоята!) ... Не трябва да се възползваш от нещата достъпни само за хетеросексуални ... като брак, придобитото онаследяване с брака ... и т.н. Всичко трябва да остане в спалнята!

p.s. но точно при хомосексуалните нещата не опират до спалнята ....
Глупости на търкалета. За какви неща "достъпни за хетеросексуални" дрънкаш, че не мога да разбера? За кого да е достъпен брака, за хомо-тата ли? Е, чакай де, все още слава богу не е дори законен.
Ето пак се драпа за "нормалност" и се съпоставя. Ами не са съпоставими нещата, защото педерастията не е норма. Когато се примирят с този факт, ще бъдат в хармония и със себе си и с околните.

# 871
  • На земята, която е всъщност звезда.
Трябва да направим парад и на хетеросексуалните Mr. Green...тогава може и да ни забележат Thinking

пухи-пухи също имаше желание, можете да се кооперирате. 

# 872
  • София
Аз от полунездраво любопитство, но и за целите на дискусията все пак, да запитам най-яростните застъпнички в темата с каква сексуална ориентация са. Визирам Бумър, Rois и temp. Просто не мога да повярвам, че сте обикновени хетеросексуални жени и не сте с някакви специфични сексуални предпочитания. Ако желаете да се афиширате де.

# 873
То и борбите за правата на жените преди стотина години са будили недоумение: Какво пък толкова искат? Искали да работят - ми, работят! Искали да им се плаща за труда - ми, плаща им се!
Обаче с тънката разлика, че са работели в изключително мизерни условия и надниците им са били по-ниски от тези на мъжете. А, и не са имали право да гласуват. Дребнички такива неща, за които не само паради е имало.
Толкова дребнички, колкото са и днешните желания на гейовете - да имат право да сключват брак, чрез което право биха могли да се унаследяват взаимно, да отглеждат деца и т.н. нормални човешки дребнинки.
Ако две жени живеят заедно /като гей-двойка/ няма закон, който да им забрани една от двете жени да зебременее и роди дете /чрез донорство или с пряк сексуален контакт с мъж, но все едно - детето се води с баща-неизвестен/. И така - детето е дете на едната майка. Ако тази майка умре, то другата нито наследява общите им имоти на 100 %, нито пък има право да се грижи за детето. То автоматично преминава в ръцете на социалните - по домове и приемни семейства. Което смятам, че хич, ама хич не е в полза на детето. Ако умре и другата майка, то същото това дете пак не може да наследи на 100 % нейното имущество. Ако за детето трябва да се вземе решение, изискващо подпис на родител/настойник, то "втората майка" няма такива права.
До голяма степен исканията на гей-двойките съвпадат с желанията и исканията на семействата, които нямат сключен брак.
Така или иначе гей-двойките намират начин да си отимат и да си отглеждат деца. Лошото е, че няма закони, които да бранят интересите на двамата партньори, нито интересите на детето им.

# 874
  • Най-сетне у дома
Хетеросексуална съм. Тамън два пъти оМЪЖвана. на 100 % подкрепям гей-мъжете, че мъжете са чудесно нещо  Laughing. Просто имах шанса да уча и да пътувам много и около мен да няма много хора, които ме занимават с глупости. Така получих възможността да науча, че нещата се правят по повече от един начин и това е ок. Също така успях да избегна всякакъв вид фундаменталистки залитания. Склонна съм да си мисля понякога, че хомофобията и несъзнаваната несигурност в собствената сексуалност имат нещо общо, но като цяло непоносимостта към хомосексуални отдавам на липсата на информация, досег с различни култури и достатъчно формиращо образование.

Смешно ми е, когато тук се заговори за "норма". Норма е човешки конструкт, кое е норма измислят хората.

Повтарям. Нямам проблем с това децата ми са е окажат хомосексуални. Много тежко ще приема невежество и хомофобия от тях, обаче.

