Юни на средата е, ЯНУАРЧЕ под сърцата е! Тема 3

• 23 891
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Iv Mincheva, може би те обърках с Роси4ка, тя нещо разправяше за това,че й е трудно да ползва болничен от работата там, ако не се бъркам.. Хубаво си решила за концерта. Няма да ти навреди (щом ще си и далеч от блъсканицата), дори напротив!! Да си изкарате страхотно!  Hug

Илето, добре дошла!   bouquet За 1стр ако искаш кажи от къде си (или къде си) и на колко години.  Hug

Хриска, и мен здраво ме тресат. Онзи ден се поскарах (при това дори не лично, а по ФБ) с една уж приятелка, а тя конфронтация въобще не търпи и мисля, че другаруването ни ще е дотук.  Цупя се за щяло и нещяло и на мъжо, по-нервна съм и с детето. Sad

# 616
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Аз днес съобщих на работа и всички много се зарадваха Simple Smile Следобед малко се почувствах зле, доста ме заболя стомаха , но сигурно защото снощи ядох дюнер , което не беше много удачно може би  Sad След едно нош па всичко е наред Simple Smile Утре го дават до 40 градуса напрааво не ми се мисли , който може да бяга на моренцето Simple Smile Приятен уикенд Simple Smile

# 617

Привет на ileto   bouquet

# 618
Пандичка, извинявай - не видях, че си ме питала - с миналата бременност съм хванала Парвовирус Б19 в болницата, без да разбера. Бебето се разболя и получи усложнения, вследствие на които почина и го родих мъртво.

Аз днес взех доплер, но честно казано е голяма прецаквация - точно 10-а седмица съм и още не се улавя сърдечната дейност не бебето. Мислех, че ще я хванем и ще се успокоя, а то - не. Сигурно е рано, може и пак да съм с предна плацента. Не се паникьосвам, но ми е малко тъпо. Малката пита какво е това, аз обясних, че е за да чуваме сърчицето на бебето, а тя веднага стопли „за да знаем дали е живо, нали?”.

# 619
Силно русенско присъствие защото се оплаках че съм сама  Laughing
Илето добре дошла и тук  bouquet

Котката Марта и на мен ми стана мъчно, малката явно доста трудно го преживява, но този път всичко ще е наред и ще бъде кака

# 620
# 621
Здравйте,
Аз пак съм с настинка или виеус от едно детенце. На малката и няма нищо. А аз снощи вдихнах Т 37,5 и сега ме боли гърлото. Мразя да съм болна посред лято. А калво ще правя зимата не знам.

Не ми понасят жегите. Седя вкъщи на климатика. С дребното излизаме от 9 до 10ч. и после след 17.

Много  Hug

# 622
Добро утро,  мили мамчета Simple Smile
Elg,  да оздравяваш бързо  Hug

Ние с Росичка снощи все пак бяхме Сигналки, беше страхотно преживяване, а скоро не бях виждала толкова българи на едно място,  хихихи Laughing

Моето зацапване намаля до бледо кафеникаво и само няколко капки, Слава Богу Peace
Такова притеснение не бях преживявала скоро, едновременно радост и еуфория,  че видях малкото човече и страх да не го загубя.
Аз му говорех вчера цял ден,  че трябва да си стои при мама  smile3521 , защото има много неща,  които ще правим заедно,  ще се гушкаме, ще се смеем, ще си играем Simple Smile

Отплеснах се Simple Smile

welcome на новите мами!

# 623
Би трябвало вече да ни чуват, така че говорете. Аз на Елия говорех всеки ден, четях приказки.
На това бебе каката сега му пее песни.

# 624
Ех, момичета много сладко звучи това с говоренето на бебчо.

Елг, да оздравяваш бързо и аз бях така почти 2 седмици, много е неприятно с Т през лятото.
Ив, нека и при теб неприятните неща отшумят по-бързо и да си запазиш емоцията  от срещата с бебчето.

# 625
Елг, оздравявай...Аз още я влача моята кашлица, направо не знам вкоя дупка да се напъхам...Ама това не ми пречи да стягам багажа за морето, де. Живи, здрави утре рано сутринта потегляме на път Heart Eyes Нямам търпение Sunglasses
На бебето и аз говоря...Понякога му казвам, че ако ме кара да страдам сега, като се роди ще го оставя на кака му да го обича Laughing Дъщеря ми е малка Боримечка, ласките и понякога са болезнени Mr. Green
Браво и на англичанките за срещата. Ив, дано да си стои бебето мирно и тихо на място.  Hug
Марта  Hug

# 626
Пу и аз да се запиша, толкова дълго чакано януарче, щастието от двете чертички беше неописуемо и то в най- неочаквания за мен момент Simple Smile

# 627
Добре дошли и от мен на новите бъдещи мами

Iv Mincheva  всичко ще е наред  Hug

# 628
BellaBarli, добре дошла!   baloni

# 629
BellaBarli, добре дошла!   baloni
Благодаря Ви.  newsm51 Пожелавам на всички лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт