КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 122
  • 880
  •   1
Отговори
# 195
Въпросът за името на майката на Къртицата много ме човърка.
Досега намерих това - http://www.blitz.bg/article/28970 , майката на Рут се казва Елисавета..  Thinking
Марина няма как да е, нейната майка се казва Гергина.

# 196
  • София
Любо е къртицата,така го усещам.Или Рут - изключително лицемерно,неприятно същество.

На едно мнение сме, Любо и Рут са единствените адекватни къртици.
Ако е някой от другите, италианския психолог не си е свършил добре работата.

# 197
  • София, България
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Да
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна
Деян Неделчев има 4 съвпадения: 1.От известните, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Божидар Искренов има 5 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години
Любомир има 1 съвпадение: 5.Не умее да свири на инструмент
Тодор има 4 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Марина има 2 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент
Кирил има 7 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"

Къртицата е Кирил Иванов Ефремов.

Добър анализ, но откъде знаете какви отговори е дала Миглена  newsm78

# 198
Имайте в предвид, че последните три седмици Марина не е в базата през цялото време. Може някои разговори и подробности да са и убягнали. /за съжаление/
P. S. БРАВО НА МАРИНА!!!

Ако е така, значи или някой я информира много стабилно /т.е. тя е къртицата/ или просто играе с човека, когото познава най-добре - себе си /т.е. пак е къртица/.

# 199
  • София
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Да
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна

Рут колекционира музикални инструменти, на които и може да свири.
Пиано със сигурност свири от малка, в Базата също.

Нататък не ми се проверя теста, но ако са такива отговорите...

# 200
Сега си пускам да гледам епизода от снощи,но разбрах,че Донков е излязъл и много ме е яд!!! Поне тези,които го подозираха вече си затвориха устата! Аз от кога повтарям,че не е той Къртицата,никога не го бях и подозирала! Обаче кухата лейка Марина остана!  newsm11 Колко още трябва да я търпим,направо не мога да повярвам!

# 201
  • София
Сега се зачетох, как отговаряте на тестовете с различните участници.
А защо се приема отговор с ДА за верен, а с НЕ за грешен.

Да приемем, че Рут е къртицата.
"Къртицата успя ли да премине въжето на мисията ", отговорът е НЕ, за Рут е верен.

Или някъде някой е казал, че на теста всички отговора трябва да са ДА, за да е къртица.

# 202
  • Ямбол
Добър анализ, но откъде знаете какви отговори е дала Миглена  newsm78
От там, че играе с Жени. Отговорите за Жени, ги наслагват на другите. Но няма гаранция, че тя е знаела всичко за Жени.

Сега се зачетох, как отговаряте на тестовете с различните участници.
А защо се приема отговор с ДА за верен, а с НЕ за грешен.

....

Ако знаеш с кой е играл участника, тогава предполагаш по-точно как е отговарял.

# 203
Марина ми харесва. Умно момиче.

# 204
Марина беше мнооого спокойна, не си даде зор да изпие содата, гледаше с усмивка и сякаш беше доволна, че ще играе с Донков.Снощи гледах и нещо във Велислава беше различно...къде изчезна потресаващия диалект?Беше толкова "обрана", все едно друг човек гледам.Ако Марина е къртицата и Велислава е разбрала  Thinkingне се учудвам на намеците да си разделят парите.И все пак си мисля, че Къртицата е мъж...

# 205
Сега дори и да номинират къртицата, тя ще изкара теста и пак няма да могат да и вземат половината от сумата. Предполагам, че накрая ще има някакво гласуване между участниците вътре и тогава ако го разпознаят, ще му вземат паричките. Иначе не виждам шанс по рано от края на шоуто да изкарат Къртичока.
Някой гледал ли е в  някое от чуждите издания, дали са изкарвали къртицата преди финала? Или винаги на финала я разобличават?
На мен също ми харесва Марина и ми се иска тя да остане на финала, не знам какво тъпо видяха в нея някои от коментиращите.
А Кирето наистина гледа като ударен с мокър парцал, как да не го заподозре човек. Езикът на тялото "крещи" - Аз съм къртицата! Ако някой му се занимава има много статии как езикът на тялото показва, когато лъжеш. Или трябва да си много закоравял лъжец за да не ти личи....

# 206
  • not found
Аз много ще се радвам Марина да е къртицата,въпреки,че изобщо даже не предполагам подобно нещо .

# 207
9. Как се казва майката на Къртицата?
- Анка
- Весела
- Добринка
- Елисавета
- Йорданка
- Мария

Майката на Гибона се казва Веска Искренова,но пък сред имената има Весела,чудя се дали просто в медийната сфера не е известна като Веска,но всъщност да се казва Весела. Майката на Деян Неделчев пък се казва Емилия Атанасова. Не мога да намеря как се казва майката на Кирил Ефремов. Анка както разбрах от коментара по-долу е майката на Д. Донков, но Икебаната явно отпада,защото майка му се казва Емилия,а няма такова име във въпроса, момата и тя отпада,понеже хем е тъпа и вдлъбната,хем майка й се казвала Гергинка.

# 208
Майката на Гибона се казва Веска Искренова,но пък сред имената има Весела,чудя се дали просто в медийната сфера не е известна като Веска,но всъщност да се казва Весела. Майката на Деян Неделчев пък се казва Емилия Атанасова. Не мога да намеря как се казва майката на Кирил Ефремов,но Анка мисля,че ще се казва майката на Любо,не знам защо,но най ми звучи някак.  Laughing

Анка е на Динков Peace

# 209
Аз съм убедена,че къртицата е мъж, защото в началото като започва предаването и дават как хеликоптерите спускат буквите на едната буква ясно се вижда знакът за мъжкото начало(знакът на Марс) не разбирам само защо сочи в обратна посока....принципно е насочен на дясно ,а там сочи на ляво...ако някой го е забелязал нека също се вгледа може пък да е нещо друго...

Общи условия

Активация на акаунт