На море в Турция - 24та тема

• 116 253
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
С чиста съвест мога да се похваля с вече уредена почивка в Суено Бийч Сиде,отзивите са много добри за този хотел,дано да ни хареса,по принцип се бяхме засилили за Риксос Лара,но няма места вече в хотела,това като инфо ако някой друг му е хвърлил око,а и местата в самолета се харчат като топъл хляб,побързайте Peace

# 406
esstela,моите поздравления за избора. Миналата година почивахме там през октомври,този май го гледах в рамките на инфотур. Възхитени сме от почивката.Мисля че няма да съжалявате за избора си.Най-малкото ще се радвате на превъзходен плаж и море. За Риксос Лара е ясно-това е един от най-търсените хотели в Анталия.по много причини,най-вече заради умерените цени,но и заради високия стандарт на вериката Риксос. Simple Smile

# 407
  • Варна
esstela,моите поздравления за избора. Миналата година почивахме там през октомври,този май го гледах в рамките на инфотур. Възхитени сме от почивката.Мисля че няма да съжалявате за избора си.Най-малкото ще се радвате на превъзходен плаж и море. За Риксос Лара е ясно-това е един от най-търсените хотели в Анталия.по много причини,най-вече заради умерените цени,но и заради високия стандарт на вериката Риксос. Simple Smile

Благодаря,как беше времето тогава,басейните ставаха ли или да разчитаме само на морето Mr. Green

# 408
  • ВАРНА
Стеле мисля,че ще ви хареса, имах ме наши общи приятели,които почиваха в този хотел и бяха очаровани,а liv1892 толкова хубаво е описал почивката си от миналата година в Суено в групата за Анталия във фейсбук,че няма как човек да не го хареса този хотел!После ще чака ме отзиви и снимки  Grinning

Jane2013    https://www.facebook.com/groups/305792086187204/

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 22:25 от lora

# 409
Стеле мисля,че ще ви хареса,наши общи приятели почиваха в този хотел и бяха очаровани,а liv1892 толкова хубаво е описал почивката си от миналата година в Суено в групата за Анталия във фейсбук,че няма как човек да не го хареса този хотел!После ще чака ме отзиви и снимки  Grinning
Може ли линк към групата във facebooн, моля
Благодаря

# 410
Да ,кредитна карта е хубаво да имаш в себе си. Peace Сега за разходите при спешни медицински нужди.Не е ясно каква част от плащането при лекар ще ти бъде осребрена от застрахователя. Когато се прибрахме след почивката се поинтересувах по тази част . От Булстрад ми казаха че осребряват по документи до 150 евро/въпреки че размера на застраховката е 4000евро/,което е недостатъчно при остри възпаления,както се случи при нас. Тъй като вече ще пътувам с други ТА,които НЕ работят с Булстрат ме интересува как е при тях при такива ситуации. Thinking

При Cassia Tour/Anea Travel застраховката е в Армеец, за 10 000 евро на човек:
...
Наложи се да използваме хотелския лекар 3 пъти. Нямаше никакви проблеми. По съвет оттук не сме се занимавали с асистънса. Отидохме направо в кабинета, обяснихме проблемите на сътрудничката (на английски), тя се обади на доктора, попълнихме документите, снимахме застраховката от Армеец/асистънс Coris-България и паспортите на снимката, лекаря ни прегледа и ни даде лекарства (общувахме на английски и руски). Не сме плащали нищо. На табелата пред кабинета го имаше и Coris. Пишеше също на чист български Simple Smile, че от рецепцията може да бъде осигурен лекар, говорещ на български. Peace
...

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 22:53 от Лариса

# 411
  • Варна
Стеле мисля,че ще ви хареса, имах ме наши общи приятели,които почиваха в този хотел и бяха очаровани,а liv1892 толкова хубаво е описал почивката си от миналата година в Суено в групата за Анталия във фейсбук,че няма как човек да не го хареса този хотел!После ще чака ме отзиви и снимки  Grinning

Jane2013    https://www.facebook.com/groups/305792086187204/

Задължително ще има отзиви и снимки,ноооо теб не мога да те бия,ти правиш по 1000 снимки Mr. Green,аз ще го оползотворя на пързалките,разбрах,че са доста Crazy

# 412
  • ВАРНА
Е нали ми знаеш втората професия  Mr. Greenтрябва доста да се озориш със снимките за да ме биеш,иначе хотела има доста пързалки,много ми е сходен със Сайленс  Grinning

# 413
  • Варна
Е нали ми знаеш втората професия  Mr. Greenтрябва доста да се озориш със снимките за да ме биеш,иначе хотела има доста пързалки,много ми е сходен със Сайленс  Grinning

Не,не мога,даже и да се озоря,като се върнем,живот и здраве,ще сравнявам Grinning

# 414
Мами, може ли някой да се включи с малко информация за SENTINUS-KUSADASI и Palm wings KUSADASI.Нещата които ме интересуват са.
-има ли на територията на хотела водни пързалки и предлага ли се безплатен сладолед.Благодаря ви предварително

# 415
  • Русе
В Палм уингс има 3 водни пързалки + още един басейн с "бебешки" водни забавления, децата не излязоха от там. В страницата им във ФБ вече има доста снимки. Можеш да отвориш и да ги разгледаш.
Сладолед има в неограничени количества от 12 до 17 ч.(ванилия, ягода и шоколад)

# 416
Да ,кредитна карта е хубаво да имаш в себе си. Peace Сега за разходите при спешни медицински нужди.Не е ясно каква част от плащането при лекар ще ти бъде осребрена от застрахователя. Когато се прибрахме след почивката се поинтересувах по тази част . От Булстрад ми казаха че осребряват по документи до 150 евро/въпреки че размера на застраховката е 4000евро/,което е недостатъчно при остри възпаления,както се случи при нас. Тъй като вече ще пътувам с други ТА,които НЕ работят с Булстрат ме интересува как е при тях при такива ситуации. Thinking
В нашия хотел (Батихан) имаше аналогичен на вашия случай. Чрез медицинското лице в хотела се свързаха с болница работеща с Coris и дойдоха да го вземат. Човекът имаше възпаление на ухото и за престоя в болница взимане и връщане не е платил нито лев. Освен това чрез рецепция му изпратиха багаж в болницата. Друго семейство миналата година са правили на детенцето им операция от апандисит без да платят нито лев. Не съм сигурна застраховката в коя компания е била.

# 417
Някой бил ли е на море в Дидим?Отдавна мислим с наши приятели да си направим екскурзия някъде из Турция и сега попаднахме на оферта за там ,та се чудим дали си заслужава и дали наистина има някаква отстъпка или са си такива цените по принцип.Ако някой има наблюдения за това хотелче моля да ми пише на ЛС.  bouquet

# 418
  • ВАРНА
 galq887 за хотела нямам наблюдения,но бях на почивка в Дидим преди един месец в хотел Веноса Бийч.Градчето не е лошо,има хубава крайбрежна уличка.Като забележителности можете да се разходите до храма на Аполон,който е в града или да се възползвате от предлаганите екскурзии до Памуккале и Ефес.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 15:53 от lora

# 419
  • Варна
Някой бил ли е на море в Дидим?Отдавна мислим с наши приятели да си направим екскурзия някъде из Турция и сега попаднахме на оферта за там ,та се чудим дали си заслужава и дали наистина има някаква отстъпка или са си такива цените по принцип.Ако някой има наблюдения за това хотелче моля да ми пише на ЛС.  bouquet

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1467692-d612073-Revie … Aegean_Coast.html

Виж тук има снимки и доста мнения Peace

http://www.youtube.com/watch?v=TiWYKr5kDyo и тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт