Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 956
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 780
  • софия
За мен най-удобният плот е с кант и сензорни копчета. За съжаление Евролукс вече нямат такъв модел и ще се лиша от канта. С копчета не бих поръчала никога.
Чудя се дали да не си взема настоящия, но той е на повече от 10 г. Thinking

# 781
Без кант и със сензорни бутони.
Аз държах на канта (струваше ми се по-естетично), но колкото и старателно да се чисти, все ми се струва, че остава замърсено под ръбчетата.

# 782
  • софия
Аз харесвам канта, защото понякога се случва нещо да изкипи и не се разлива навсякъде. Проблем със замърсяване около него нямам. С клечка за зъби всичко лесно се почиства, но не се налага често да я ползвам. Иначе без кант е по-изчистено.

# 783
На мен с кант ми стояха по-добре, но само на снимка. На живо без кант повече ми хареса така че относно канта - БЕЗ а с фасет. Със сензорни копчета е по-добре - ако има нормални врътки как се чисти под тях не ми е ясно, все нещо ще личи т.е копчета - СЕНЗОРНИ. И да е индукция - няма загаряне по плота - чистя го с кухненска хартия и понякога препарат за миене на прозорци.

# 784
Моите все са били без кант, но Горението беше двойка и ужасно се нагряваше, не можех да си задържа пръста да го изключа, с копчета пък не ми харесват и ограничават площта.
Иначе да- на първо място индукция!!!

Аз влязох в темата точно да питам с кант или без, Бош си бях харесала керамичен, после ме бъзна за комбиниран на газ, та накрая ей тъй без въобще да си мисля- индукционен  Laughing

# 785
  • Бургас
Моя е комбиниран на газ и ток, без кант. Копчетата много лесно се свалят и това ще улеснява почистването. Ако купувам обаче електрически плот (без газ) никога не бих взела с копчета, задължително сензорно управление.

# 786
  • София
Момичета, благодаря за отговорите. Значи ясно, със сензори - абсолютно единодушие  bouquet.
Обаче с канта ще трябва да помисля още.
Плотът ще е дървен, и това което написа Звънче, че може да изкипи нещо и да се разлее по плота си има основание за повече размисъл с кант или без .... newsm78

Да, чувала съм и съм чела /във форума има тема/, че индукционните били по-добри, но все пак го купувам за вила на село - незнам дали си заслужава инвестицията. Сигурно са по-скъпи котлони, а и самите съдове за готвене са по-скъпи .....
Ще разгледам цените......

# 787
какъв плот препоръчвате
 - с кант или само керамика.
 - със сензорни копчета или с нормални. 
Peace
Скрит текст:
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312584421 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 788
За мен най-удобният плот е с кант и сензорни копчета. За съжаление Евролукс вече нямат такъв модел и ще се лиша от канта. С копчета не бих поръчала никога.

Здравейте,

Evrolux имат нови продукти, които имат кант - http://aspirator.bg/eurolux-eksperta-v-uredite-za-vgrajdane/retr … x-pvsr-tc4?page=3

Инъчи съм съгласен, задължително трябва да има кант за да не отчупва от плота, ако сложиш или изтървеш нещо в края на плота.

# 789
  • софия

Здравейте,

Evrolux имат нови продукти, които имат кант - http://aspirator.bg/eurolux-eksperta-v-uredite-za-vgrajdane/retr … x-pvsr-tc4?page=3

Инъчи съм съгласен, задължително трябва да има кант за да не отчупва от плота, ако сложиш или изтървеш нещо в края на плота.
За съжаление няма с 2 +1 зони. Този, който е само с 2 много прилича на настоящия ни. Едно от малкото неща, за които ще ми е мъчно от стария апартамент.

# 790
Момичета, сега разбрах от Сеткома, че фурна на Eлeĸтpoлyĸc трябва да се регистрира до 1 месец за получаване на безплатна, допълнителна 3-годишна гаранция. 100 пъти ги пoпитax, тия мoшeници oт Texнoмapĸeт, тpябвa ли дa ce peгиcтpиpa няĸъдe, зaщoтo пepaлнятa LG я peгиcтpиpax в oфициaлния caйт, и тe ми oтгoвopиxa, чe нe e нeoбxoдимo, aĸo иcĸaм yдължaвaнe нa гapaнциятa мoжe cpeщy cyмaтa oт 70 лв. A тo мoжeлo дa пoлyчa бeзплaтнa гapaнция! Ceгa caмo ce мoля дa нe e минaл 1 мeceц oт зaĸyпyвaнeтo, нo вepoятнocттa e мaлĸa, зaщoтo бeшe пo вeлиĸдeнcĸитe нaмaлeния.
Знам, че някои от вас по същото време си купиха такава фурна и дано не сте допуснали моята грешка!

# 791
  • софия
Скрит текст:
Момичета, сега разбрах от Сеткома, че фурна на Eлeĸтpoлyĸc трябва да се регистрира до 1 месец за получаване на безплатна, допълнителна 3-годишна гаранция. 100 пъти ги пoпитax, тия мoшeници oт Texнoмapĸeт, тpябвa ли дa ce peгиcтpиpa няĸъдe, зaщoтo пepaлнятa LG я peгиcтpиpax в oфициaлния caйт, и тe ми oтгoвopиxa, чe нe e нeoбxoдимo, aĸo иcĸaм yдължaвaнe нa гapaнциятa мoжe cpeщy cyмaтa oт 70 лв. A тo мoжeлo дa пoлyчa бeзплaтнa гapaнция! Ceгa caмo ce мoля дa нe e минaл 1 мeceц oт зaĸyпyвaнeтo, нo вepoятнocттa e мaлĸa, зaщoтo бeшe пo вeлиĸдeнcĸитe нaмaлeния.
Знам, че някои от вас по същото време си купиха такава фурна и дано не сте допуснали моята грешка!
Във формата за регистрация на сайта няма фурна. Има само пералня, пералня със сушилня и сушилня.  newsm78

# 792
Не знам защо е така, ще звъня да питам!

# 793
  • софия
Пиши отговорът им, моля.

# 794
Това се отнасяло, ако в момента на закупуването имало такава промоция за удължаване на гаранцията. Това по информация от Техномаркет. С електролукс.бг не мога да осъществя никаква връзка. Така че дали е така, кой да ти каже...Но въпреки всичко, не си връщам думите по адрес на служителите от Техномаркет! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт