КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 231
  • 880
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добре, де, какъв ще е смисълът на играта, ако ни казват колко са верните отговори. Та ние имаме ли още един такъв тест като този на Меги, ще бъде разкрита Къртицата. Тогава какъв е смисълът някой да се захване да бъде Къртица. Идеята е той да проваля мисиите и да го следим т.е. да е Къртица.

Калитко, за тях е важно да знаят кой е и да го изолират на мисиите, за да си взимат мисиите.

# 226
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Да
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна
Деян Неделчев има 4 съвпадения: 1.От известните, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Божидар Искренов има 5 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години
Любомир има 1 съвпадение: 5.Не умее да свири на инструмент
Тодор има 4 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Марина има 2 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент
Кирил има 7 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"

Къртицата е Кирил Иванов Ефремов.

Напълно приемам този анализ, макар и да не са ни показали официално отговорите на Миглена, но най-вероятно така е отговорила. Към този анализ да добавим още някои важни елементи, например въпрос 1 и 2 от тест 8:

1. Кой от първите жокери беше свързан с Къртицата?
- количката с дистанционно
- чувалът с пръст
- фитнес уредите
- "Вовечни Трохи В Сласт"
2. Кой от последните жокери е свързан с Къртицата?
- масата за тенис
- баскетболният кош
- футболната врата

Тук, освен Марина(количка и маса за тенис), добре се връзва и Кирче - фитнес уредите ги асоциираме с фитнес зала, а на такова място той се е запознал с бъдещата си съпруга, а футболната врата я асоциираме със сина му, който тренира футбол. А жокерите, както разбрахме, се делят на три групи:
- жокери, които не са свързани с Къртицата
- жокери, които можем да ги свържем и с Къртицата, но и с някой друг - такъв жокер, например, е футболната врата ( свързваме я с Гибона, но и с Кирче чрез сина му )
- жокери, свързани само с Къртицата, такъв жокер е диванът -  да, Тони спомена, че има подобен диван у дома, но редакторът едва ли е знаел за това, а и жокерите трябва да са в една или друга степен достъпни за зрителите, а въпросният клип на Къпина ( с участието на Кирче) е качен в нета.

Също много важна улика е фактът, че само той се "сети" да се плъзга по гръб на онази мисия, но сега вече няма съмнения, че така е бил инструктиран от сценаристите. Всичките му там болежки и здравословни проблеми може да се окажат пълен блъф, за да може да се оправдава на мисиите, което пък ми се вижда много елементарно като стратегия, но явно не са могли да измислят как по друг начин Кирето, който уж минава за голям и здрав мъжага, да дава слаби резултати на силовите мисии.

Да ви върна за пореден път към мисията "Клетката", която си беше идеална за саботаж - от десетте човека, участващи в нея, останаха само Рут, Икебаната, Кирче и Любо.

Аз също съм твърде разочарован, че актьор е избран за къртица, това пък е най-предвидимият вариант, да не говорим, че Кирче е доста посредствен актьор и става само за някакви дебилни роли с тая сулеста визия. При избора на къртица виждам решаващата роля на Аниту Владимирова, но какво друго да очакваме от нея? Най-вероятно логиката й е била следната: Трябва да изберем актьор за къртица, защото всички ще викат "едва ли е актьор, твърде предвидимо е".

На базата на всички тези аргументи и най-вече на анализа на Anonymus, който заслужава адмирации, правя последно и окончателно предположение, че Къртицата е Кирче, повече няма да си блъскам главата и просто чакам финалния лайв.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:41 от Шепoт

# 227
Да, ако се обединят в подозренията си, но сега са май "всеки срещу всеки"

# 228

Това означава, че Къртицата е недосегаема за участниците, дори да знаят кой е. Самият регламент я защитава достатъчно, няма нужда от друга протекция от страна на продукцията.
Не е баш така. Нали видя вчера колко несериозно подходи Донков към теста, което доказа за пореден път, че е леко тъпичък и безхаберен. Ако той беше къртицата и противника му на теста го знае пак вероятноста да го отстрани въпреки, че той играе със себе си е значителна. Същото важеше за Величка. Според мен ако си бяха поставили за цел да го махнат играчите можеха да успеят обаче това не е в тяхна полза и добър играч като Любо разбира това и вместо да номинира Киро дето е един от най подозрителните се прави на ударен и слага вотовете си на друг в случая на Марина. Накрая е достатъчно да дадеш най много отговори за да елиминираш останалите и зрителите да посочат търсеният човек. Ако не е Киро обаче, почти сигурно къртицата може да ги победи понеже и зрители и участници са насочени към него. Аз продължавам да подозирам най много Икебаната и ще си остане така докато не каже "Не съм къртица"

# 229
По принцип такива са правилата, но и има логика в това което каза. Сигурно на някой от участниците му е хрумнало, че това са сигурни пари, защото няма шанс зрителите да разберат коя е новата къртицата за 5 дена (освен ако вотът не е манипулиран де). Но от друга страна и Къртицата да отиде на тест лесно може да отговори на въпросите и да остане. За тези, които не са Къртицата, е по-лесно да вземат спечелените пари до сега, а не някой от тях да става новата Къртица, защото лесно могат да изгорят на теста т.е. от това, което съм видял в чуждестранни формати Къртицата я разкриват на финала. Явно форматът така е направен да не се открие по-рано.
Защо споменаваш "новата къртица". Къртицата е е ли една от самото начало? Не следя формата от задълбочено.

