КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 40 314
  • 880
  •   1
Отговори
# 285
4. Къртицата успя ли да излезе от тунела по време на последната битка?
от тест Номер 9
Мисля, че този въпрос стеснява кръга до 3-ма човека.. Рут, Любо и Гибонче.
Не и ако има отговор "Не участва".

# 286
  • София
от тест Номер 9

Ако се окаже Рут - много ще натяквам на моите приятели - от 1вите епизоди казах, че е тя  Simple Smile Съдех по поведение, което не и е присъщо навън - страхове разни, които няма по принцип и други фактори. И не че нямам и други заподозрени, но тя ми е основен.
И пак да питам, ако в понеделник не разкрият кой е къртицата и въпросния остане, има ли шанс къртицата да е победител и при положителния вот?

# 287
пфф да бе, ужасен купон.. вместо да сърбат дон периньон и да праснат един  валс, те се правят на маймуни като си танцуват, мятат се в басейна и си пийват порядъчно.. интересно какво според вас представлява хубав купон Rolling Eyes забавляват се хората.. какво общо има това със звезди, випове и тем подобни?!?
Не съм длъжна да гледам голия *** на Икебаната. И абсолютно това не ми е представата за хубав купон. Не е нужно да си пиян и да не помниш какво си правил, за да стане хубав купон !!!

# 288
от тест Номер 9
Не и ако има отговор "Не участва".
И как ще има отговор "Не участва", след като всички участваха в тая мисия? За да се пита дали е успяла да излезе, значи трябва да е била в тунела, нали така, иначе как ще излезе, ако не е била в тунела? Съгласна ли си с мъжката ми логика?

# 289
  • София
 [/quote]
Не съм длъжна да гледам голия *** на Икебаната. И абсолютно това не ми е представата за хубав купон. Не е нужно да си пиян и да не помниш какво си правил, за да стане хубав купон !!!
[/quote]

Е все пак ни излъчват избрани кадри, не можем да знаем как е било през цялото време. А и освен това ми направи впечатление, че излъчиха основно кадри от момента, след като се бяха понапили. Не че това ме изненадва де, нали интрига трябва да има Tired

# 290
  • София

Може да е " не беше в тунела" - моя женска логика  Wink

# 291

Ако редакторът е искал с въпроса да обхване всички заселници, въпросът би трябвало да е "Къртицата влезе ли в тунела?" с възможни отговори "да" и "не", така вече всичко си е коректно и ясно.

Ако Кирче се окаже Къртицата, то този въпрос ще се окаже отчаян опит  да се отклони подозрението от Кирче и да го насочи към Рутка, Любче и Гибче, тоест ще се окаже, че в отговорите има и опция "Къртицата не влезе в тунела", като водещият умишлено не спомена всички опции.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 22:22 от Шепoт

# 292
пфф да бе, ужасен купон.. вместо да сърбат дон периньон и да праснат един  валс, те се правят на маймуни като си танцуват, мятат се в басейна и си пийват порядъчно.. интересно какво според вас представлява хубав купон Rolling Eyes забавляват се хората.. какво общо има това със звезди, випове и тем подобни?!?

ами може да не е нужно, ама и не пречи.. колко кофти, че си останала недоволна от купона на Тошето.. пък всички останали толкова се забавлявахме там! иф ю ноу уат ай мийн Rolling Eyes Добре, че не те избрахме за министър председател, че щеше да отнемеш удоволствието на хората от алкохола.. а патето на Икебаната и да искаш да го гледаш не можеш, защото предвидливо го бяха покрили с облаче  Peace

# 293
  • София

Ако редакторът е искал с въпроса да обхване всички заселници, въпросът би трябвало да е "Къртицата влезе ли в тунела?" с възможни отговори "да" и "не", така вече всичко си е коректно и ясно.

Е то досега едни коректни въпроси наблюдавахме  Simple Smile Ако правилно помня ти или го забеляза 1ви или после го коментира, точно от нелогично зададен въпрос се разбра, че няма как да е Емануела къртица.  Wink

# 294
Жалкото в случая е, че нашето общество позволява да се изграждат такива образи - известни с това, че са известни. Това са хора без капка талант  за каквото и да е, но попаднали на точното място в точното време! newsm11

Що, Николета добре се справя като водеща. Не е толкова проста все пак.

# 295
Е то досега едни коректни въпроси наблюдавахме  Simple Smile Ако правилно помня ти или го забеляза 1ви или после го коментира, точно от нелогично зададен въпрос се разбра, че няма как да е Емануела къртица.  Wink

Да, тоя въпрос беше редакторска издънка, но след това почнаха да добавят опция "Не участва", когато някой от заселниците не е в Базата или не може да участва по здравословни проблеми. Но с въпроса за тунела май понамирисва на умишлена некоректност. newsm78

# 296
След днешния епизод, мисля че подозренията върху Икебаната ще отпаднат. Просто толкова беше нафиркан и ако беше Къртицата със сигурност е щял да се изпусне още същата вечер. Много простотии наговори, много.

# 297
  • София

Да, тоя въпрос беше редакторска издънка, но след това почнаха да добавят опция "Не участва", когато някой от заселниците не е в Базата или не може да участва по здравословни проблеми. Но с въпроса за тунела май понамирисва на умишлена некоректност. newsm78

Еми аз лично бих била доволна така да се окаже - да е един от тримата били в тунела, двамата ми заподозрени- бяха, но по-скоро ми се струва, че е заблуда за "драгия зрител" Но както се казва ще поживеем - ще видим Simple Smile

# 298
Жалкото в случая е, че нашето общество позволява да се изграждат такива образи - известни с това, че са известни. Това са хора без капка талант  за каквото и да е, но попаднали на точното място в точното време! newsm11

Що, Николета добре се справя като водеща. Не е толкова проста все пак.

Ами то на Николетче това й беше върхът на кариерата, кой е очаквал, че толкова много ще се издигне?  Joy

След шоуто вече спокойно може да се отдаде на майчинството и да пише "Мемоарите на една плеймейтка".  rotfImbo

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 23:24 от Шепoт

# 299

ами може да не е нужно, ама и не пречи.. колко кофти, че си останала недоволна от купона на Тошето.. пък всички останали толкова се забавлявахме там! иф ю ноу уат ай мийн Rolling Eyes Добре, че не те избрахме за министър председател, че щеше да отнемеш удоволствието на хората от алкохола.. а патето на Икебаната и да искаш да го гледаш не можеш, защото предвидливо го бяха покрили с облаче  Peace

Един от малкото епизоди, които не ме напрегна, а ме накара да се смея, с  или без "патето"  hahaha ...звезди или не.... атмосферата беше адски положителна, чак малко се ентусиазирах да намеря басейн, ама в тия панелки- трудно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт