На море в Турция - 24та тема

• 116 158
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Чудя се жду двата Palm wings  в Кушадасъ и Дидим от 01.09. Ще пътуваме с автобус, за да можем да бъдем 9 нощувки. Като изключим разликата в цената,а детето ни е на 6 години, от кой хотел ще останем по-доволни?
И аз се интересувам от тези хотели. Каква е разликата в цената?

# 616
  • Димитровград
Виж например офертите на Турс Клуб
за Кушадасъ
за Дидим

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 23:56 от papaone

# 617
за Кушадасъ
за Дидим

Не мога да разбера защо има такава разлика в цената напр. за Палм Уингс Кушадасъ офертата на Турс Клуб от 13.09 е 738 лв. , а на Ориент е 575 лв. за седем дни престой ......

# 618
за Кушадасъ
за Дидим

Не мога да разбера защо има такава разлика в цената напр. за Палм Уингс Кушадасъ офертата на Турс Клуб от 13.09 е 738 лв. , а на Ориент е 575 лв. за седем дни престой ......
Втората цена е промоционална.Пише го в сайта на фирмата.

# 619
Чудя се жду двата Palm wings  в Кушадасъ и Дидим от 01.09. Ще пътуваме с автобус, за да можем да бъдем 9 нощувки. Като изключим разликата в цената,а детето ни е на 6 години, от кой хотел ще останем по-доволни?
И аз се интересувам от тези хотели. Каква е разликата в цената?
Сега разбрах, в Дидим е петзвезден, а в Кушадасъ е четиризвезден.

# 620
А кой плаж е по-хубав? На хотела в  Дидим ми изглежда много малък, но пък този хотел повече ми допада Thinking.
Бил съм в хотела в Дидим и в бившия Егерия/мястото където е построен Палм Уингс-Кушадасъ/.Единствено плажа на хотела в Кушадасъ е по-добър. Всичко останали критерии са в полза на хотела от веригата в Дидим. Но той е и по-скъп,в интерес на истината.  Simple Smile
Присъединявам се!
Плажът наистина не е много голям, но не ни се е случвало да отидем и да не намерим свободни места(винаги сме ходили на пясъка, а има и голяма платформа, макар, че при наличие на деца не я намирам за удобна). Не знам защо повечето почиващи предпочитат басейна newsm78.
ПП Ако изберете хотела в Дидим, уточнете предварително с туроператора настаняването-в къщичките всичко е наред, но има и една хотелска част(2 или 3-етажна сграда-не помня точно), която е най-отдалечена от плажа и като че ли стаите са много малки(мисля, че ги предлагат като "промо") имаше хора, които се отказаха от тях и си доплатиха за настаняване в къщичките, не знам защо...

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 16:11 от Ох, на баба!

# 621
  • Плевен
Благодаря за информацията на всички Hug
При нас 2-ма възрастни и дете от офертите на Ориент , с тази промоционалната за Кушадасъ, разликата е 500 лв. за 9 нощувки и транспорт с автобус.

# 622
Вечната дилема - Анталия или Бодрум..... newsm78  Някой с добри впечатление за някое от двете местенца и съответно предложение за хубав  и приятен хотел   bouquet
гласувам за Бодрум- хотел Diamond of Bodrum Flutter

Мислихме да  се ориентираме към него,но няколко коментара от сорта,че има стаи без тераса и без прозорец ни отказа  newsm78. Задължително трябвало да си вземем стая с изглед към морето,но на по-горен етаж, защото можело гледката да ни е към басейна,но да не виждаме морето (в случая плащаме около 100 лв допълнително ) #2gunfire Ти била ли си в хотела и в коя чат ? И с какви впечатления остана?

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 18:30 от Summer68

# 623
  • София
Здравейте, съвсем "боса" съм в  темата за Турция. Ние сме с две деца, на 6 г. и на 14 г. роден е май 1999 г., ,вероятно големият навсякъде ще се води трети възрастен. Гледах този хотел в Дидим, но се притеснявам, че хотелът е много далече от летището, а и никакъв парк или градина не виждам.
Имате ли съвет за хотел- Бодрум, Дидим, Анталия, бюджет от около 3000, пътуване със самолет?

# 624
Здравейте  Party  Някой има ли отзиви за Royal Asarlik Beach 5*, Бодрум-Гюмбет. Благодаря предварително   bouquet

# 625
Енита,сори недопрочетох!

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 09:04 от bellaa

# 626
  • София
Здравейте,

отдавна не съм се включвала в темата, тъй като бях доста ангажирана.

Искам да благодаря за информацията, която получих на предишни страници в темата по повод избора на хотел. Нашите колебания относно избора на хотел приключиха отдавна, но не успях да споделя с Вас нашето решение. Да припомня, че се колебаехме за хотели в Кушадасъ основно между Batihan, Omer и Pine Bay Holiday Resort. В крайна сметка се оказа, че с приятеля ми най-много клоним към Pine Bay, макар той да проявяваше голям интерес и към Batihan и така накрая решихме, че нашият хотел е Pine Bay Holiday Resort. Привлече ни растителността и раздвижената площ на комплекса.
Заминаваме на 13.09.2013 и вече нямам търпение да споделя мнението си относно хотела.

Имам още няколко въпроса преди да заминем, за да съм подготвена.
Тъй като до момента винаги съм била с кола и не ми се е налагало да ползвам таксита, някой може ли да ме ориентира в цените на такситата?
Също така ме интересува Dolmus-четата вечер до колко часа може да се ползват, за да излезем на разхода в центъра на Кушадасъ?
И един въпрос относно пътуването с Автобус.
Някой до сега имал ли е проблеми с багажа, тъй от агенцията ми казаха, че е хубаво да си надпишем куфарите, за да няма объркване, ако друг пътник има същият модел?

Благодаря предварително за Вашето съдействие! Simple Smile

# 627
  • София
Енита,има хотели дето децата са до 13г и нашия случай е такъв.Сина е роден и той май.Гледам подобни!

Армония Холидей вилидж и спа е такъв и още няколко!

Цените в таблиците в лв ли са или евро на Ориента?

Нашият е навършил 14 всъщност, 1999 година е роден.

# 628
  • Пловдив
NaniG    И ние пътуваме на 13.9 с коя фирма сте ?

# 629
Здравейте мили съфорумки. Резервирахме почивка в Кушадасъ от 16.08 за 7 нощувки в хотел Вера Санта Мария 4*. Някоя от вас има ли впечатления от този хотел. Нямам големи очаквания, не съм много претенциозна, така че малки забележки по хотела не ме притесняват. Ще пътуваме в автобус с Версо Травел, дано автобусите им са здрави и да имат добър климатик.
Миналата година бяхме в Кушадасъ,но в хотел Атлантик 3*. Много сме доволни от обслужването и настроението,което носи хотела. Единствената забележка според нашите нужди е липсата са свинско меси(което е разбираемо) и солената вода в санитарните помещения.
От тази година хотела е вече към веригата SOLE. Като храна и обслужване ,няма да имате забележки.Единствено може би ще Ви липсва голямата градина на Атлантик,както и плажа. Sole Santa Maria е на около 200м. от брега Kustur. Този плаж не е като Long beach,но това не би трябвало да Ви смущава.А да,от тази година в хотела вече има и две водни пързалки/ако сте с деца. И водата в инсталацията НЕ е солена. Хубава почивка,че тя вече чука на прага... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт