Гей-парад 2013

• 33 648
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 855
BlueIce , нещо ти бяга логиката. Всички изброени от теб вредят и на околните, освен на себе си. Малка, но съществена разлика.  Wink

Мисля, че е време Тати да дойде и да я заключи тази тема.

ЗА!

Защо да се заключва?

Защото одавна не е за прайда и одавна не става въпрос за аргументиран, смислен и полезен разговор.

Минахме през педофилията, инцеса, разни проблеми в Норвегия, леко споменахме и умственото ниво на живеещите на континента Америка, вече стигнахме до наркоманията, алкохолизма и шизофренията Shocked Явно други неща интересуват хората - и мисля че ще е по-разумно да се обособат в отделни темички ... че така много разхвърляно ... и нямащо нищо общо с хомосексуалноста, още по-малко с прайда.

# 856
  • Ню Йорк
Ела да работиш за мен и ще имаш удоволствието да се сблъскваш ежедневно с подлите ноимерца на тази прослойка Wink

Последно?! Нали беше приключила вече с този етап в живота си?

Аз съм ги изключила от бизнеса и живота си, но те винаги намират повод да ме обсъдят пред познати и да правят опити да влизат в контакт с мен и т.н.

# 857
Аз съм ги изключила от бизнеса и живота си, но те винаги намират повод да ме обсъдят пред познати и да правят опити да влизат в контакт с мен и т.н.

Не се давай! Явно си важна личност! Гордей се че се интересуват! Но не допускай това да ти пречи!

# 858
  • Ню Йорк
Да бе, много съм важна Wink Нищо специално няма около мен, просто този човек не може да се побере и до ден днешен в кожата си, че не е успял да ме изиграе. Явно в неговите очи съм голям трън Wink
Но да не се отклоняваме от темата.

# 859
  • София - Рим и обратно
Ми как ще ви дискриминират като ги толерирате Laughing.
Ама който не им ще парадите и щенията за промени в закона е лош, лош, лош... Cry

# 860
Един гей се е опитал да те прецака и слагаме етикет на всички?

# 861
Ама който не им ще парадите и щенията за промени в закона е лош, лош, лош... Cry

Туй малко ми заприлича на лафа ... "той ще ме удря ... пък аз ще го обичам ..."

Та и ти палава BDSM игричка си започнала с хомосексуалните ... ти викаш да си лошата мама, а те да слушат и да се подчинявам .... хъм явно не ги влече BDSM тях ... туй ще да е ....

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 15:31 от temp

# 862
  • Сопот, Пловдив
 smile3544

Не знам какво да кажа просто. Имам предостатъчно приятели и познати гейове, някои страхотни хора, други не чак толкова, което е напълно нормално, хора всякакви и ориентацията им не определя личността им. От това слагане под общ знаменател тук ми се доповръща. Добре че някой не ни слага хетеросексуалните под общ знаменател, има хора с които в никой случай не желая да бъда приравнявана, само защото  и те си лягат с мъже, като мен.   Stop

Исках всъщност да кажа, че рядко, когато съм с  приятели гейове или лесбийки темата е кой колко е дискриминиран, зачеквали сме и тези върпоси понякога, но не са основна тема за разговор, те са си едни обиновени хора, с които си общувам за какво ли не, темата за сексуалността им, не им е водещата мисъл в живота им и не изпитват нужда да го навират на никого, който не се интересува от тях. Да, познавам едно-две изключения, които изпитват удоволствие да скандализират хората с поведение, говор и т.н. Не правят нищо нередно и незаконно. Не заставам зад оведението им, както казах, това че някой е гей, не значи непременно, че одобрявам всичко, което върши. Но след прочетенето в тази тема, а и в предишната с подобна тематика, започвам все повече да разбирам защо го правят.

# 863
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ми те до тази тема не знаеха, че ги толерираме, пък пак не ни дискриминираха. Ужасни са просто! Лоши, лоши, лоши...и да дискриминират, и да не дискриминират, все са лоши.

# 864
Един гей се е опитал да те прецака и слагаме етикет на всички?

тъй, тъй  smile3521
Добре че не е бил хетеросексуален ... че доста по-голяма част от човечеството трябваше да зачеркне

# 865
  • София - Рим и обратно
smile3544

ориентацията им не определя личността им. От това слагане под общ знаменател тук ми се доповръща.

Oх, и аз получавам позиви от аватара и подписа ти, ама какво да се прави - разни хора, разни идеали.
И не, не определя личността им, докато не започнат да излизат извън рамките на спалнята си и не започнат да се навират в очите на хората с исканията си.

# 866
И не, не определя личността им, докато не започнат да излизат извън рамките на спалнята си и не започнат да се навират в очите на хората с исканията си.
И на мен ми се повръща от бесни хомофоби, от чорбари или от военни тарикатчета, ама на, проявявам търпение, опитай и ти, сдържаността е чудесно качество на характера  Peace

# 867

И тук дами и господа, за пореден път завъртяхме в началото на темата .....  Да ни е честито:peace:

Кафе с мед ... за да защитиш позицията си, от тук на сетне, не трябва да целуваш мъжа си на място различно от спалнята ви, да го прегръщаш и държиш за ръка ... същото така трябва да си критична към хетеросексуалните си приятели които извършват тези действия извън спалнята (тяхната, не твоята!) ... Не трябва да се възползваш от нещата достъпни само за хетеросексуални ... като брак, придобитото онаследяване с брака ... и т.н. Всичко трябва да остане в спалнята!

p.s. но точно при хомосексуалните нещата не опират до спалнята ....

# 868
  • Сопот, Пловдив
Кафе, като изключим гей парада, който е веднъж в годината, кой друг хомосексуален, къде и как ти навря в очите исканията си и изнесе това, което върши с партньора си, извън спалнята си?

И да, много ми е хубав подписа и аватара  bowuu , явно продуцентите на "Спартак" също са включени в световната гей конспирация, за да сложат такава двойка в сериала си.  Grinning

# 869
Трябва да направим парад и на хетеросексуалните Mr. Green...тогава може и да ни забележат Thinking

Общи условия

Активация на акаунт