КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 068
  • 880
  •   1
Отговори
# 675
Ах, смях, Киро ще говори за коректност... Защото е много коректно да не участваш в 10 мисии, да се препичаш на слънчице по цял ден, да излизаш за представления, да си вземаш хонорара, че и да претендираш за голямата награда. Самата коректност! ooooh!

# 676
Много се надявам Любо да спечели !!!!!

# 677
Страшен мишок е тоя Любо. Жалкарче от всякъде. Нядавам се такива болно амбициозни и мнителни хора никога да не допускам до себе си.

# 678
Седнали да обсъждат какво било честно и какво - нечестно... Ох! То пък, 'щото ще е много честно, коректно и изобщо не-тарикатско, ако някой от тях, които проспаха цялото предаване, спечели, нали... Rolling Eyes

# 679
Оф, тоя Тошко е много прост. Всички са пълен минус hahaha

Да си бяхте прочели и вие тая информация бе. Смешници!

# 680
Дидо, като защитаваш Рут недей напада други, всеки си има мнение.
Само ги вижте какви са дребни души. А Марина 2 месеца мълчала и сега, за да се спаси от номинации си отвори устата.

# 681
Ето и Рут - "Къде било казано, че може да пише?"... Имаше една поговорка: "Глупавият помни, умният пише".  Laughing

# 682

Направо ме учудват, те въобще не са осъзнали същността на играта. Shocked Rolling Eyes

Била отборна играта, Любо сам нищо не можел да направи, нямало да стигне така до финал... ooooh!

Плюс това Рут сама каза, че и тя си е откъснала листите от дневника и му е казала и той да го направи. Ама нея никой не я закача. Tired

А Рут да казва, че е алчен... е най-големият виц. Laughing

# 683
Аз понеже не гледах снощи внимателно, та Рут е голяма излагация. Чак злоба струи от нея. Жалко, имах друго мнение за нея. Наивна е и се води по другите ли, какво, не разбирам, ама е точно тъпа в случая.

# 684
dido1302
Няма да ти отговоря, защото не симпатизирам на разпри в интернет, които нямат никакво значение и преди да прочета написаното от теб изтрих поста си тъй, като беше малко в повече, макар и напълно основателен, но това беше най-сдържаната ми реакция, след като изгледах предаването. А и никъде в поста ми не пишеше, че не е нормална. Всичко останало, обаче продължавам да го мисля и нямам нужда да ти го доказвам на теб. Мисля, че освен теб, друг на подобно мнение тук не видях и това говори достатъчно.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 20:53 от fox

# 685
Тея са големи хиени. Тошко особено хич не е в час момчето. Злобни и завистливи хорица просто много се излагат. Марина как изкара нещата все едно тя е ангел хранител на Любо докато той върши най тежките грехове, а онея само това чакаха. Било измама, продукцията ако разберяла, че и зрителите...вай мале!  Mr. Green Да бил споделял информацията с тях, че да се представяли всички добре?! Пфхаха типично българска работа - един да върши черната работа, а другите да се излежават и да обират плодовете. Като откаже да съдейства обаче значи е най-черният и най-долният. До сега не съм пускал смс, но на финала ако се опре до това бих пуснал 1 за Любо определено най-заслужава от всички наградата.

# 686
Пфхаха типично българска работа - един да върши черната работа, а другите да се излежават и да обират плодовете. Като откаже да съдейства обаче значи е най-черният и най-долният. До сега не съм пускал смс, но на финала ако се опре до това бих пуснал 1 за Любо определено най-заслужава от всички наградата.

+1  Peace

# 687

Направо ме учудват, те въобще не са осъзнали същността на играта. Shocked Rolling Eyes

Била отборна играта, Любо сам нищо не можел да направи, нямало да стигне така до финал... ooooh!

Плюс това Рут сама каза, че и тя си е откъснала листите от дневника и му е казала и той да го направи. Ама нея никой не я закача. Tired

А Рут да казва, че е алчен... е най-големият виц. Laughing

+1 . И някой да ми отговори ЩЕ ИМА ЛИ ГОЛЯМА БИТКА В ПОНЕДЕЛНИК,моооля?

# 688
Как се говори, че ще има тестове, докато не останат трима на финала едва ли ще има време за битки, за разкриване на къртици, за вота за победител. Предполагам, че вотът за победител ще бъде минимум 1 час.

# 689
ЩЕ ИМА ЛИ ГОЛЯМА БИТКА В ПОНЕДЕЛНИК,моооля?

Казва ли ти някой Laughing

Общи условия

Активация на акаунт