Аз вчера загубих своето мопсче - прекрасна девойка на 2 години. Направиха и ваксина против бяс и тя почина пред очите ми за 10 минути. Не мога да ви опиша болката си в момента. Тази сутрин след кошмарната нощ, която изкарахме със съпруга ми /не сме спали, то тва е ясно/ решихме възможно най-скоро да си вземем нов мопс, толкова сме свикнали с присъствието на това прекрасно куче, че чак не ни се стои вкъщи. Тъй като нашето беше закупено от хора, този път искаме да е от развъдник, за да имаме евентуална гаранция, че ще е здраво. Въпроса ми е към тези, които имат мопсче - Откъде са си го закупили? И ако някой може да даде координати на сигурен развъдник ще съм много благодарна.
Тази тема е и за хората обичащи тези тъпоноси красиви муцунки. Толкова кучета съм имала, но такова мило и любвееобвилно животно не бях виждала. Тя физически е нуждаеше от нас - все навряна в някого, спинкаща спокойно. Такова спокойствие и доброта. Споделяйте за вашите мопита, за грижите за тях /миенето на муцунките, рязането на ноктите, справянето с космите/.