Юни на средата е, ЯНУАРЧЕ под сърцата е! Тема 3

• 23 891
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
да не ме забравите  Rolling Eyes, чета ви, но не ми се пише.

Да се изкажа по някой теми.
Климатици ползвате грешно. Ако ще ползвате климатика го пускайте да духа непрекъснато. Спирането и пускането, ще ви разболеят. Мъж ми се занимава с климатици и в нас постоянно е включен. Слагате го на определена Т, примерно 25-27 градуса, да духа нагоре към тавана и сте ок. Имайте предвид, ако сте в офис, преди да си тръгнете, да го изключите 30-40 мин предварително, да отворите прозорец, за да се климатизитате. Че рязката смяна на Т може да ви доведе до сърцебиене и проблеми.

Ив- стискам палци много
за тези майки- аз колко такива познавам. Водили са си децата на РД на малката с грип. После и ние болни. И бебо като се роди януари, а каката има март РД, не знам дали ще го празнуваме. Със сигурност поне едната ще си доведе болно дете. Аз като кихнем и си казвам веднага.

Аз на ФМ ще ида в 2-18-2 сед, при Янкова, в 14 ДКЦ, някакъв център за жената беше.

# 601
Иве, всичко ще е наред, това не е необичайно, просто цъкай интернет и чети книжки Simple Smile И го давай кротко.

# 602
  • софия
Ив много много много стискам палците лекарите да са прави и всичко да е наред! Praynig

# 603
Елг, много уместно напомняне, особено в тези внезапни горещини, когато сигурно доста често много от нас се изкушаваме да посегнем към дистанционното на климатика. Наистина никакви резки промени не са особено добра идея, доколкото е възможно да ги избегнем. Иве, ще видиш, че всичко ще бъде наред.  Hug Почивай си качествено, ако досега си имала пропуски в това отношение.  Peace

# 604
Момичета, аз съм на вилата и пиша от телефона, така че ако направя някоя друга грешцица да ме извините! Wink

Miika, щом детето вече е навън значи не е заразно, не се притеснявай. При Варицела се държат децата 20 дена под карантина. Друг е въпроса, че дори да не е заразно аз не бих сложила моето дете, което е още с пъпки до друго дете най-малко за да не шашкам хората. Ама ето, разни хора разни идеали!

Пандичке, еее твоето детенце ме уби! Така съм се смяла като прочетох за "тайната" Simple Smile И си напълно права, тези малки човечета са толкова хитри и умни, че трудно можем да скрием нещо от тях. Днес прегледа ми беше вагинален, така че успяхме да запазим нашата тайна, тъй като не влязоха с мен Wink

И да се отчета - всичко е наред. Бебо здраво се е захванал, но като термин ми излезе 20.01. Следващ преглед на 12.07. Тогава ще пускаме и изследвания.

Питах кога може да се види пола и доки ми каза, че следващия път може да има предположение, но абсолютно сигурно след 4.08.

За ФМ аз мога с две ръце да препоръчам моята лекарка, за която съм сигурна, че почти всички сте чували може би само лоши неща Wink Аз от 10 години ходя при д-р Мазнейкова. Там родих и дъщеря ми. Не мога да кажа едно лошо нещо, да не говорим, че повечето нещ, които се пишат за нея са пълни глупости. Абсолютен гуру в областта си. Позна до последния грам колко ще се роди дъщеря ми, обяснява всичко подробно, апаратурата и е извънземна и се виждат и най-малките подробности. Днес даже сама ми предложи да си взема направление от домашния лекар и да минем всички изследвания през здравната каса. То общо взето за почти всички лекари се чуват и добри и лоши неща, но аз нея наистина с ръка на сърцето мога да я препоръчам като изключителен специалист. Звъннах и на джи пи то ми и се разбрахме понеделник да мина за направление. Изненадаха ме и те приятно! Simple Smile

За Марков нищо не знам освен това, че в миналата ми тема една от мамите, която беше ходила при него роди детенце с безброй вътрешни аномалии. Косите ми настръхват само като се сетя. Едно от нещата беше скъсен хранопровод. Последваха операции, чудеса...Слава богу оправиха детенцето, но наистина ума ми не може да побере това как такъв лекар с такава апаратура може да допусне такова нещо! Дай боже на никой да не му се случва подобно нещо!

За климатиците напълно подкрепям Elg. И аз се занимавам с климатици и наистина по-добре е константна, умерена температура. Повечето хора пускат ударно на 18-19 градуса да стане студено и после го спират. Много е вредно това.

Малеее, май много се разписах...и то от телефона Simple Smile

# 605
Панди и аз не знам защо да ти кажа...бяхме почнали разни образования, та еразмус студенти бяхме и двамата с ММ тук и така - от там дойде идеята...

И други неща има, но по лични....Както и да е не съм първата почваща от нулата. В момента други неща са ми приоритети така или иначе  baby_neutral

Казахме на детето веднага след като видях сърце, но сега ме стиска гърлото. Ами ако.... Той плака и страда много декември при последния аборт...И вчера се натъжи, че не взехме нищо за бебето...А аз пак безсиптомна и много стресирана търся цял ден някъде на частно да ме вземат, но не намерих. Другата седмица мойта пък е и отпуска... Май не ми е ден, ще ме извинявате.  Cry

Ив  Praynig Прати мъжо на Сигнал, а ти почивай. Важното е , че детето е добре. Питай ги от къде точно е кръвта, да не би и при теб да са някакви капиляри.

Панди, котката не ти отговори, но прочети си в подписа й. На мен лично тя много ми помогна преди година.

# 606
И други неща има, но по лични....Както и да е не съм първата почваща от нулата. В момента други неща са ми приоритети така или иначе  baby_neutral

Казахме на детето веднага след като видях сърце, но сега ме стиска гърлото. Ами ако.... Той плака и страда много декември при последния аборт...И вчера се натъжи, че не взехме нищо за бебето...А аз пак безсиптомна и много стресирана търся цял ден някъде на частно да ме вземат, но не намерих. Другата седмица мойта пък е и отпуска... Май не ми е ден, ще ме извинявате.  Cry

Панди, котката не ти отговори, но прочети си в подписа й. На мен лично тя много ми помогна преди година.

Simple Smile Нали си в Германия (аз също)в началото на месеца  ,бях си вкарала някакви филми-болеше ме малко стомаха ,а бях на преглед чак смед две седмици,отидох до барза помощ,от там ме пратиха в родилното отделение и от там при един доктор който е бил дежурен него ден и  така,при тебняма ли да стане така.

# 607
vili_98 то ще стане, но трябва да излъжа, че имам зверски болки или кръв. А мен ме е страх да не вземе да стане истина ако го направя...И там се чака много по три часа минимум, така е при нас в обща чакалня с болни от какво ли не... бррр  Crazy Sick

# 608
vili_98 то ще стане, но трябва да излъжа, че имам зверски болки или кръв. А мен ме е страх да не вземе да стане истина ако го направя...И там се чака много по три часа минимум, така е при нас в обща чакалня с болни от какво ли не... бррр  Crazy Sick
права си да,аз имах оплакване,не  беше страшно  но  Филми-нали ти казах  Grinning
кога си на преглед по принцип
В коя област си ,може да си ми на близко ... Hug

# 609
Цитат на: Възкресителница с Перо link=topic=723290.msg25491735#msg25491735
Панди, котката не ти отговори, но прочети си в подписа й. На мен лично тя много ми помогна преди година.[/color

За кое, мила? Много тъжно ми стана от описаното как детенцето ти е плакало при последния... Не мога да си представя през колко мъка сте преминали. Егати живота, пред какви перипетии и тестове ни изправя!!!!!

Елг, благодаря за напомнянето за климтиците. Абсолютно си права и на теория всичко тоа го знаем, но в нас включи ли се климатик, винаги се изключва. Не знам защо вътрешното ни усещане противоречи на теорията, че ако нон-стоп е пуснат, харчи по-малко , отколкото като се спира.

Ив Минчева, много съжалявам и за вашите перипетии! Моля се всичко да е наред!! Ти не каза ли, че ходиш на работа? Успя ли да си вземеш болничен и за колко време? Лежи и почивай сега!!  Hug

Яни Ди, това, което казваш за Марков е ужасно. Sad Чела съм подобни неща и в други теми, но все се надявам да се случват изключително рядко и най-вече Господ да ме пази.  Praynig Мисля си и че може да се случи при всеки лекар, както и няма ли шанс проблемите у бебето в такива случаи да са се развили след прегледа в 20-та г.с.?  newsm78

Miika, глупости! Естествено, че ще споделиш.  Hug Темата не е натоварваща, а освен това бих казала, че покрай нея аз лично научих за съществуването на нова шарка...

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 16:50 от ♥Пандичка♥

# 610
  • UK
Иви
 имаш и моите силно стиснати палци
Praynig

# 611
Мацки, благодаря ви за подкрепата, леко продължава да има капчици кафяво, ама гледам да не се филмирам  #Crazy
С Росичка все пак ще идем на сигнал, с ММ решихме да ида да се поразведря малко да не мисля глупости, той ще ме вземе после с колата, мисля позитивно и няма да си вкарвам излишни филми и да мисля лоши неща, в крайна сметка ще сме на терасата, далече от блъсканицата Simple Smile
Ще правя бебчо певец като мама  smile3521

Панди, аз не работя нещо тежко в общи линии обикалям и гледам кой си е свършил работата и кой не е, ама все пак си сядам на Д-то и никакви напъни, сега уикенда ще си го изкарам с хубава музика и филмчета :*

# 612
  • Русе
Привет момичета  Simple Smile.
Ще се радвам да ме приемете във вашите редици.
За мен това е първа бременност - дълго чакана и много желана, след втори опит ин витро в клиниката в Тутракан. Вероятен термин - 25.01.2013.

# 613
Ех, че силно русенско присъствие в темата  Heart Eyes Добре дошла, Илето Simple Smile

# 614
Хей,здравейте мамчета. Аз само ви чета набързо тия дни,защото сме в един гоооляяям ремонт и тука е лудница. Обаче яко са ме ударили хормоните. Днес съм в отвратително настроение,първо виках,после плаках  Embarassed Rolling Eyes.
Добре дошли на новите     bouquet

Iv Mincheva дано всичко е наред и скоро да се оправиш. Да си изкараш приятно на концерта  newsm44

Какви шарки,какви неща,оле мале,че и 5-ти вид за пръв път чувам. Моля се всички да сме добре и бебоците да растат здравички  Heart Eyes

Внимавайте с климатиците !!! Аз обичам горещото  Crazy и ми е добре за сега без климатик.

Хайде,ако намеря пак свободно време ще пиша. Лека и прохладна вечер Ви желая.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт