КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 139
  • 880
  •   1
Отговори
# 735
Не са казали, да не късат страници, казаха им да си изгорят дневниците.
А страниците не са ли част от дневниците, allexa.7? При това, онази част, заради която трябваше да ги изгорят! А Любо не е скъсал страници, а всички страници, т.е. целият дневник без кориците е останал на негово разположение. Това е едно нечестно извоювано предимство, което няма как да ме накара да уважавам притежателя му.
Aбсолютно.  newsm10
Каква е идеята да си изгорят дневниците след като могат да си откъснат страниците и да не загубят никаква информация?! Нали целта е всичко, което са си записали да бъде изгорено.

# 736
  • IT
Сигурна съм че са го видели, а и да не са щом не са го наказали, значи имало е и такава вратичка.
А Киро, който имаше начин да премине през хлъзгавото препятствие по-лесно и не го каза на никой, а преди него минах половината група???
Не оправдавам Любо, но ме дразни този двоен аршин, с който се мери всичко.

# 737
  • София
Впрочем в "Къртицата на светло" Любо каза, че не се е крил и си е откъснал страниците пред другите и то първа си ги е откъснала Рут. Тя беше в студиото и не отрече.

# 738
Не аз, а друг се прави на луд! Пуснете си епизода да чуете причината и идеята да си изгорят дневниците. Няма нужда от подобни уточнения, т.к. именно страниците и тяхното съдържание съставляват един дневник, а не кориците му.
Айде бе?!  Laughing Доколкото си спомням казаха им да си изгорят дневниците и нищо повече. Идеята е ясна, но не беше упомената сега почна и да си измисляш ли?  Ако е било наистина "нечестно" и в ущърб на правилата мислиш ли, че на Любо щеше да му се размине ей така само с укорителни погледи и размахване на пръст от продукцията? Айде кажи защо вчера не го порицаха и наказаха организаторите ако това, което казваш е така? Кажи си просто, че Любо не те кефи обаче не можеш да обясниш защо и това е няма нужда да пишеш глупости и да ме занимаваш и мен да ти отговарям.   Mr. Green

# 739
Сигурна съм че са го видели, а и да не са щом не са го наказали, значи имало е и такава вратичка.
А Киро, който имаше начин да премине през хлъзгавото препятствие по-лесно и не го каза на никой, а преди него минах половината група???
Не оправдавам Любо, но ме дразни този двоен аршин, с който се мери всичко.

Разбирам те. Но като цяло Киро е спази изискването да "премине" по подиума. Как се е получило е друг въпрос, който не беше уточнен от водещия. Докато Любо като цяло не изпълни изискването да си изгори дневника. Ако трябва да го сравня с действието на Киро, бих казала, че ако си беше откъснал кориците, а вътрешността - изгорил. Тогава да. Щях да кажа, че принципно е изпълнил поставеното условие. Няма двоен аршин в двата случая, но определено мисля, че преди мисията с хлъзгавото трасе, трябваше да се направи уточнението има или не значение дали ще го преминат изправени или по друг начин.
Иначе, от спорове ни надали има някакво значение. Просто, когато правилата се нарушават, това не бива да остава безнаказано. Не винаги да си търсим вратички.

# 740
  • София
Продукцията не е уточнила коректно правилата и Любо използва пропуските им, не виждам нищо лошо, хитър ход.
А иначе и в американската Къртица си изгаряха дневниците, но никой не си скъса страниците.
Имаше един тип с най- пълния дневник, с мания като Любо и Меги, и се скъса да реве горкия.

# 741
Айде бе?!  Laughing Доколкото си спомням казаха им да си изгорят дневниците и нищо повече. Идеята е ясна, но не беше упомената сега почна и да си измисляш ли?  Ако е било наистина "нечестно" и в ущърб на правилата мислиш ли, че на Любо щеше да му се размине ей така само с укорителни погледи и размахване на пръст от продукцията? Айде кажи защо вчера не го порицаха и наказаха организаторите ако това, което казваш е така? Кажи си просто, че Любо не те кефи обаче не можеш да обясниш защо и това е няма нужда да пишеш глупости и да ме занимаваш и мен да ти отговарям.   Mr. Green
Значи под горене на дневниците да разбираме горене само на кориците, добреее, вече всичко ми стана ясно. Mr. Green
От продукцията за пореден път доказаха, че не са съвсем наясно с правилата на играта.
Липсва всякаква логика да си горят само кориците, след като трябва да изгорят всичко, за да може да останат без записки. Иначе не ми е ясно каква е целта на всичко това. За това другите се ядосаха, защото сега Любо е по-напред от тях, защото записките му са си в него, а на другите са изгорени (не на всички).

# 742
  • IT
Ами очевидно другите са там за емоцията, да си преодолеят страховете, някой като Марина-за да намерят любовта, но никой не е там-освен Любо или по-скоро не си го признават, за да вземе наградата. Освен Икебаната, който каза, че са му трябвали пари, които ще вземе под форма на хонорар така или иначе.

# 743
Не знам кое ти е ясно ама откъде го измисли това за кориците? xD Ясно е казано, че Любо си е откъснал записките и то говорим за някъде към началото на играта. Голям писател го изкара, че да е изписал всичко!  Joy Опосумите казаха, че е позволено след като не е било изрично забранено това му действие и вие пак търсите под вола теле и се излагате в процеса. Да не сте роднини на Тошето или на Величка?  - въпрос изненада! Rolling Eyes  Mr. Green

# 744
Напротив, всички, които останаха искат да вземат наградата. Дори и в началото да не са влезнали заради нея, то сега, когато са на крачка от нея, няма как да не им се иска да спечелят. А пък и това са си доста пари, които трябват на всеки.
Но ето Любо си е там само заради парите, докато другите са там и за емоцията, която може би са изпитали за първи път в живота си.

Не знам кое ти е ясно ама откъде го измисли това за кориците? xD Ясно е казано, че Любо си е откъснал записките и то говорим за някъде към началото на играта. Голям писател го изкара, че да е изписал всичко!  Joy Опосумите казаха, че е позволено след като не е било изрично забранено това му действие и вие пак търсите под вола теле и се излагате в процеса. Да не сте роднини на Тошето или на Величка?  - въпрос изненада! Rolling Eyes  Mr. Green
smile3555 ..... Няма смисъл да споря с теб. Казано е да си изгорят дневниците-целите, а не да си късат страниците, защото целта е да изгубят информацията, която са си записали.
А за теб явно тези, които не харесват Любо са роднини на Тодор и Вили, добре, нека бъде така.

# 745
Хич не позна Жени за Марина да...тя не е лицемерна, нито прикрита, да не говорим за селските маниери.  Mr. Green Хубаво момиче ама е имало по какво да се работи още при възпитаването му. Между другото и сега като я гледам продължава да ми се струва, че харесва Любо въпреки, че на приказки го изкарва друго. Преди към това ме водеше язвителните й коментари и подмятания по негов адрес и на Рут сега тя единствена с Икебаната си мълчаха докато другите лешояди бяха налазили баскетболиста, а от записа в петък начина по който коментираше това, че Любака щял да я отреже ако го пита и изражението й след като все пак я отряза също бяха интересни. Сега се чудя ако Любо беше я понатиснал още вместо да се прехвърли на Рут и тя беше поддала как щеше да се държи при тази ситуация да не говорим, че доста неща като цяло в риалитито щяха да се по различни от сега..

И аз си го мислих това - какво би било, ако Марина беше отговорила на Любо в началото...Колкото и Жени да ти е любимка, не може да казваш на черното бяло. Жени хората ще я запомнят от този формат предимно с пиянските изпълнения и скандалите, а ако имаше повече играчи като Любо и Марина, които наистина търсят къртицата, играта щеше да е по-предизвикателна за нас зрителите, по-интересна. НИщо против Жени, въпреки че не ми харесваше като прекаляваше със скандалите, признавам, че е голям образ и ми е симпатична, само, че не беше добър играч... Ако имаше повече хора ссъс стратегия и по-малко такива, дето ссамо се пекат и се почесват, играта би била наистина няколко нива по-интригуваща.

# 746
А дали като кажеш, че си прочел една книга, се разбира, че си прочел кориците й?
Дневник е именно съдържанието, всичко изписано. Явно, някой има интерес да търси безумни обяснения.. Ок. Нека  е така.
Дали е в началото или сега, няма значение. Към даден момент е имал предимство пред останалите, в случай, че отиде на тест. Предимство, което според мен е недостойно.

# 747
Благодарение на този формат мнението ми за Жени се промени коренно. И определено зрителите ще я запомнят с пиянските й изпълнения. Когато се напиеше изобщо не се държеше добре с другите. Иначе не мисля, че е лош човек, но и тя си има своите доста лоши черти в характера.  Mr. Green
За Марина и Любо.. по-добре, че не му върза. Той си търсеше с коя да се забие, за да може да изкара до финала. Марина до скоро го харесваше, но след като видя истинската му същност едва ли ще продължи да го харесва. И също така в четвъртък доста му се обиди и това се видя.  Rolling Eyes

# 748
Няма смисъл да споря с теб. Казано е да си изгорят дневниците-целите, а не да си късат страниците, защото целта е да изгубят информацията, която са си записали.
А за теб явно тези, които не харесват Любо са роднини на Тодор и Вили, добре, нека бъде така.
Пусни си епизода пак виждам, че имаш нужда и ми дай линк ако Иван и Андрей или който и да е от екипа на Къртицата казва "изгорете си целите дневници без да късате страници". Като го изгледам и видя, че казват такова нещо демек ти си права извинявам ти се и си посипвам главата с пепел.  Mr. Green Иначе действително няма смисъл този спор ти ми говориш някакви налудничави работи наизуст дето сигурно и самата ти не си вярваш и ако това го беше направил някой участник, когото подкрепяш щеше да пееш друга песен. С такива хора не може да се води спор понеже те си знаят тяхното и го опяват до забрава. Фактите са - наказание за Любо няма => нечестна игра няма. По горе и сега казах достатъчно ако можеш да го проумееш ок ако не здраве да е!  Grinning

# 749
Еми хубаво, тогава защо изобщо са го измислили това така наречено ''горене на дневниците'' като всеки който иска може да си откъсне страниците.  Rolling Eyes И е нормално другите да са ядосани, защото не са знаели, че това е възможно. Тук стана като историята с Киро.

Общи условия

Активация на акаунт