Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 693
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 480
  • на Мелмак
Почистването ще е с препарат и търкане!
Аз чистя моята с пара , такова й е почистването, страничните държачи ги слагам в съдомиялната.
Но моята до един месец ще се командирова.
Оглеждам се , харесах един Сименс , ще отида да го видя.
С пиролиза, без пиролиза  Crazy пак се чудя  Mr. Green
Също микровълновата си почиствам с пара - слагам чаша вода за няколко минути и после обирам само с кърпа.
Предната МВ имаше програма за почистване с пара, тази няма , но я пригодих. 
За фурните - пиролизата е по-лесният начин, но явно и по-нещадящият , заради много високата Т.
Уффф.
Ще споделя като взема нещо  Grinning
Благодаря на хората , които споделиха мнение и лични наблюдения bouquet

Пожелавам много здраве и късмет през новата година!

# 481
С пиролиза, без пиролиза са еднакво кекави всички нови, затова твърдо с пиролиза, поне да не и робувам

# 482
  • Варна
 Grinning предстои ни покупка на фурна и плот!

Ще ви следя. Grinning

# 483
  • при него
Имаме AEG фурна и плот, фурната е с пиролиза и 90 готови програми за готвене, дисплей-я е изцяло тъч скрийн, има само едно "истинско" въртящо се копче. Има меню на Български и се работи изключително лесно с нея.
Плота е индукционен, несравнима бързина на загряване, пести време и най-вече електричество. Доволни сме много.

# 484
Имаме AEG фурна и плот, фурната е с пиролиза и 90 готови програми за готвене, дисплей-я е изцяло тъч скрийн, има само едно "истинско" въртящо се копче. Има меню на Български и се работи изключително лесно с нея.
Плота е индукционен, несравнима бързина на загряване, пести време и най-вече електричество. Доволни сме много.
Сега ако споделиш и моделите ще е супер

# 485
  • при него
Извинявам се, ето я фурната

http://electrosound.org/products/view/prod/669

А това е плота:
http://electrosound.org/products/view/prod/346

# 486
  • на Мелмак
Още едно питане - от колко време ги ползваш?

# 487
  • София
С пиролиза, без пиролиза са еднакво кекави всички нови, затова твърдо с пиролиза, поне да не и робувам
Едва ли са еднакво кекави, т.к. едните са пригодени да загравят до към 250 градуса, другите до към 4-600. Какато и едно е да я пуснеш на 200 градуса /да готвиш/, друго е да я пуснеш на около 500 градуса за почистване. Изхабяването на електрониката и всичко останало е 2-3 пъти по-бързо от другите фурни. Стените би следвало да са подсилени, но останалото едва ли.

# 488
  • Русе
Извинявайте за нахлуването, но да попитам, някой купувал ли е единични газови котлони за вграждане. Писна ми да бутам тенджери и тигани и все да треперя да не разлея нещо - много са ми близо един до друг и ми се ще да взма два отделни и да ги сложа по-раздалечени. Благодаря предварително.

# 489
  • на Мелмак
Аз в другият апартамент имам двойка газови за вграждане - удобни са ми ,но все пак зависи от диаметъра на съдовете.

# 490
Извинявайте за нахлуването, но да попитам, някой купувал ли е единични газови котлони за вграждане. Писна ми да бутам тенджери и тигани и все да треперя да не разлея нещо - много са ми близо един до друг и ми се ще да взма два отделни и да ги сложа по-раздалечени. Благодаря предварително.

Не съм с газови, с индукционни съм, но точно поради лошото разположение на двойките си взех новия тройка- супер удобно  Peace Нищо, че никога не готвя три неща наведнъж, просто площта е много по- добре разпределена

# 491
  • Варна

Не съм с газови, с индукционни съм, но точно поради лошото разположение на двойките си взех новия тройка- супер удобно  Peace Нищо, че никога не готвя три неща наведнъж, просто площта е много по- добре разпределена
  Здравей,би ли показала модела на 3-та?

# 492
# 493
И моят. Не спирам да използвам таймера. Голямо улеснение. А в началото си мислех че надали ще го пускам.

# 494
И аз, и още повече ме е яд, че на фурната нямам  #2gunfire
Скоро ще поправя и тази грешка, наред с пиролизата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт