АПРИЛчета - тема 2

• 36 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Гладенето го върши майка ми, защото има голямо желание, не живеем заедно, но сме близо едни до други.Един-два пъти гладих аз, но честно казано ме домързява.

# 721
Преди да се роди баткото и аз мразих да гладя, но вече си изградих навик. Просто ми е съвестно, ако децата са с намачкани дрехи, дори и в къщи, някак си ми е недопустимо....

# 722
Не пишете нещо..

Сашо започна да спи по корем и сега се чудя да му слагам ли вече възглавница newsm78
А има ли и други априлчета, които са още с колики? Че ние двамата въобще не можем да спим по цяла нощ Confused

# 723
Здравейте-ние се прибрахме от морето.............ах моретооо...така ни се искаше още.На Маринчо много му хареса,спа си на плажа,сутрин събирахме вит.Д на слабо слънце,а след обеда на двора-да диша морски въздух.Тия 2 дни следобедаите сме в нас,че е жега и го гледам е нервен милия-свикна със седенето навън по цял ден.Мерихме се вече сме 8 300 по моя кантар,а във вторник сме на консултация и ще видя колко е пораснал точно.Колики нямаме от 3 седмици поне-пием чай на ХИП-лека нощ и сме ок.Ще започна да захранвам към края на 4 мес.

# 724
Явно е, че всеки е тръгнал на почивка или е зает с бебчовците и тази темичка много бавно напредва  Grinning
От днес бебка плаче доста силно на моменти, не е колики, но и аз се чудя какво, дали ще са зъбки  Rolling Eyes
А това постоянно надничане на непознати хора към бебка в количката вече адски много ме изнервя  Twisted Evil вчера даже я събудиха, докато взимах една рокля от едно шивашко ателие... аз съм до количката и някаква жена се надвесила и колко хубаво бебе ...  #2gunfire #2gunfire тръгнах безмълвна по най-бързия начин. Аз не обичам надничането в количка без позволение от моя страна, особено пък на непознати  Close Аз дори не знам какво да кажа на тези хора, не се ли усещат, че не е приятно така  Crossing Arms

# 725
Казваш, че не ти е приятно да надничат в количката, дърпаш я настрани, и това е........при мен разни познати голям мерак да пипат малката......много се дразна, и разни майки с по-големи деца, въобще не се усещат да правят забележка на досадните си отрочета пипащи и навиращи се в количката Whistling

# 726
Не знам какво е това възпитание... и аз имах една случка с едно дете както бягаше изведнъж се "закачи" на количката ни, докато Поли спинкаше, но то беше малко и почти не я виждаше и се набра на количката  Shocked за малко да я обърне ако не я държах.  ooooh!
А забелязвам и хора, които уж се правят на възпитани, а се обръщат да я видят в момента, в който се разминаваме.  Whistling
За мен това е нахалство в голяма степен, едно е да погледнеш към бебе за няколко секунди от любопитство, а друго е съвсем очевидно да се надвесиш...  Tired

# 727
Аз явно съм най-ларж, хич не ми пука гледат ли го, не го ли гледат. Може би ще се подразня, ако пипат, без да питат. Ама ако питат, сигурно бих дала да го пипнат.  Crazy Повечето майки около мен старателно пазят децата да не пипат бебето, а само да го поглеждат.

# 728
И аз много се дразня от любопитковците. А ден не минава без тях. Най-зле е като отида на пазарчето до нас, където разни баби веднага се устремяват към количката. Аз обикновено я покривам с пелена да и пази сянка на бебка, но съм имала случаи и пелената да махнат. И обясняват как искат да ми помогнат докато купя домати... Аз още преди да имам бебе съм си изградила навика чужди деца без позволение да не пипам и гушкам, но явно има много хора, които не се усещат изобщо.

# 729
леле, а мислех, че само аз забелязвам и се дразня толкова на баби и лелки, пъхащи глава без разрешение направо в колличката. уж, вярно, за да кажат "какво сладко бебе" ама аз вече съм бясна, не  им искам оценките и зверски се изнервям на зяпането. последно с мъжа ми и малката се разхождаме на витоша, тя спи в слинга, разминаваме се и някаква бабка я ПОШЛЯПА ПО ДУПЕНЦЕТО с думите :ауууу, какво мъничко бебе"

баси, що мен не пробва да  ме пипне по задника без разрешение, а бебето може  #2gunfire

иначе за гладенето съм като Ео малко  Blush

бяхме с дребка на плаване с яхта в гърция. аз и мъжа ми се притеснявахме, а тя май се изкефи - яде и спа три дни  Crazy

# 730
На мен също ми е противно като надничат в количката, все гледам да застана, че да не я гледат много. Даже наскоро, докато със сестра ми разхождахме бебка, една бабишкера нагла почти си влезна и тя в количката  Shocked, аз й я почнах: какво толкова може да има в количката та така надничате, бебе е, не бутаме празна количка...  Rage Ужасни са! А преди две седмици бабата на мъжа ми събуди бебка. Навиках я, че сякаш деца не е гледала, жал няма да събуди спящо бебче.И чак се обиди тя!  #Crazy

# 731
На мен ми е грозно откровеното надничане в количката! Едно е да погледнеш, друго е да зяпаш, но това си е до възпитание.

Моят Сашо все повече започва да се придвижва като се отблъсква с крака и вече взех да се замислям да го оставя на пода, че трябва постоянно да го наблюдавам на леглото. А в неговата кошара няма много място за изява и се сърди Crazy

# 732
И моят така се предвижва, обикаля си активната гимнастика на земята  Laughing

# 733
Нашата активна гимнастика е малка, гледам сега някакви одеала за пикник. Нещо такова ще е, че не ми се ще да слагам килима в тази жега.

# 734
тези надничащите в количките и мен много ме дразнят. а освен, че надничат, посягат и да подрусат количката, което ме дразни още повече. онзи ден  една лелка пред един магазин направо хвана количката на приятелката ми и започна да я клати. и аз я избутах, дръпнах количката и казах, че ние не ги клатим и да не пипа количката.... лелеее ужасни са #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт