КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 244
  • 880
  •   1
Отговори
# 240
delinquent няма как къртицата да бъде разпозната преди финала, ще изкара теста и ще продължи, няма да изберат нова 5 дена преди финала, това е сигурно  Peace
Човек искаш да кажеш, че ако къртицата вчера беше разкрита и победена в теста щеше да остане?  Laughing Rolling Eyes Един вид "Аз съм къртицата" ; "А ти ли си бил? Ами няма проблеми седни си на мястото и чакай финала"  newsm78 Joy

Както каза и ти - мисли малко  Simple Smile Как ще победят къртицата на теста???!? Ако къртицата отиде на тест, най малкото от продукцията ще сложат такива въпроси (по лични), че опонентът му дори и да знае кой е къртицата, все няма да знае отговора на някой по личен въпрос (както това с майките )..... Къртицата винаги ще дава 10 правилни отговора и най малкото няма да се замисля и ще отговаря по бързо, пък и сто процента продукцията ще му е казала въпросите предварително... Мисли преди да говориш, следвай собствените си съвети  Peace

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 12:03 от Evangelina

# 241

Както каза и ти - мисли малко  Simple Smile Как ще победят къртицата на теста???!? Ако къртицата отиде на тест, най малкото от продукцията ще сложат такива въпроси (по лични), че опонентът му дори и да знае кой е къртицата, все няма да знае отговора на някой по личен въпрос (както това с майките беше снощи)..... Къртицата винаги ще дава 10 правилни отговора и най малкото няма да се замисля и ще отговаря по бързо, пък и сто процента продукцията ще му е казала въпросите предварително... Мисли преди да говориш, следвай собствените си съвети  Peace
Аз за хубаво го казах ама защо не ме послуша?  Mr. Green Ти ми твърдеше абсолютната глупост, че продукцията нямало да изгони къртицата сега продължава да ти се вихри въображението и пак в грешна насока.
Цитат
няма да изберат нова 5 дена преди финала, това е сигурно
  Shocked Rolling Eyes
Не е гаранция дори и да отговаряш със себе си че ще отговориш правилно има доста въпроси свързани с мисиите най вече, където просто даденото лице може да не си спомни някой важен детайл въпреки, че самият той го е правил преди няколко дни. Колкото до майките Любо как ги знаеше?  Rolling Eyes И пак да кажа: "първо мисли, тогава пиши"  Grinning

# 242
  • София, България
Жана, току що мнение от тая тема ли прочете  newsm78

И още нещо, актьори, не знам кво си - пълни глупости. ЕДИНСТВЕНАТА цел на Къртицата е да оцелее до финала, и единственото, което трябва да направи като изтегли плика е - ДА ЗАБРАВИ, че е къртицата. НИКОЙ не може да играе 24 часа на ден, 3 пълни месеца. Така че - забравяш, ревностно търсиш с другите, и се сещаш за ролята си чак на финала. Няма друг начин!!!

# 243
  • София
радос, какво е казала Жана?

# 244
  • София, България
Ами чете мнение от Интернет, за Икебаната - че бил скрита лимонка, веселяк, никой не го взема на сериозно ... не помня точните думи, но ми се сториха познати, мисля, че тук някой беше писал

# 245
  • София
Във временните резултати Киро и Марина водят  Whistling

# 246

Както каза и ти - мисли малко  Simple Smile Как ще победят къртицата на теста???!? Ако къртицата отиде на тест, най малкото от продукцията ще сложат такива въпроси (по лични), че опонентът му дори и да знае кой е къртицата, все няма да знае отговора на някой по личен въпрос (както това с майките беше снощи)..... Къртицата винаги ще дава 10 правилни отговора и най малкото няма да се замисля и ще отговаря по бързо, пък и сто процента продукцията ще му е казала въпросите предварително... Мисли преди да говориш, следвай собствените си съвети  Peace
Аз за хубаво го казах ама защо не ме послуша?  Mr. Green Ти ми твърдеше абсолютната глупост, че продукцията нямало да изгони къртицата сега продължава да ти се вихри въображението и пак в грешна насока.
Цитат
няма да изберат нова 5 дена преди финала, това е сигурно
  Shocked Rolling Eyes
Не е гаранция дори и да отговаряш със себе си че ще отговориш правилно има доста въпроси свързани с мисиите най вече, където просто даденото лице може да не си спомни някой важен детайл въпреки, че самият той го е правил преди няколко дни. Колкото до майките Любо как ги знаеше?  Rolling Eyes И пак да кажа: "първо мисли, тогава пиши"  Grinning

Не искам да развалям хубавия спор, ама ако ми покажеш от чуждите сезони една къртица, която се е провалила на теста, ще призная че си прав  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък може и къртицата, да е забравила името на майка си??!?
Продукцията помага на къртицата, това забрави ли го, чети внимателно и мисли, мисли, мисли ...
С най - добри чувства го казвам  Peace

