КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 091
  • 880
  •   1
Отговори
# 180
Въобще не искам къртицата да е Кирил, ще е толкова скучно, като от ден първи го разпознах като такъв. Ще ми се да е някой друг и да съм изненадана.

# 181
Според мен или играе Марина със себе си или с Икебаната. Поне логиката на това, че я е нямало три седмици в базата, натам ме насочва. Прекалено много се насочи вниманието към Кирил и колкото и да го подозирах преди, вече мисля, че не е той. Та вече най-малко заподозреният ми е Кирил. Всички останали има вероятност да са къртицата.

# 182
Абе стратегически тая изкара луд късмет с противници като Величка-тъпото и Донков дето не може да каже едно изречение като хората и игра както му падне на теста. Няма да е в финалната тройка почти съм сигурен дори може да излети още четвъртъка ако и пратят Гибона, Любо, Киро (ако е къртица) или Икебаната.  Rolling Eyes

# 183
Срещу Любо Марина няма шанс. Подозирам и че срещу Гибона. А с Тодор би било забавно  Laughing

# 184
Тошко ако в действителност мисли Марина за къртица почти съм сигурен, че ще излети ако играе с нея на тест. При него приятелството му с Киро по скоро му пречи в момента докато досега му беше в плюс.

# 185
Според мен Киро си е къртицата, както се видя и почти всички го подозират, само че не го номинират. За тях това е изгодно, хем го знаят и са спокойни че ще се справят на тест, хем номинират стратегически за да успеят да останат и да се доберат до финала (а вече там да го разкрият). Нямат файда сега да се избира нова къртицата, защото няма да има много тестове, игри и тогава на финала много по-трудно би било да се разкрие кой е. Вече всеки играе сам за себе си.  Peace

# 186
Вече прекалено явно ни насочват към Киро, но не съм го и мислил никога за къртица. Донков добре си го каза, че ще е твърде елементарно да изберат актьор за къртица. И ако са го мислили, то поне да е бил по-добрият от двамата, демек Динката. Участниците в базата бяха изненадани от изборът на зрителите, но те са вътре и не знаят какво се дава. Според мен номинацията на Динката се дължеше, че фокусът от него изцяло падна, след като Радина напусна и хората се усъмниха дали продукцията не го прикрива.

Иначе най-предвидимо ще бъде накрая да е Кирето, да, но по-голямата гавра ще е неадекватния и неориентиран Киро (в игрови план) да вземе накрая да спечели наградата на групата, след като въобще не съм го виждал да се интересува по-задълбочено кой е къртицата. Това вече ще е истинска изненада. Laughing

# 187
  • софия
Стори ли ми се или днес в частта с Моро и Валя на заден план се чуваха хора ,които пееха "честит рожден ден" ?Кой ли е празнувал?

# 188
  • Sofia
Тодор е имал РД

# 189
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Да
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна
Деян Неделчев има 4 съвпадения: 1.От известните, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Божидар Искренов има 5 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години
Любомир има 1 съвпадение: 5.Не умее да свири на инструмент
Тодор има 4 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Марина има 2 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент
Кирил има 7 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"

Къртицата е Кирил Иванов Ефремов.

# 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Любо е къртицата,така го усещам.Или Рут - изключително лицемерно,неприятно същество.

Искам Марина да не е Къртицата,но да взема парите.Ей така,да им го биииийп,на тази банда двулични мишки.Голямо трънче им се оказа и не могат да я разкарат лесно. Grinning

# 191
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Не
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна
Деян Неделчев има 4 съвпадения: 1.От известните, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Божидар Искренов има 5 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години
Любомир има 1 съвпадение: 5.Не умее да свири на инструмент
Тодор има 4 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Марина има 2 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент
Кирил има 7 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"

Къртицата е Кирил Иванов Ефремов.

За съжаление е истина . Моя фаворит Донков отпадна и остана само Кирчо . Теста вече съм го анализирал преди няколко дни и той си показва ,че Кирчо само може да е Къртицата ,

# 192
  • София
Вече прекалено явно ни насочват към Киро, но не съм го и мислил никога за къртица. Донков добре си го каза, че ще е твърде елементарно да изберат актьор за къртица. И ако са го мислили, то поне да е бил по-добрият от двамата, демек Динката. Участниците в базата бяха изненадани от изборът на зрителите, но те са вътре и не знаят какво се дава. Според мен номинацията на Динката се дължеше, че фокусът от него изцяло падна, след като Радина напусна и хората се усъмниха дали продукцията не го прикрива.

Иначе най-предвидимо ще бъде накрая да е Кирето, да, но по-голямата гавра ще е неадекватния и неориентиран Киро (в игрови план) да вземе накрая да спечели наградата на групата, след като въобще не съм го виждал да се интересува по-задълбочено кой е къртицата. Това вече ще е истинска изненада. Laughing

Е каква им е изгодата вече да не го разкрият? Ако не се разкрие, или по-скоро не излезе в четвъртък, къртицата, то нали наградата на победителя ще е само сумата до момента, която е събрала групата. А ако успеят да го разобличат в четвъртък, половината от сумата отива при групата, а другата остава за новата къртица? А за новата, това ще са си почти сигурни пари. Или аз нещо не съм разбрала от правилата?

# 193
Някой правил ли е тест 3? Жени е играла със себе си(предполагам заради параноята на Меги), а Миглена с Донков. Не ми се гледа видео за въпросите свързани с играта...

# 194
Проблемът с анализа на точно този тест на Миглена е, че освен последният въпрос, не се знае кои са останалите 2 сгрешени. Комбинаториката може да помогне в такъв момент. А от това, което виждам, сравнявате отговорите, както са дадени от Миглена, което е само един поглед над нещата.

Общи условия

Активация на акаунт