Baibibi, чудесна си!   bouquet Защо ли никой от хомофобската агитка не се справя така с излагане на аругменти и тези, чудя се  Wink

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 16:03 от Saule

# 875
  • Сопот, Пловдив
Аз от полунездраво любопитство, но и за целите на дискусията все пак, да запитам най-яростните застъпнички в темата с каква сексуална ориентация са. Визирам Бумър, Rois и temp. Просто не мога да повярвам, че сте обикновени хетеросексуални жени и не сте с някакви специфични сексуални предпочитания. Ако желаете да се афиширате де.

Аз ще ти кажа най-откровено каква съм, обсъждала съм го открито и друг път в бг-мама и не го крия. Аз се определям като bi-curious. В 95% от случаите съм привлечена от мъже. В останалите 5% не знам дали е точно сексуално привличане или просто възхищение от външния вид на някои жени. Имам съвсем скромен опит с жени, само сексуален, с ръка на сърцето мога да кажа, че с мъж изпитвам по-голямо удоволствие. Имала съм връзки само с мъже, съжителствала съм с мъж, имам и дете, произлязло от връзка с мъж, а не от нещо еднократно. Обаче това не значи, че утре не мога да срещна жена, която да се окаже любовта на живота ми и секса с нея да е по-добър от всичко, което съм правила досега. Избягвам да си слагам строги рамки и да се ограничавам, всичко е възможно в този живот. Това достатъчно изчерпателно ли е?

# 876
  • София
Това достатъчно изчерпателно ли е?
Да предостатъчно, благодаря. Просто ми стана интересно.

# 877
Едно време любовта бе тачена,а сега секса.......ех Crazy

# 878
  Но защо мислите, че между хомосексуалните няма любов? Значи просто не познавате такива хора и съдите само по косвени източници...

# 879
Не разбирам къде го навирате все тоя секс. Да са правили секс пред вас?

# 880

За мен си избери хетеросексуална или бисексуална ... въпрос на тълкуване, всеки го приема по различен начин. Имала съм връзка с жена, много много одавна - преди 10 години. В момента имам доста добро семейство. Децата ми са създадени с мъж и заедно си ги гледаме. Привлечена съм от хора, личности, характери ... не от пол ... Мнението ми за хомосексуалноста е непроменено и е едно и също от времето преди да бъда с жена, когато съм била и сега (когато от тогава е минало толкова много време). Всъщностност интересът ми към хомосексуалноста, механизмите на общуване и маргиналните групи, се определя не от сексуалноста ми, а от интереса ми към хората изобщо. Психолог съм по образование и наистина това ми е страст! За това и призовавам към по-аргументирани спорове, а не за махленското изразяване с недомлъвки "аз познавам психиатри от Александровска болница". Със същата страст би могла да ме видиш да споря и за интеграцията на деца с умствена изостаналост и за социализация на психично болните.
Надявам се да съм удовлетворила интереса ти  Peace

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 16:35 от temp

# 881
  • Tам през Атлантическия океан

Положителната страна е че ще възродят  традициите в/на брака  Wink
Те 'младите' хетеро не искат да се бракуват  , при хомотота е обратно  Wink НаИс  Flutter

Мислете позитивно брЕ хора  Grinning Think Pink  Grinning

# 882
  • София
Сауле и Бай Биби казаха всичко по темата в последните си постове.  Hug
Ако поне малко не се замислите (противниците на хомосексуалните) върху написаното от тях, то няма смисъл да се хабим повече.

За протокола - хетеросексуална съм.  Peace

# 883
  • Tам през Атлантическия океан
Бисексуална съм.

Рапорт даден.

# 884
  • Най-сетне у дома

Това е дълбоко невярно. В днешно време, любовта или нашата представа за нея е изведена на преден план колкото никога досега в историята християнската цивилизация. До неотдавна, хората са живеели заедно заради децата и за да крепят социално-икономическа конструкция, а децата са се раждали в голяма степен като работна ръка за семейството и гарант за добруването на родителите на старини. Това, че си бил влюбен в друг/a, не е било основание да промениш живота си, просто не се е приемало. Крепиш конструкция и това е. В момента любота (нашите фантазии за нея) и ангажиментите, които тя поражда, са на практика издигнати в култ, всичко се върти около това. Така, че забележката за "едно време" е лишена от основание. 

Общи условия

Активация на акаунт