КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 082
  • 880
  •   1
Отговори
# 690
Аз чух, че ще има битки. newsm78 А и нали по-рано ще започне финалът. Wink

# 691
На Киро му мина гърбът и си танцува в Съблечи си късмета  Joy

# 692
На Киро му мина гърбът и си танцува в Съблечи си късмета  Joy

hahaha hahaha hahaha То няма за кога да го боли вече, тя неговата свърши Simple Smile

Много лесни въпроси й се падат на Рут обаче, пфу... Ама нейсе, нека вземе някой лев, че май дете ще гледа...

# 693
Тези добре ли са ?! Как цигулката ще има 5 струни? И Башар Рахал и Рут .. Ехоо 4 струни има. Голям музикант е Рут - няма що !!!!

# 694
  • Sofia
нека и е зле....32 390лв. ...най-много от всички останали  Money

# 695
  • София
Но и въпросите и бяха мнооого по- лесни от тези на Любо.

# 696
Брееей, Рут голямо умилкване на Любо, голямо нещо в "Къртицата на светло", имам обаче съмнения , че той ще и прости...

# 697
И някой да ми отговори ЩЕ ИМА ЛИ ГОЛЯМА БИТКА В ПОНЕДЕЛНИК,моооля?

Казаха, че ще има. Лайфът в понеделник ще е 6 часа (по план) и нищо няма да ни спестят  Crazy

# 698
  • София
В 17.30 започва финала в понеделник, вече нямам търпение.  Crazy

А дали ще има 2 сезон?

# 699
И аз искам втори сезон. Може би догодина пак.
В понеделник ще има битка за 15 000 лв. Нещо такова ми се върти в главата.

# 700

То това е най грозното от цялата работа. Любо се застъпи не един път за нея дори и при онази пиянска изцепка с Донков призова хората да не я гонят с доста добра реч. Подкрепяше я и в най тежките й моменти включително и след нападките на Карбовски. И накрая какво получи..нож в гърба и то заради това, че човека преписал информация, която смята за нужна в играта.

да.. тъпо е също така, че и отстрани и вменяват, че той може би заради нея е успял да се домъкне до финала, а според мен именно подкрепата на Любо, поведението му спрямо нея, и това че беше зад гърба й, докара нея до финала.. всички скандали около нея някакси бяха смекчени от факта, че това интелигентно момче все още е с нея, и че може би има защо.. Само като си я представя, ако беше останала сама в къщата и бременна и след всичките тея скандали, и да пие и да пуши.. ако не беше тая работа с Любо всички щяха да гледат на нея като на най-големия парцал в къщата и щяхме да недоумяваме наистина както всъщност прави още вътре..

+1 smile3501 Точно така е... newsm10

# 701
Михи ,мерси  Hug

Любо ще прости на Рут май...а и си пролича ,че тя се е успокоила и съжалява,наистина МНОГО му се умилкваше в ''Къртицата на светло''.

# 702
  • España
Хубаво ,но не мога да разбера как ,когато Вели и Марина коментираха под завивките бременната Рут ,бяха обвинени във всички възможни грехове,а седянчицата,която си бяха спретнали на двора под щедрите лъчи на слънцето Батко ,Татко и Номер 1 ,"разпъвайки на кръст " Любо ,какво е... newsm78 #Crazy Вроденото ми чувство за справедливост се бунтува някак си.....!
От известно време имах подозрения за Тодор,нооооооо....след тази вечер се убедих,че няма как толкова елементарен човек да бъде Кърта! Освен това....какво ще си помисли за него приятелят му,дето ,цитирам "-казвал ,че алчността ще погуби човека"  Mr. Green  .....все пак.....Момчето "гори в играта" ,от него би станал чудесен комсомолец,който "се раздава за отбора", ако се беше родил с 20-тина години по-рано,нооооо....до там!

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 05:50 от dyvaromi

# 703
Аз, да ви кажа, все повече се радвам на Марина. Жени определено не позна за нея, а тя преди всичко нея фиксираше с обидите си...Марина се оказа много достоен и силен играч и единственият, който е близо до ранга на Любо и който наистина ИГРАЕ играта с настървение и хъс и дори чудесно  ссе справя, без да прибягва до грубостта на Любо. Нейната игра е фина и ми доставя все повече удоволствие да я гледам. Рут също се справяше чудесно с мисиите, но лъжите при нея бяха прекалено много. Сравнявайки Марина с доста от мъжете в базата, даже се замислих, защо, да му се невиди, мъжете продължават да се обиждат един друг  с"женчо" и на нас да ни правят комплименти с "пич и мъжко момиче". Къртицата показа, че жените са много достойни съперници, дори в подчертано силови мисии и изпитания на волята, а при Марина дори като стратези. Може и да звуча малко феминистки:), но силно се надявам да съм възмутената баба на една пра-пра-пра внучка, която няма да приема като супер комплимент "мъжкото момиче"Simple Smile)))))

# 704
  • sofia
За Марина. Не ми допада. Мисля, че е...лека...Поведението и с гнусния мангал ми е отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт