КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 142
  • 880
  •   1
Отговори
# 705
На мен Марина също много ми харесва и ще стискам палци за нея. Ще се радвам ако вземе голямата награда, защото доказа, че я заслужава не по-малко от другите. На битките винаги се бореше и се раздаваше на макс, оцеля четири пъти на теста, което значи, че е в правилната посока и дори може да е разкрила Къртицата. Достоен играч е и заслужава да спечели.  newsm10

# 706
  • España
Аз, да ви кажа, все повече се радвам на Марина. Жени определено не позна за нея, а тя преди всичко нея фиксираше с обидите си...Марина се оказа много достоен и силен играч и единственият, който е близо до ранга на Любо и който наистина ИГРАЕ играта с настървение и хъс и дори чудесно  ссе справя, без да прибягва до грубостта на Любо. Нейната игра е фина и ми доставя все повече удоволствие да я гледам. Рут също се справяше чудесно с мисиите, но лъжите при нея бяха прекалено много. Сравнявайки Марина с доста от мъжете в базата, даже се замислих, защо, да му се невиди, мъжете продължават да се обиждат един друг  с"женчо" и на нас да ни правят комплименти с "пич и мъжко момиче". Къртицата показа, че жените са много достойни съперници, дори в подчертано силови мисии и изпитания на волята, а при Марина дори като стратези. Може и да звуча малко феминистки:), но силно се надявам да съм възмутената баба на една пра-пра-пра внучка, която няма да приема като супер комплимент "мъжкото момиче"Simple Smile)))))
Доста истини казваш......мдам....аз също не приемам  "мъжко момиче" за комплимент!!! И също НЕ  СЪМ ФЕМИНИСТКА ! Изобщо ...феминизмът ,еманципацията са понятия -продукт на мъжкия свят,в който за съжаление все още живеем! Категорично не мисля,че  попръжните,грубото силово държание,акохолните опиянения наравно с мъжкарите  и т.н.т.  и т.н.т. правят една жена равнопоставена на по-силната половина на човечеството....напротив.....съвременните наследнички на пра-пра-пра- баба ни Ева къде съзнателно,къде не ,копирайки мъжкото поведение,  дефакто несъзнателно го определят като по-висшото ...може би....Аз винаги съм твърдяла ,че мъжът и жената трябва да бъдат равнопоставени в своите различия!!! Срещу природата няма как да застанем....едните са по-добри в едно,другите в друго,въпросът е в определянето на критериите и приоритетите в дадена житейска ситуация!Той ще смени бушона(ако му се отдава  Wink), тя ще врътне една баница(ако умее  Wink)  в класическия пример,но ,когато седнат на масата да решават съдбата си и хлябът им да е сладък ,и децата им да са добре,а в огнището им да гори сгряващ огън....образно казано, а кое било по-важното-дали бушонът или баницата е само "чесане на езиците" - и без едното ,и без другото не може....( в случай ,че обичаш баница ,разбира се!)!
Да не повярваш направо, тази мега "мащабна продукция" до какви философски размисли и страсти може да доведе човек сабалям рано,кафе още даже докато не е пил! Laughing
Що се отнася до ИГРАТА..... ами тя си е отражение един вид на реалността и на палитрата от характери в общочовешкия смисъл....Някои са стратези-единаци; някои се отдават с инфантилния ентусиазъм на бой-скаути;някои лежкунят в очакване на колективния "мозък да им налее " ;някои очакват дивиденти да извлекат в последствие; някои гонят слава; някои пък просто правят тен на двора  Sunglasses....!

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 15:23 от dyvaromi

# 707
Хубаво ,но не мога да разбера как ,когато Вели и Марина коментираха под завивките бременната Рут ,бяха обвинени във всички възможни грехове,а седянчицата,която си бяха спретнали на двора под щедрите лъчи на слънцето Батко ,Татко и Номер 1 ,"разпъвайки на кръст " Любо ,какво е... newsm78 #Crazy Вроденото ми чувство за справедливост се бунтува някак си.....!
От известно време имах подозрения за Тодор,нооооооо....след тази вечер се убедих,че няма как толкова елементарен човек да бъде Кърта! Освен това....какво ще си помисли за него приятелят му,дето ,цитирам "-казвал ,че алчността ще погуби човека"  Mr. Green  .....все пак.....Момчето "гори в играта" ,от него би станал чудесен комсомолец,който "се раздава за отбора", ако се беше родил с 20-тина години по-рано,нооооо....до там!