# 230
Бяха изброени имената на всички майки.

Как се казва майката на къртицата?
Анка  
Весела
Гергина
Добринка
Елисавета
Емилия
Йорданка
Мария

Любо спомена и повечето на кого са.
Анка  - Деян Д.
Весела - Гибона
Добринка - Киро
Йорданка - Любо
Мария - Тодор

Да,да,да,сега го гледах и аз,объркала съм се! И Гергинка на Марина,Весела-На Гибона,Елисавета на Рут. Браво на Любо,как ги е разучил всички.

# 231
Рут и Любо в изповедалнята много ясно казаха, че мислят, че Киро е къртицата. После обаче, когато забиваха копията се направиха на ударени и извадиха хиляди доводи, че Марина е къртицата. Имат право да го направят, разбира се, но могат и да си го кажат както си е  - "Мисля, че друг е къртицата, но ще го забия на Марина". Много лицемерно от тяхна страна...... Гибона ми направи добро впечатление, че си заби копието там където мисли, че е къртицата без да лъже и да увърта....

# 232
Любо е къртицата,така го усещам.Или Рут - изключително лицемерно,неприятно същество.

Искам Марина да не е Къртицата,но да взема парите.Ей така,да им го биииийп,на тази банда двулични мишки.Голямо трънче им се оказа и не могат да я разкарат лесно. Grinning
+ 1

# 233
Рут и Любо в изповедалнята много ясно казаха, че мислят, че Киро е къртицата. После обаче, когато забиваха копията се направиха на ударени и извадиха хиляди доводи, че Марина е къртицата. Имат право да го направят, разбира се, но могат и да си го кажат както си е  - "Мисля, че друг е къртицата, но ще го забия на Марина". Много лицемерно от тяхна страна...... Гибона ми направи добро впечатление, че си заби копието там където мисли, че е къртицата без да лъже и да увърта....
С такова мислене няма как да спечелиш такъв формат... мислете малко Mr. Green Ако къртицата бъде разкрита сега е най-лошият вариант за тях понеже избират нова и няма да си имат и на хабер кой може да е и така ще трябва на финала да играят на сляпо. Да лицемерно е, но напълно оправдано.

# 234
  • Ямбол
Изобщо няма лицемерие. Всеки в момента си има стратегия. Никой не е длъжен да говори честно в изповедалнята, никой не е длъжен да заявява кой мисли за къртица, никой не е длъжен да си забива копието пред набедения за къртица. И ако някой си мисли, че Гибона е честен и не лъже и не увърта, е в дълбока заблуда.

# 235
delinquent няма как къртицата да бъде разпозната преди финала, ще изкара теста и ще продължи, няма да изберат нова 5 дена преди финала, това е сигурно  Peace
Лиляна, това да кажеш едно нещо в изповедалнята и друго пред съквартирантите аз го приемам като лицемерие, явно ти по друг начин го усещаш, лошо няма... А Рут, че е  лицемерка - спор няма. Бях и много голям фен преди да я "опозная" в това предаване....

# 236
delinquent няма как къртицата да бъде разпозната преди финала, ще изкара теста и ще продължи, няма да изберат нова 5 дена преди финала, това е сигурно  Peace
Човек искаш да кажеш, че ако къртицата вчера беше разкрита и победена в теста щеше да остане?  Laughing Rolling Eyes Един вид "Аз съм къртицата" ; "А ти ли си бил? Ами няма проблеми седни си на мястото и чакай финала"  newsm78 Joy

# 237
Ами разбира се,в момента няма никакъв смисъл да говорим кой е лицемер,кой не е,защото всички са там за пари,никой на никой не е длъжен с нищо.   Peace Много ме е яд,че Донков излезе,а трябваше да остане Марина. Изключително ми е противна,точно тоя тип момичета като нея,които демонстрират завидна гордост и самочувствие, но ако ги попиташ защо и на каква база-не знаят! Топ клишето,че крушата не пада по-далече от дървото си е вярно,майка й Гергинка е същата както видяхме,самочувствието й беше безгранично. Жалко,че вътре не останаха такива като Жени,за да им отварят очите и да им казват истината за тях! Трябва да има устати и искрени хора,които да приземяват такива надути хеликоптери!    #2gunfire

# 238
Изобщо няма лицемерие. Всеки в момента си има стратегия. Никой не е длъжен да говори честно в изповедалнята, никой не е длъжен да заявява кой мисли за къртица, никой не е длъжен да си забива копието пред набедения за къртица. И ако някой си мисли, че Гибона е честен и не лъже и не увърта, е в дълбока заблуда.

Оооо Гибона е такъв лисугер,че нямам думи,как върти очите само  Grinning За мен кърта е или той, или Киро.

# 239
Знакът е на буквата А, вижда се ,на каша (не знам така ли се казва точно) когато започват и свършват рекламите по време на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт