На море в Турция - 24та тема

• 116 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Цитат
Лора, а вие с какво ще летите?
Знаете ли колко часа е чартъра от Варна до Анталия?
А някой ходил ли е след 20 септември? Какво е времето тогава според вас?

Лорито най-вероятно ще летят със самолет  Mr. Greenшегувам се,да не се обидиш Peace
Времето е добро до към 20.10,миналата година като се прибирахме от 38 градуса,тук във Варна 16,умрехме от студ на летището ooooh!
На договора пише,че летим от 12.10 на обяд,предполагам за всички е еднакво Peace

# 676
Кой курорт в Турция ще препоръчате за почивка, някъде, където е спокойно и няма много деца. Ако някой е бил в такъв 4-5 * хотел, моля да сподели. Повече клоня към Анталия, че от края на август има чартъри до там от Варна.
Дали някой хотел ще ми направи някаква отстъпка от цената, ако отседнем за 20 дни, как мислите?

Има ли такива самолетни програми за 20 дни  newsm78?
Аз бях питала за 14 дни,но ми казаха,че трява на два пъти да платя билетите.....

# 677
Ами не знам.. аз утре ще си букна само хотела през ТУИ , но билетите са от Тез тур, дано от ТУИ могат да ми уредят. Иначе нали има всяка събота полет, само дето не са останали места за всички дати. Ако си купя билети отиване 14.09 - връщане 05.10 няма ли да стане. Тоест аз си купувам само билетите отделно. Дано да може, утре ще разбера  Praynig
Аз мисля да летим на 14.09, ако няма - на 21.09. Ох дано се уредя някак си.
Иначе в ТУИ имат много добри цени, от страницата на хотела ми излиза с над 1000 евро по-скъпо.

едит: от страницата на ТУИ е, но агенцията е Alltours. Някой чувал ли я е? Nемска пак.

# 678
Дано се уредят нещата с билетите....и зависи на каква цена ще ви ги предложат.
Те са на сметка да си продават пакетите.....Ако не,друг вариант ви е Истанбул.Много компании летят за Анталия от там.Но първо виж за билетите,как стоят нещата.И после хотела.Голяма част от хотелите и авио компаниите предлага трансфер.

И най добрия вариант за  нас е с кола...Спираш си където си искаш,разглеждаш разполагаш сам с времето си.Имаш си и кола под ръка там..20 дни не са малко.

# 679
Така е, но съм бременна и не искам да се люшкам 2 дни. Но в наааай-краен случай това е вариант, до Истанбул  с кола и от там със самолет, но не ми се иска. Дано да си уредя чартър. И дано не свършат местата в хотела Simple Smile че не е хубаво да кацнем , пък да няма къде да спим.

Каква е разликата м/у all inclusive и all inclusive + ?

# 680
Така е, но съм бременна и не искам да се люшкам 2 дни. Но в наааай-краен случай това е вариант, до Истанбул  с кола и от там със самолет, но не ми се иска. Дано да си уредя чартър. И дано не свършат местата в хотела Simple Smile че не е хубаво да кацнем , пък да няма къде да спим.

Извинявай,сега видях лентичката ....Лека бременност  bouquet

# 681
Аз след гледане и разглеждане май се спрях на IC Hotels Green Palace заради многото зеленина и хубавите отзиви, само че прочетох, че около хотела нямало нищо, тоест няма къде да се разхождаш, а пък ние ще сме за 20 дни и се опасявам дали по някое време няма да изтрещим Simple Smile Някой ходил ли е скоро в този хотел за прясни впечатления?
И все пак на колко км е града? Нали е в Анталия уж.
Избора Ви е повече от добър. Почивах там преди 2 месеца. Никакви по-сериозни забележки, а съм доста критичен. За избора се доверих на някои жени от този форум и не сгреших. Вече проблема ми е тривиален- а оттук накъде.  Laughing За 20 дена там,препоръката ми е да изучите град Анталия/на 20 км/. Има много какво да видите. Но основно наблегнете на хотела и се наслаждавайте на уникалната обстановка и атмосфера!   bouquet

# 682
  • Варна
Хайде и ние в отбора заминаващ на 12.10 от Варна за Анталия. След дълга селекция се спряхме на Majesty Mirage park resort! За съжаление не намерих отзиви тук, дано сме доволни. Отказахме се от Утопия, макар, че ни беше фаворит, защото тези стъпала до плажа са непосилни за нас, особена с бебе на 6, тогава на 8 месеца! Най-вече ще е проблем ако се прибираме за храна и трябва отново да се връщаме. А и като чета до Алания са поне 2 часа път! Пожелавам на всички много хубави емоции и по-малко нерви в избраните дестинации. Нека времето е слънчево и безоблачно! Wink

# 683
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, какъв им е кусур на стаите?

Нямат, нормални стаи са. Просто не е супер лукс.

едит: от страницата на ТУИ е, но агенцията е Alltours. Някой чувал ли я е? Nемска пак.

Да, абсолютно читава си е. Голяма немска фирма, спокойно.

+ има допълнителни екстри, като ултра олинклузив или всякаквите вариации на хипер, ултра и т.н.

# 684
Хайде и ние в отбора заминаващ на 12.10 от Варна за Анталия. След дълга селекция се спряхме на Majesty Mirage park resort! За съжаление не намерих отзиви тук, дано сме доволни. Отказахме се от Утопия, макар, че ни беше фаворит, защото тези стъпала до плажа са непосилни за нас, особена с бебе на 6, тогава на 8 месеца! Най-вече ще е проблем ако се прибираме за храна и трябва отново да се връщаме. А и като чета до Алания са поне 2 часа път! Пожелавам на всички много хубави емоции и по-малко нерви в избраните дестинации. Нека времето е слънчево и безоблачно! Wink
С коя агенция сте? Сигурно билетите за чартъра не сте ги взимали отделно, нали?  Grinning Пък нали уж съботите тръгвали тези чартъри , а 12ти не е събота  newsm78 Или не сте с чартър?

еими,  мерси  Hug

liv1892, супер   bouquet Анталия не знам дали ще я разучаваме, защото искаме повече почивка, отколкото екскурзия, но ще се разходим и до там със сигурност. Хотела , ако се доближава поне малко до този , в който бяхме по НГ в Бали ще е направо чудесно. Горе долу по описание прилича с тези зеленини и за това избрах него.

Galactic Voyager, мерси за разяснението. За първи път ще сме на ол инклузив.

# 685
  • Варна
С коя агенция сте? Сигурно билетите за чартъра не сте ги взимали отделно, нали?  Grinning Пък нали уж съботите тръгвали тези чартъри , а 12ти не е събота  newsm78 Или не сте с чартър?

Ние в Алфа тур ходихме, а на 12.10 е чартърен полет, поне така казаха, но и в сайта е обявено. Самолетната компанията е България Еър! Но 12.10 е събота, ти да не гледаш септември?

# 686
Уф да, аз септември гледам  ooooh!  Grinning

# 687
-True Blue-,
сигурно ли е че ще можете да вземете само самолетни билети от Тез тур?
И аз отдавна гледам , още от миналата година, че хотелите са много изгодни през немските туроператори,но остава пътя...

# 688
Никак не е сигурно.  Confused

# 689
Хайде още едни варненци за Турция.

Как точно се запазва през ТУИ ,за варненския Туи говорите или немския ?

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:42 от bellaa

Общи условия

Активация на акаунт