МОПС - тема 1

• 1 392
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, Мацки, любителки на тази порода.
Аз вчера загубих своето мопсче - прекрасна девойка на 2 години. Направиха и ваксина против бяс и тя почина пред очите ми за 10 минути. Не мога да ви опиша болката си в момента. Тази сутрин след кошмарната нощ, която изкарахме със съпруга ми /не сме спали, то тва е ясно/ решихме възможно най-скоро да си вземем нов мопс, толкова сме свикнали с присъствието на това прекрасно куче, че чак не ни се стои вкъщи. Тъй като нашето беше закупено от хора, този път искаме да е от развъдник, за да имаме евентуална гаранция, че ще е здраво. Въпроса ми е към тези, които имат мопсче - Откъде са си го закупили? И ако някой може да даде координати на сигурен развъдник ще съм много благодарна.
Тази тема е и за хората обичащи тези тъпоноси красиви муцунки. Толкова кучета съм имала, но такова мило и любвееобвилно животно не бях виждала. Тя физически е нуждаеше от нас - все навряна в някого, спинкаща спокойно. Такова спокойствие и доброта. Споделяйте за вашите мопита, за грижите за тях /миенето на муцунките, рязането на ноктите, справянето с космите/.

# 1
  • виртуално
ето тук са легитимните развъдници в България и чужбина
http://forum.dog.bg/topic/22208-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%82%D … 0%B8%D0%BD%D0%B0/
успех  Hug

# 2
# 3
цоп и аз тука  с мойта Simple Smile

# 4
  • гр.Пловдив
Ужас,много съжалявам за загубата на мопса ви,не искам да си представям как бих се чувствала на ваше място smile3502 #Puppy dog
Нашият мопс Дино си го взехме преди 1,5г от Мопс.бг и сме супер доволни и щастливи.Струваше 500лв,цвят Apricot,уникален е,но си иска яка поддръжка и средства(вие си го знаете това предполагам).
Косми по цялата къща и навсякъде,изядени чехли,маси,столове,по 80,100лв на месец за храни,витамини,шампоани,лежанки,каишки.........и т.н
Иначе густото д аимаш мопс е пълно,нашия сега е инсталиран трайно на село,поверили сме го на нашите,понеже няма как да се впише с бебето,пък и нямам физическата възможност да го гледам и него.Но в къща с двор му е повече от добре,супер активен е,постоянно е в движение и си е перфектен като размери и  тегло,няма грам затлъстяване и не е муден,което е характерно при доста мопсове живеещи в апартаменти по мои наблюдения.

Ами успех ви желая в намирането на негов заместник,колкото е възможно по-скоро Peace Hug

# 5
  • гр.Пловдив
Оххх,съжалявам за обърканата емотиконка,исках да сложа smile3518 Weary

Нокти не съм му рязала никога

Общи условия

Активация на акаунт