Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 897
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 165
  • Ловеч
Момичета, някой има ли "проблеми" с Електролукс? Два пъти фурната ми изключва сама, забелязах, че само, като е на максимум градуси ( 250 ) тогава се получава.
Спира сама, изключвам и бушона ( директно свързана е ), настройвам и часовника отново и след 5-6 до 10 мин, като я включа си работи отново...
Някаква защита има или нещо не е наред... ще звъня днес на сервиз.

# 166
Момичета, някой има ли "проблеми" с Електролукс? Два пъти фурната ми изключва сама, забелязах, че само, като е на максимум градуси ( 250 ) тогава се получава.
Спира сама, изключвам и бушона ( директно свързана е ), настройвам и часовника отново и след 5-6 до 10 мин, като я включа си работи отново...
Някаква защита има или нещо не е наред... ще звъня днес на сервиз.
Аз нямам такава марка фурна, но е възможно да има защита от прегряване. Като изстине, си тръгва.

# 167
# 168
  • Варна
Ив, на моята Електролукс пише, че ако фурната работи над 250 градуса след 3 часа се изключва сама като защита. От 200-250 градуса - сред 5 ч. и половина.

# 169
  • София
Имате ли коментари за този модел

http://www.technomarket.bg/products/09121710/electrolux-eoa-5751-aox

Най -вече се чудя дали е удачно, че всичко е електронно. До сега бях с обикновена печка и се чудя дали е лесно боравенето с програмите на тази.

# 170
Здравейте,
Да споделя все пак на какви уреди се спрях след толкова питане и четене по форуми.

фурна
ELECTROLUX EOB 3430 AOX

плот
ELECTROLUX EHF3320FOK

съдомиялна
HOTPOINT ARISTON LFTA+M284 A/HA.R

абсорбатор
TEKA TL1 62 inox

мивка
Super Bowl 1C 1E

Абсорбатора и мивката са закупени от шоурума на ТЕКА, а останалите уреди от Технополис.
Благодаря на всички за съветите.

Здравейте, бихте ли споделили  впечатление за закупената от Вас фурна.

# 171
Здравейте Pettia2,
За сега проблем с фурната нямам.
Пробвал съм различни програми и е ОК, достатъчно голяма и обемна е, телескопичните водачи са голямо удобство.
Предното стъкло е малко по- горещо от колкото очаквах, но все пак не е толкова горещо, че да се изгориш ако си залепиш ръката на него.
Не съжалявам за избора.

Поздрави.

# 172
Здравейте Pettia2,
За сега проблем с фурната нямам.
Пробвал съм различни програми и е ОК, достатъчно голяма и обемна е, телескопичните водачи са голямо удобство.
Предното стъкло е малко по- горещо от колкото очаквах, но все пак не е толкова горещо, че да се изгориш ако си залепиш ръката на него.
Не съжалявам за избора.

Поздрави.

Благодаря Ви   bouquet

# 173
И аз съм от две години с фурна Електролукс - модела с пиролизата и грам не съжалявам за избора си  Peace  За другият ни апартамент купихме отново Електролукс, само че модел с каталитични панели, но все още не е ползвана и не мога да дам отзиви като как ще е откъм тази си функция на почистване...

# 174
  • София
Имате ли коментари за този модел

http://www.technomarket.bg/products/09121710/electrolux-eoa-5751-aox

Най -вече се чудя дали е удачно, че всичко е електронно. До сега бях с обикновена печка и се чудя дали е лесно боравенето с програмите на тази.
Привет!
И аз съм през избор на фурна за вграждане.
Харесала съм същия модел. Някакви отзиви имате ли?
Благодаря

# 175
В сериозна дилема съм - искам фурна с телескопични водачи, пиролиза или каталитични панели, клас А-20% или А-30%, на Беко (доволна съм от марката, а и поддържат сравнително ниски цени). Да, но такова чудо няма. С кое от четирите изисквания бихте направили компромис?

# 176
При така поставения въпрос - с пиролизата/каталитичните модели. Не знам с какъв бюджет разполагаш, но моята фурна - Електролукс 3430 СОХ е добър вариант и покрива всичките ти изисквания, беше намалена в емаг на около 700 лв. Другия вариант е да изчакаш още 2 месеца за намаленията в Технополис и Техномаркет - ние я взехме тогава и излезе пак около тази цена.

# 177
В сериозна дилема съм - искам фурна с телескопични водачи, пиролиза или каталитични панели, клас А-20% или А-30%, на Беко (доволна съм от марката, а и поддържат сравнително ниски цени). Да, но такова чудо няма. С кое от четирите изисквания бихте направили компромис?
Беко имат модел с пиролиза, но е без телескопични водачи и е клас А
http://www.technopolis.bg/b2c/details/700558/P11110101~1/Furna-z … BEKO-OIE-22500-XP
За около 150лв отгоре можеш да си вземеш ето този модел на Електролукс, има всички твои изисквания Simple Smile
http://www.technopolis.bg/b2c/details/707534/P11110101~1/Furna-z … OLUX-EOC-3430-COX

# 178
При така поставения въпрос - с пиролизата/каталитичните модели. Не знам с какъв бюджет разполагаш, но моята фурна - Електролукс 3430 СОХ е добър вариант и покрива всичките ти изисквания, беше намалена в емаг на около 700 лв. Другия вариант е да изчакаш още 2 месеца за намаленията в Технополис и Техномаркет - ние я взехме тогава и излезе пак около тази цена.

Kати, защо след 2 месеца правят намаления в Техномаркет и Технополис. Имаш предвид около 8 март ли?

# 179
Не, няколко години и двете вериги правят намаления в началото на април. Така преди две години си взехме миялна, абсорбатор, фурна и плот за вграждане с доста сериозна отстъпка. Аз ги бях набелязала от предното лято, защото планирахме ремонт на кухнята за следващото лято, като излезе намалението, ги купихме пролетта и преседяха немонтирани известно време, но си заслужаваше заради отстъпката. С парите, които спестихме, купихме допълнителна гаранция 3 години и пак имаше разлика, отколкото ако ги бяхме взели на редовна цена или регулярни намаления, отделно, че абсорбатора, примерно, не съм го виждала намален, докато дебнех цените.

Общи условия

Активация на акаунт