Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 323 631
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз имам Тека уреди, налагало ми се е да ползвам сервиз за съдомиялна и съм много доволна .
Боша го гледай къде е произведен,  при него също има ниско и високо - цената ще ти покаже кое е, а това за магазините -продавачите рекламират и препоръчват това , от което в момента ще спечелят бонус. Имат си таргети за марки.

Благодаря, Ети  Hug Не се бях замисляла върху таргетите, има логика  Wink
Уредите, които харесах са произведени в Турция, обясниха ми, че там е най-големия и модерен завод на Bosch. Като цена са среден клас, нито най-скъпите, нито най-евтините.
Можеш ли да споделиш впечатления от уредите на Тека.

Благодаря.  smile3525

# 1 051
meryfilipova, котлоните на Уърлпула индукция са много добри. Фурните - не толкова. За фурните по-добре Бош зависи какво търсиш и какви финансии си заделила. Тека са надеждни уреди и фурните им са добри и пералните и хладилниците. Котлоните на Сименс и Бош често са испански.

# 1 052
Аз пък да питам, какво толкова трябва да могат фурните?
Като изключим пиролизата, която аз не искам, какви специални функции търсите? Thinking

И да похваля този съвсем евтин препарат, за котлони.
Скрит текст:
Изчиства всичко до блясък, без проблеми. Peace Само намазвам, след 10-на минути леко разтривам с гъбата и после обирам с чиста гъба.

# 1 053
  • на Мелмак
Аз използвам за почистване обезмаслител Peace
На Тека имам - абсорбатор, МВ, плот индукция, съдомиялна. Ползвам ги повече от 4г и нямам забележки. Доволна съм.
Аз от мин.година залитнах към Сименс -а
 Crazy Вече съм пристрастна Laughing

# 1 054
  • Бургас
Като изключим пиролизата, която аз не искам, какви специални функции търсите? Thinking

Моята фурна им програма за размразяване, която много харесвам и използвам. Не съм фен на микровълновите и до скоро размразявах само във вода, но става бавно.
На пиролизата също държа, телескопични водачи, вратичката се сваля (вече я тествахме и за това  Laughing ), стъклата също се махат за почистване. И за първи път от години опекох страхотен кекс!  Mr. Green В старата нищо не ставаше.

# 1 055
etty кои модели на Тека имаш

# 1 056
meryfilipova, котлоните на Уърлпула индукция са много добри. Фурните - не толкова. За фурните по-добре Бош зависи какво търсиш и какви финансии си заделила. Тека са надеждни уреди и фурните им са добри и пералните и хладилниците. Котлоните на Сименс и Бош често са испански.

mumbas, като цяло сме определили бюджет за фурна и плот около 1600 лв. и за двете. +/- 100-200 лв. не са проблем. Гледах на AEG, но са безумно скъпи. Обичам да готвя и ми е важно фурната да е добра. От няколко места ми препоръчаха Bosch, а жената в един от магазините ми обясни, че отвътре Bosch и Siemens са еднакви, правели ги на едно и също място.

# 1 057

mumbas, като цяло сме определили бюджет за фурна и плот около 1600 лв. и за двете. +/- 100-200 лв. не са проблем. Гледах на AEG, но са безумно скъпи. Обичам да готвя и ми е важно фурната да е добра. От няколко места ми препоръчаха Bosch, а жената в един от магазините ми обясни, че отвътре Bosch и Siemens са еднакви, правели ги на едно и също място.
И на мен мениджъра в един магазин за техника ми каза, че Сименс и Бош са вече са на един и същи собственик, аз тогава купувах пасатор и бяха като характеристики и външност еднакви, Боша беше бяло със сиво, Сименс бяло с тъмно синьо и имаше разлика 20-30лв повече беше Сименс, заради марката - думи на мениджъра.

# 1 058
Моята фурна им програма за размразяване,
DeVa®,
Всяка фурна, имаща вентилатор има позиция на ключа, където да функционира само той,
както има позиция само да свети крушка.
Сега може би като търговски трик са го нарекли "размразяване".  Wink
Твоята и тя си има "размразяване".  Wink
Скрит текст:

# 1 059
# 1 060
Мерси, Пав! bouquet
Има ги моята фурна тези неща, доволна съм.
И аз нямам МВ и не искам да имам.

# 1 061
etty същия индуккционен съм си харесала и запазила вече, доволна ли си стига ти ли като размер за готвене?

Съдомичлната ми е също 60 см но малко по евтината от твоя модел имаш ли заблежи там ? Много ли е голяма 60 см или е ок ?

Абсорбатора аз 3000 май завършваше моя малко по мощен е от това твоя модел и още го мисля че и по мощен май ни трябва добре ли дърпа и добре ли работи ?

Щее сее радвам на отзиви някакви като цяло за уредите и за фирмата защото всички уреди от Теки за кухнята та дори и за банята душове и смесители сега поръчваме от тях и ми ее интересно как се държат във времето ?

# 1 062
  • София
 tileva.baldjieva87 - 60см. миялна няма да ти е малка. Не знам колко човека сте, но и само двама могат да я напълнят, зависи от начина на живот и домакинство. Някой я пълнят по 2 дена, някой я пускат и по 2 пъти на ден. Обаче след гости или гответе предполагащо цапане на повече съдове е супер да сложиш всичко заедно, така че смело слагай 60 см.
За абсорбатора си има формула, по която да си сметнеш с какъв капацитет абс. да си търсиш.
За котлоните пак е индивидуално в зависимост от начина на готвене. На някой им стигат 2 котлона, на други не. Помисли си ти като готвиш удобно ли ти само с 2 котлона или имаш нужда от повече.

# 1 063
Да попитам тези без МВ, как си претопляте течности? И аз не държа да купувам МВ, но пием само шварц кафе и обикновено ни остава за по-късно и трябва да се претопля.

# 1 064
  • Бургас
Да попитам тези без МВ, как си претопляте течности? И аз не държа да купувам МВ, но пием само шварц кафе и обикновено ни остава за по-късно и трябва да се претопля.

Ние имаме микровълнова, но се ползва повече като ме няма мен, че им е по-лесно.
Аз топля във фурната, на котлона. Имам електрическа кана за вода. Кафе пием само еспресо и не се налага да го топлим. Пък и студено не ми пречи да си го пия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт