КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 074
  • 880
  •   1
Отговори
# 540
Аз се радвам, че Марина оцеля на 4 теста. И успя да добута до финала. Поне да има една жена.

Ооо, днес бая хора са гледали, като гледам какво става на балкона Simple Smile
+ 30 Скрит/и) и 69 Гости преглежда(т) тази тема.

# 541

Joy Така ми трепереше ръката от радост,че щях цяла страница да изпиша.... Mr. Green

# 542
Разбирам, че ги изкараха в студиото да ги аплодират, но сега какво? Ще ги връщат ли в Базата или всички кой от къде е до понеделник? Laughing

# 543
Любо знаеше,че е победител още преди да го обявят..Но на сцената всички го игнорираха.

# 544
Честито на финалистите. Жалко, че Рут отпадна. Страхотен играч беше. Бореше се здраво във всички мисии и не отстъпваше по нищо на мъжете в играта. Оставам неин фен и на музиката и.

# 545
E как бе? Катето си го прегърна и му каза нещо - сигурно да се оправят с Рут. Laughing

Иначе от гледна точка на играта, а не на драмите вътре, които не ме интересуват аз се радвам, че Любо остана до финала. Не ме разбирайте погрешно, но според мен Марина и Любо най-много заслужават, защото са най-навътре в играта. Като характери са ми антипатични и двамата (да не кажа и всичките останали играчи), но като играчи - най-много заслужават да спечелят.

# 546
Рут имала под 50%, хм. Те въпросите са гаднички, ама все пак.
Сега се върна да ги чета пак. Амии много са гадни. Ако кърта не ги е споделил сам, то няма от къде да се знаят тези неща. Аз пък ако съм кърта няма да им споделям такива неща, или ще си измислям.

# 547
Любо знаеше,че е победител още преди да го обявят..Но на сцената всички го игнорираха.
да, беше много явно, но и той не се чувстваше никак комфортно.

# 548
За мен равносметката от днешния лайф е: подозренията, че Любо използва Рут, за да се добере до финала се оправдаха;
Високото самочувствие на Рут и изигра лоша шега /от високо много лошо се пада/;
Когато обиждаш и нападаш другите, трябда да умееш и ти да понасяш такива;
Марина се спаси от елиминации;
За мен МАРИНА е победителя в играта!

# 549
 За втори път ми е много напрегнато... още не съм преживяла Деян, каму ли да загубя и Любо. Победи по-добрия във всяко отношение. Харесвам и двамата, но на Рут и беше време да си ходи. Наистина мъжко момиче, страхотен глас, но нямаше право на такова отношение към човека, който единствен истински беше на нейна страна. Любо, няма по достоен от теб!

# 550
За втори път ми е много напрегнато... още не съм преживяла Деян, каму ли да загубя и Любо. Победи по-добрия във всяко отношение. Харесвам и двамата, но на Рут и беше време да си ходи. Наистина мъжко момиче, страхотен глас, но нямаше право на такова отношение към човека, който единствен истински беше на нейна страна. Любо, няма по достоен от теб!
Донков ли? И на мен ми е мъчно з анего..днес беше много странен... Той ли каза, че са с Радина или някой от публиката?

# 551
  • София
НЯкой по-назад в темата напомни думите на Деян Донков на един от лайфовете...Не мога да цитирам точно, но бяха към Рут-че знае, защото тя сама е казвала, че ще излезе 1 седмица преди финала, такъв ѝ бил договора... Тогава тя само премигна на парцали и смутолеви "не  знам за какво говориш" и повече не се коментира...
И тук в темата думите на Деян Донков бяха обяснени с често неадекватния и неясен изказ, но... той го каза убеден в думите си, а на практика и точно така се получи...
Много ми е съмнително 4 дни преди финала да дадеш макс. 4 верни отговора...  Rolling Eyes

# 552
  • София
Инфарктен лайф.
В тази ситуация предпочитах Любо да остане.
Хресват ми финалистите,изключая Марина,но нали трябва да остане една жена.
Честно казано предпочитах жената да е Рут,защото с оглед на подготвеност и раздаване в игрите Маринчето е много по-назад.
Не знам какво стана,вероятно и нейният договор е приключил с тези под 50% верни отговори за друго не мога да се сетя.
Нямам търпение за понеделник. Simple Smile

# 553
За мен равносметката от днешния лайф е: подозренията, че Любо използва Рут, за да се добере до финала се оправдаха;
Високото самочувствие на Рут и изигра лоша шега /от високо много лошо се пада/;
Когато обиждаш и нападаш другите, трябда да умееш и ти да понасяш такива;
Марина се спаси от елиминации;
За мен МАРИНА е победителя в играта!
И аз сякаш съм за Марина,добър играч и заслужава.
Освен това си каза честно,че номинира Любо заради лични отношения.
А неговото поведение е много лицемерно.2 седмици подред казва убедено,че Къртицата е Кирил,а забива копията на Марина.

# 554
може би искаше да ги поведе в тази посока, а и знаеше, че Марина при всички случаи ще бие Рут..

Общи условия

Активация на акаунт