Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 700
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 830
В Хасково ми казаха,че имало склад с уреди с транспортни дефекти,но адрес не знаеше жената. Ако някойв темата се сеща...Давали им 2 г. гаранция

# 1 831
Знам че са много изискванията сега ще слагам линкове дано някой има и е доволен. За сензорното не съм сигурна, че ще се справя, а някои били затопляли и пръста. А представям си мъжа ми как се мъчи;). Който е доволен от фурната си механична с повече функции да пише.
Сензорното може бързо да се развали а аз с минимална заплата не мога да се занимавам с поправки.
Тази харесах също.
http://hansabg.org/gotvarski-pechki/77-stklokeramichna-gotvarska … sa-fccx59226.html

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 15:42 от Blagoslovena

# 1 832
  • София
Знам че са много изискванията сега ще слагам линкове дано някой има и е доволен. За сензорното не съм сигурна, че ще се справя, а някои били затопляли и пръста. А представям си мъжа ми как се мъчи;). Който е доволен от фурната си механична с повече функции да пише.
И за двете фурни препоръчвам електролукс - имат модели които отговарят на изискванията, само телескопичните водачи не винаги ги има в комплект с фурната, но винаги може да си купите колкото искате водачи отделно, така че това може да не е водещо при избора. Котлоните - не знам кое ви притеснява с тъч бутоните, за мен те са по-добря вариант, т.к. тези с "врътките" - копчетата събират много мизерия около и под копчетата. Евтините и некачествени модели може и да парят на самите тъч бутони, но при средния и висок клас не е така, освен това имат и "заключване" за да не може без да искаш да усилиш/намалиш и т.н. котлона.

# 1 833
Благодаря много Афродита!
Чудя се между Електролукс, Аег и Ханса за нови, за стари или с дефект ще търся Миеле. Само плота с разширяема зона и е 6,9 бона пари;)
Кое е по-добро във времето? Пиролиза или катализа?

# 1 834
  • София
Благодаря много Афродита!
Чудя се между Електролукс, Аег и Ханса за нови, за стари или с дефект ще търся Миеле. Само плота с разширяема зона и е 6,9 бона пари;)
Кое е по-добро във времето? Пиролиза или катализа?
При каталитичните панели сменяш само тях, при пиролизата - цялата фурна. Колко издържат обаче не знам, т.к. сравнително от ското са на бг пазар. Не познавам хора, които ги имат от над 5-6-7г., така че на този въпрос не мога да ти отговоря. Миелето е безмислено според мен, освен ако нямаш 10к за нови. На старите работочасовете или иначе казано "живота" на частите е значително скъсен, ламарините и всичко - амортизирано и т.н. Електролукс и АЕГ са един бранд, като АЕГ е по-високия клас, но и по-скъпия. Ханса май бяха един бранд с бош, ама не съм много сигурна и не знам как са като качество. За мен оптималния вариант цена качество е електролукса. При малко по-голям бюджет аег.

# 1 835
Откъде купувате телескопични водачи за Електролукс?

# 1 836
Blagoslovena,
Препоръчвам ви Технохит. Нямат офис в Пловдив, но не мисля, че ще ви откажат да ви я доставят с куриер. Изключително коректни са . Ще ви изпратят достатъчно снимки. Взех си няколко уреда от тях, като някой бяха в офиса им във Варна и ми изпратиха всякакви подробности. Фурната ми има драскотина върху дръжката, не по- голяма от 1 см, а цената беше с 40 % надолу. Никой не е забелязал драскотината освен мен, но отдавна не й обръщам внимание. Не съм срещала друг вносител с толкова богат асортимент на уреди с транспортен дефект

# 1 837
Росс, не съм толкова лесен клиент...аз искам директно да видя, меря, да съобразя с проекта, че е шантав. Имам само една стена светла. И другото ще е в колона. Някои мои познати въпреки мнението на Афродита, което уважавам, мисля, че те казаха че имат внос уреди и вече 10 г им служат вярно. Защото в Германия били наистина немски частите, не китайски. Нещо такова. Ще се лутам. Майка категорично отказва да купи нова, а аз ще си позволя този лукс.

# 1 838
  • Бургас/София
Много  години (10) ползвах керамични котлони с врътки и бях много доволна от тях. Построихме си къща и понеже съм много ината гад реших, че колоните ще са индукционни. Няма да ви губя времето да ви обяснявам колко се опитваха да ме разубеждават как ще се мина (скъпи тигани, излъчване и т.н.) Много съм доволна от индукцията, като ми се наложи да отидем до апартамента за няколко дни направо ми идва да вия от мъка колко бавно се приготвя всичко. Фурната ми е с пиролиза - още едно прекрасно изобретение. Heart Eyes

# 1 839
Много съм доволна от индукцията, като ми се наложи да отидем до апартамента за няколко дни направо ми идва да вия от мъка колко бавно се приготвя всичко. Фурната ми е с пиролиза - още едно прекрасно изобретение. Heart Eyes
Я, сподели за излъчването на индукционните? Мисля да взема комбинация две инд. две керамика.

Аз съм се объркала, шкафовете се съсипвали с печките които се чистят с вода и пара.
Искам да питам някой има ли на смег от огледалните печки, че набарах една нова с дефект за по-малко пари.

# 1 840
Какво излъчване от индукционните котлони? Има магнитно поле което стига до 2 см нагоре от повърхността на котлона.

# 1 841
А вредно ли е? Не съм чувала нищо по въпроса. Само знам че с индукция не мога да си се моткам по кухнята и да свиркам докато съм оставила нещо да се вари.
Май ще ми липсват много старите котлони на майка, на които с часове оставях млякото. Wink

# 1 842
И аз се надъхвам за това готвене на пара че си обичам сладкиши и харесах долната фурна. Мнения
https://www.tehnomix.bg/furna-za-vgrazhdane-aeg-bpe-552320-m
И аз тази харесах, и таблото е по-красиво без милион копчета.

# 1 843
А вредно ли е? Не съм чувала нищо по въпроса. Само знам че с индукция не мога да си се моткам по кухнята и да свиркам докато съм оставила нещо да се вари.
Това не го разбрах. Защо да не можеш?
Включвам си котлона, настройвам таймера, примерно за зеленчукова супа в тенджерата под налягане на 15 минути и изчезвам.

# 1 844
Момичета, моля за помощ!
Предполагам, че скоро ще ми се наложи да правя ремонти и да сменям техника. Иска ми се да си взема фурна и плот за вграждане. Нямам опит с тези неща, така че моля да ми кажете за какви характеристики трябва да следя, какво да имат и какво не. Кое би ми улеснило използването, почистването и поддръжката на техниката. Предпочитам някои бюджетни варианти, т.е. около 1000-1200 лв. за двете. Ако имате конкретни предложения бих се радвала. Обмислям и варианти за уреди с нарушена опаковка или леки дефекти. Като цяло готвя често и уредите ще бъдат използвани по предназначение.

Общи условия

Активация на акаунт