Точно така ееее! Тошко взе да ме дразни.''Батко,Татко и Номер 1''  Grinning Grinning Grinning

# 708
  • Мюнхен
Можете ли да ми кажете къде мога да гледам Къртицата на светло? Преди ги качваха, но после спряха. Благораря предварително!

# 709
Можете ли да ми кажете къде мога да гледам Къртицата на светло? Преди ги качваха, но после спряха. Благораря предварително!
тук Това е от вчера. Като дадеш на новини, ги има и от предишните дни. Просто са смесени с други клипчета.
Или тук

# 710
Хубаво ,но не мога да разбера как ,когато Вели и Марина коментираха под завивките бременната Рут ,бяха обвинени във всички възможни грехове,а седянчицата,която си бяха спретнали на двора под щедрите лъчи на слънцето Батко ,Татко и Номер 1 ,"разпъвайки на кръст " Любо ,какво е... newsm78 #Crazy Вроденото ми чувство за справедливост се бунтува някак си.....!
От известно време имах подозрения за Тодор,нооооооо....след тази вечер се убедих,че няма как толкова елементарен човек да бъде Кърта! Освен това....какво ще си помисли за него приятелят му,дето ,цитирам "-казвал ,че алчността ще погуби човека"  Mr. Green  .....все пак.....Момчето "гори в играта" ,от него би станал чудесен комсомолец,който "се раздава за отбора", ако се беше родил с 20-тина години по-рано,нооооо....до там!

Точно така ееее! Тошко взе да ме дразни.''Батко,Татко и Номер 1''  Grinning Grinning Grinning

Тошко и аз не го дишам ( малко по-умен е от Панайот от ББ, иначе са 1:1 ), но те коментираха събития от играта - кой, какво, как направил, злословиха наистина, но тяхното няма нищо общо със селската изцепка на двете тьотки, които обсъждха по изключително грозен начин нещо лично за Рут и нямащо нищо общо с играта.

# 711
  • IT
dyvaromi брилянтно сравнение за Тошето наистина.
И наистина  беше смешно, когато Рут в "Съблечи си късмета" каза, че цигулката е с пет струни, а Б.Рашал го повтори Simple Smile
И стигам отново до извода-много е лесно да се присмееш, но рано или късно идва момента, в който можеш и ти самият да станеш за присмех.

# 712
  • Мюнхен
тук Това е от вчера. Като дадеш на новини, ги има и от предишните дни. Просто са смесени с други клипчета.
Или тук

Благодаря много!

# 713
Аз винаги съм твърдяла ,че мъжът и жената трябва да бъдат равнопоставени в своите различия!!! Срещу природата няма как да застанем....едните са по-добри в едно,другите в друго,въпросът е в определянето на критериите и приоритетите в дадена житейска ситуация!Той ще смени бушона(ако му се отдава  Wink), тя ще врътне една баница(ако умее  Wink)  в класическия пример,но когато седнат на масата да решават съдбата си и хлябът им да е сладък ,и децата им да са добре,а в огнището им да гори сгряващ огън....образно казано, а кое било по-важното-дали бушонът или баницата е само "чесане на езиците" и без едното ,и без другото не може....( в случай ,че обичаш баница ,разбира се!)!
Да не повярваш направо тази мега "мащабна продукция" до какви философски размисли и страсти може да доведе човек сабалям рано,кафе още даже докато не е пил! Laughing
Що се отнася до ИГРАТА..... ами тя си е отражение един вид на реалността и на палитрата от характери в общочовешкия смисъл....Някои са стратези-единаци; някои се отдават с инфантилния ентусиазъм на бой-скаути;някои лежкунят в очакване на колективния "мозък да им налее " ;някои очакват дивиденти да извлекат в последствие; някои гонят слава; някои пък просто правят тен на двора  Sunglasses....!

Laughing Да....Винаги с интерес следя реалита,точно поради тази причина.Може на пръв поглед да изглеждат загуба на време,но се крие толкова много истина в отношенията между отделните индивиди..различните характери,противопоставени един на друг,в такова затворено пространство,са огледален образ на нашето ежедневие.
И аз не съм от фанатично настроените феминистки,но съм съгласна със следното изказване на quinousmene
Сравнявайки Марина с доста от мъжете в базата, даже се замислих, защо, да му се невиди, мъжете продължават да се обиждат един друг  с"женчо" и на нас да ни правят комплименти с "пич и мъжко момиче". Къртицата показа, че жените са много достойни съперници, дори в подчертано силови мисии и изпитания на волята, а при Марина дори като стратези. Може и да звуча малко феминистки:), но силно се надявам да съм възмутената баба на една пра-пра-пра внучка, която няма да приема като супер комплимент "мъжкото момиче")))))

Oбщо взето мъжете като онези истински мъжкари,които очакваме от тях да бъдат,са изчезващ вид,изключително рядък такъв..Мъжете обичат интриги,обичат да сплетничат,обичат да бягат от отговорност,просто не тежат на мястото си.Това че мъжът е силният пол,е може би просто една илюзия,създадена от векове назад..илюзия,целяща да прикрие истината,за да угоди на нечии вовечни мъжки  комплекси....А истината е,че жената е водещата фигура както преди,така и сега.Жената е по-силният пол във всяко едно отношение,освен в чистата физическа сила,но и тук можем да поспорим Wink Мъжът е изключително подвластен на женската сила и чар,оттам идват и комплексите му.Осъзнавайки силата на женската воля,той е непримирим..готов е да обиди,да унижи,да злослови...тук имам предвид по-низшият вид мъже PeaceЗащото ВСЕ ПАК има такива,от този рядък изчезващ вид..те знаят,оценяват и обичат женската сила..не и се противопоставят,уважават я..Тези мъже са безценни камъни,които не трябва да шлифоваме,те са най-добри в суров вид,точно такива каквито са,дори със всичките им недостатъци.Малко се отнесох Laughing,но спирам,че и 10 теми няма да ми стигнат ако продължа Mr. Green

# 714
Хич не позна Жени за Марина да...тя не е лицемерна, нито прикрита, да не говорим за селските маниери.  Mr. Green Хубаво момиче ама е имало по какво да се работи още при възпитаването му. Между другото и сега като я гледам продължава да ми се струва, че харесва Любо въпреки, че на приказки го изкарва друго. Преди към това ме водеше язвителните й коментари и подмятания по негов адрес и на Рут сега тя единствена с Икебаната си мълчаха докато другите лешояди бяха налазили баскетболиста, а от записа в петък начина по който коментираше това, че Любака щял да я отреже ако го пита и изражението й след като все пак я отряза също бяха интересни. Сега се чудя ако Любо беше я понатиснал още вместо да се прехвърли на Рут и тя беше поддала как щеше да се държи при тази ситуация да не говорим, че доста неща като цяло в риалитито щяха да се по различни от сега..

# 715
http://karticata.tv7.bg/Lyubo-prilaga-nova-taktika/9768772

Не мисля, че беше нужно Любо да го прави това, но беше достойно че го направи. Едно нещо обаче се отличаваше от всичко, което каза:

"Давам ви листата от дневниците, които запазих, но за следващите мисии и тестове се оправяйте както си можете. Не е мой проблем."

Пак "лешоядите" не се отнесоха добре с него, но съм и сигурен, че няма пак да си помръднат пръста.

# 716
  • Sofia
Днес Велислава беше голяма медийна звИзда,от ранна сутрин в Сблъсък до преди малко при Миглена Ангелова...

# 717
http://karticata.tv7.bg/Lyubo-prilaga-nova-taktika/9768772

Не мисля, че беше нужно Любо да го прави това, но беше достойно че го направи. Едно нещо обаче се отличаваше от всичко, което каза:

То това е без значение. Тези листи са от първите мисии, които нямат никакво значение сега. Тези анкети са съвсем друга работа обаче както и детайлите покрай тая мисия "Стълба към небето", която ще присъства 100 в елиминациите понеделник. Всъщност това, че им ги даде и че са без значение показа отново колко дребнави и злобни са всъщност. Тошето не щял подаяния..е какво искаш тогава? Нали проблема беше, че ги откъснал тея страници и не ги изгорил?  Mr. Green В момента се държат като някакви пубери дето не знаят какво искат. Ако ги питаш какво точно е сгрешил Любо няма да ти дадат логично обяснение..просто е алчен и безскруполен!?  newsm78 Joy

# 718
Толкова са завистливи Tired

# 719
  • IT
Ако ги питаш какво точно е сгрешил Любо няма да ти дадат логично обяснение..просто е алчен и безскруполен!?  newsm78 Joy
- и не забравяй наистина стигнал дъното. Shocked Shocked Shocked
"Номер 1" e много злобен и според мен силно комплексиран.

Общи условия

Активация на акаунт