# 247
  • София, България
Ами чете мнение от Интернет, за Икебаната - че бил скрита лимонка, веселяк, никой не го взема на сериозно ... не помня точните думи, но ми се сториха познати, мисля, че тук някой беше писал

Ха, наистина тука чете, току що прочете мойто мнение от вчера за Гибона  Joy

# 248
Да простата Жана чете тук и после говори в ефир:в социалните мрежи...Какви мрежи бе жено?Цитирай си този форум както го прави преди!Спомена и за италиянския формат всичко,което някоя от съфорумките писа пред един/два дни.
Едвам я изтърпях днес с това хилене на всяко изречение прикриващ треперещият и  глас.Тук трябва да я търпя само заради формата,нейното предаване не го гледам.Ама на кой му пука за рейтинг и пр.?Нали има гръб в лицето на изпълнителния директор на телевизията.Бареков не прави кастиг,той просто си кани някой.Некадърници!

# 249
  • София
Според мен не чете тук, а ѝ ги дават редакторите, иначе след всичките критики, които сме писали, все малко щеше да попие.

# 250
Ох, знаете ли колко ме е яд, че не започва сега предаването, защото ми се щеше да мога да проверя нещо което се сетих и е перфектно точно за тази игра..
Сещате ли се за това, че процесите в мозъка са така разделени, че когато говориш нещо което е истина/факт и което е спомен ти гледаш инстинктивно в твое ляво, а когато фантазираш, измисляш нещо и прочее гледаш инстинктивно в твое дясно.. Опитах се сега да се върна малко назад в епизодите да проследя кой как описва мисиите преди номинации.. и забелязах следното:
когато беше мисията с триизмерния пъзел и Кирил отказа да се качи, в коментара си за предположенията кой ще му забие копия каза, че е болен и не вижда защо трябва да му забиват копия на него.. Докато казваше, че е болен гледаше в свое дясно - т.е. лъжа.
На един от следващите лайфове преди забиването на копията коментираха мисията, когато той реши да се плъзга вместо да ходи по хлъзгавия подиум и тогава той каза "Просто разбрах, че може да се мине отдолу..Дойде ми тази идея" и докато казваше това пак гледаше много изразено в свое дясно - т.е. лъжа.. През цялото останало време, докато говореше по спомени, той гледаше инстинктивно наляво (докато не гледа в невидимия за нас събеседник в стаята) - т.е. описва факти по спомен.. Всички останали, през по-голямата част от времето си гледаха наляво, но и не можах да намеря такива кадри, в които ги питат такива неща, заради които една къртица би излъгала.. Единствено това с Кирил беше абсолютно в десятката, а гледах и Жени, която се оправдаваше защо не е минала по хлъзгавия подиум и тя каза че е решила да си го спести, заради евентуални травми и си гледаше наляво - т.е. истина..
Уф, не ми се щеше да е Киро..  Sad

# 251
85dodo85 ти да не си Миглена?  Grinning В кръга на шегата разбира се,да не се обидиш нещо  Peace Тя има такива разсъждения....Както и да е.... аз също мисля,че е Киро без да съм обръщала внимание на подобни завъртания на ляво или дясно. Още първата им  мисия помня как коментирахме с мъжа ми,че голям мъж пък никаква сила няма или просто не си дава зор.

# 252
  • София
На мен още от самото начало ми направи впечатление, че Киро не гледа в хората, а винаги блуждае наляво надясно. Имам познати, които също го правят и е доста неприятно. А това дали е наляво или надясно, няма такова значение. Да, може да лъже, но може да си мисли, не че ще се нарани, а просто да го мързи и да не му се занимава с мисията.

# 253
 А ако някой започне умишлено да прави обратното,да лъже и зяпа на дясно?Започвам да наблюдавам.smile3508Все си мисля,че Киро не е къртицата,голяма офанзива срещу него...

# 254
Мда... аз от ден едно подозирам, че Киро е къртът и с всяко предаване ми се затвърждават подозренията. Според мен и участниците са наясно, че е той, но най-логичното нещо е да го оставят до финала. Ако го посочат по-рано и видиш ли той излезе, от продукцията ще изберат друг на негово място и върви го търси. А така сладка работа: нарочваш хората, които не ти харесват или смяташ за сериозна конкуренция и ги изкарваш един по един, надявайки се да победиш другите и да стигнеш до финалната тройка. В същото време обаче вече няма защо да крият пред зрителите кого подозират истински, защото нали правилата са, че Къртицата ще си вземе парите, ако не го разкрият зрителите. Т.е. аз ако съм и знам, че е Киро, ще си трая до последния момент, няма да споделям със съотборниците си и ще се правя на дръж ми шапката, но ще споделя с драгия зрител в последния момент защо мисля, че е той, за да може хем да имам максимални шансове за победа, хем публиката да го разкрие него.

Супер простичко.

И не знам защо всички копнеят по някакви адски конспирации, като понякога наистина всичк е съвсем, съвсем елементарно в този живот.

Общи условия

Активация на акаунт