Гей-парад 2013

• 33 670
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 840
Мисля, че е време Тати да дойде и да я заключи тази тема.

# 841
  • София
Оф, толкова да съм толерантна, а един жив гей не познавам в живота си. Бях заподозряла едно хубаво момче, съседче, бяхме си станали близки и сладко-сладко си приказвахме с часове... То пък сега си хванало приятелка.

А от темата оставам с впечатление, че гейовете са ни превзели, стъпкали, сдъвкали и наполовина изплюли. Къде ги намирате бе хора, че и при това толкова да ви пречат?!

# 842
  • София - Рим и обратно

Защитаваш педофилията в момента ли?  Sick
Жалка си... #Crazy
Представяш ли си доколко ти стига единствения неврон в мозъка? Дори сама се изумяваш.
Наистина е жалко.

Тонка, не познаваш, затова. После като се запознаеш, може да си пренаредиш възгледите.

# 843
Не разбирам, защо трябва да се лекуват хомосексуалистите? Те не се ли чувстват добре и така? На кого пречат  с предпочитанията си в секса?

По твоята логика, защо да се лекуват алкохолиците? На кого пречат с пиенето си? Те не се ли чувстват щастливи, като ударят една бутилка водка?
 Защо да лекуваме и наркоманите? На кого пречат с дрогата си? Не са ли те най-щастливите хора на света, като ударят една-две линии?

Ами шизофрениците, тях за какво да ги лекуваме? И те се чувстват прекрасно.

Каза че познаваш психиатри и невролози - сигурна съм че ще ти обяснят ....
Още чакам да прочета къде са писали те "общодостъпно" за лечението на хомосексуалноста. Не го подминавай. Аз наистина се нуждая от помощ!

# 844

ЗА!

# 845
  • София
Тонка, не познаваш, затова. После като се запознаеш, може да си пренаредиш възгледите.
Добре де, най-добрият приятел на свекърва ми е гей. И какво от това - човекът се скъсва да я обгрижва. Хвърчи да помага на всеки, по-добър човек от него не познавам.

Може пък и аз да имам в обкръжението си гейове, но да не знам, че са такива. Трябва ли да се тупат в гърдите. Както сте ги емнали, смее ли човек да си признае каквото и да било.

И аз смятам, че си казахме, каквото имаше за казване. Стига толкова.  Peace

# 846
  • Варна
BlueIce , нещо ти бяга логиката. Всички изброени от теб вредят и на околните, освен на себе си. Малка, но съществена разлика.  Wink

ЗА!

Защо да се заключва?

# 847

Ти сам си го написал: това е мисленето на един такъв човек. Изводът ти "това са те" е повърхностен. Щом те интересува какво мислят хомосексуалните мъже следи поне няколко месеца десет такива блога и пак ще говорим. Също се запитай защо те интересува техният свят и  мислене и то дотолкова, че да четеш чужд блог и да помниш цитат от него.

То и вие, защитниците на хомо-тата, давате единични примери и вадите генерални заключения. Мен ми не трябва да ги изследвам като учен, това ми беше достатъчно. Цитатът не го помня, а е от лог в чат с една жена (потребителка в bg-mamma), с която тогава коментирах блога.

# 848
Свекърва ми беше много анти-гей настроена, настаниха се една двойка до нея. Ау, оу, той му отваря вратата на колата...След време - ама те били много симпатични тези момчета, едни услужливи, любезни.

# 849
  • Ню Йорк
Добре де, най-добрият приятел на свекърва ми е гей. И какво от това - човекът се скъсва да я обгрижва. Хвърчи да помага на всеки, по-добър човек от него не познавам.

Може пък и аз да имам в обкръжението си гейове, но да не знам, че са такива. Трябва ли да се тупат в гърдите. Както сте ги емнали, смее ли човек да си признае каквото и да било.

И аз смятам, че си казахме, каквото имаше за казване. Стига толкова.  Peace

Ела да работиш за мен и ще имаш удоволствието да се сблъскваш ежедневно с подлите ноимерца на тази прослойка Wink

# 850
Сега ще имаме ли паради или не...че си купих семки... Popcorn

# 851
  • 221B Baker Street
Не разбирам, защо трябва да се лекуват хомосексуалистите? Те не се ли чувстват добре и така? На кого пречат  с предпочитанията си в секса?

По твоята логика, защо да се лекуват алкохолиците? На кого пречат с пиенето си? Те не се ли чувстват щастливи, като ударят една бутилка водка?
 Защо да лекуваме и наркоманите? На кого пречат с дрогата си? Не са ли те най-щастливите хора на света, като ударят една-две линии?

Ами шизофрениците, тях за какво да ги лекуваме? И те се чувстват прекрасно.

Вероятно след време, ако обществото деградира достатъчно много, алкохолиците, наркоманите и шизофрениците ще си направят по един парад и ще се подиграват на нормалните, колко са зле и объркани. И като гледам повечето мнения във този форум, сигурно ще имат много почитатели и привърженици и голяма подкрепа. Може би доста хора не биха имали нищо против децата им да станат пияници и наркомани от криворазбрана толерантност. Joy
Какво общо между наркомани,алкохолици и хомосексуалисти??? Shocked
Верно,съвсем сте откачили... Laughing
Искаш толерантост към хора,които се наливат с алкохол и се тъпчат със забранени вещества? Shocked
А шизофренията е съвсем друга бира,там недей припарва въобще... Wink
Шизофренията е болест,както и ракът,и от двете можеш да се разболееш по всяко едно време от живота си...

# 852
Ела да работиш за мен и ще имаш удоволствието да се сблъскваш ежедневно с подлите ноимерца на тази прослойка Wink

Последно?! Нали беше приключила вече с този етап в живота си?

# 853
  • На земята, която е всъщност звезда.
Подли и злонамерени същества са гейовете. Доказателство е и тази тема - "Който не ни толерира, ни мрази и е срещу нас." Някой преди правилно написа - хомо-тата дискриминират хетеросексуалните хора, а не обратното.
И тази лошотия им идва именно поради факта, че драпат да се изкарат норма. Защото може пак да си практикуват предпочитания секс и без тези демонстрации и изисквания. Тогава може би и негативната енергия няма да им е толкова голяма.

Ужас! Ми мен защо не са ме дискриминирали досега? Аз да не съм по- долу от другите хетеро?  Sad Ами...чувствам се дискриминирана, че не ме дискриминират... Ох, сега прочетох, че и tonkabonka не е, малко се поуспокоих.   Grinning

# 854
  • 221B Baker Street
Подли и злонамерени същества са гейовете. Доказателство е и тази тема - "Който не ни толерира, ни мрази и е срещу нас." Някой преди правилно написа - хомо-тата дискриминират хетеросексуалните хора, а не обратното.
И тази лошотия им идва именно поради факта, че драпат да се изкарат норма. Защото може пак да си практикуват предпочитания секс и без тези демонстрации и изисквания. Тогава може би и негативната енергия няма да им е толкова голяма.

Ужас! Ми мен защо не са ме дискриминирали досега? Аз да не съм по- долу от другите хетеро?  Sad Ами...чувствам се дискриминирана, че не ме дискриминират... Ох, сега прочетох, че и tonkabonka не е, малко се поуспокоих.   Grinning
Не се притеснявай,и мен не са... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт