КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 143
  • 880
  •   1
Отговори
# 720
Хаха да това, че бил стигнал дъното беше поредният изблик на безсилие. Всъщност проблема е както в случаят на Величка - когато се усетим застрашени от нещо и че сме в неизгодна позиция вмето да потърсим грешката в нас и да си зададем върпоса "как аджаба я докарах дотук" я търсим в другите, които са в по добро положение. По миналото предаване, когато Любо изреди майките на всичките участници те най накрая осъзнаха кой е най силният играч от всички тях и че този човек представлява заплаха за тях и се стреснаха.. Какво се прави в такъв случай? Не не е да го потупаш по рамото за труда ами да вземеш една кофа, да я напълниш с помия и да го опръскаш ако може от глава до пети само и само той да излезе злодея, а ти невинната жертва с чиста и неопетнена от грях душа.  Rolling Eyes Сега Любо ако спечели те ще тръбят наляво-надясно как едва ли не ги е измамил и предал, почти съм сигурен!  Mr. Green

# 721
  • IT
Както неколкократно съм го повтаряла на Марина не и се отдава да разсъждава. Личи се че поради страх от това, че Любо е силен, чак сега спомена страниците от дневника. Според мен си е правила сметка, да го дисквалифицират на края на играта и да настрои играчите така, че да не гласуват срещу нея. Защото преди  този "скандал" със сигурност тя ще обере копията. Постигна второто, но първото не и се отдаде. Mr. Green

# 722
  • София
Дано Любо да спечели. Тези вътре какво очакват, той ако спечели и наградата ли да сподели, понеже е отборна игра?! Като са такива отборни и добри играчи, сега да си преразкажат един на друг своите анкетни карти. Ама съм сигурна, че въобще няма и да им се занимава, дори и след като разбраха, че тестовете са на тези въпроси.

Марина също ми е симпатична, отношението към Моро не ми допадна, но като цяло е ок.

# 723
Maринка още щом го е видяла това е трябвало да каже на другите, а не да си мълчи. Дано да си е замълчала, защото мисли Любо за силен играч, а не, защото е искала да го предпази, защото той не го заслужава.
А на мен ми е интересно защо от продукцията не казаха нищо?  newsm78 Нали дневниците ги горят, за да нямат никаква информация, как тогава ще е позволено да си откъсат страниците?!  Rolling Eyes

# 724
  • IT
Не са казали, да не късат страници, казаха им да си изгорят дневниците.

Яд ме е, че Мишо не остана, мисля че той щеше да бъде интересен и силен играч също.

# 725
 Още при представянето на участниците цитираха Лобо че влиза в "Къртицата"- за да спечели голямата награда
И може би ще успее!

# 726
От профила на Миглена:
Мили мои, не пропускайте гостуването ми в "Жените говорят" утре от 13:30 по ТВ7, когато с Мая,Жени и Емануела ще си направим един пълен разбор на изминалите 3 месеца в "Къртицата"
Не пропускайте и гостуването ми в "Къртицата на светло" в понеделник от 11:30, където ще се опитаме да прогнозираме големия финал.
Най-важното - ТВ7 " Къртицата" финал понеделник от 17;30

# 727
Яд ме е, че Мишо не остана, мисля че той щеше да бъде интересен и силен играч също.

+1 Tired

Тодор съвсем ми опротивя. Не стига, че Любо бил стигнал дъното, ами и какъв бил той, че да им е съдник (заради мързела им Mr. Green)?!? Shocked Ми те него как го съдят, ненавиждам го този двоен стандарт! Sick

Нямам търпение да му видя физиономията на Тошето като го изритат на финала само с пръст в уста. Twisted Evil

# 728
Е че ква да му е физиономията?  Laughing Той Тошето е духовно възвишен човек, дошъл е да пребори страховете си и да покаже, че е номер 1 в мисиите и че се раздава на макс! Той е над материалистичните неща не като "алчният" Любо.  Joy Според него играят отборна игра затова тези от отбора му ще дават грешни отговори за да може той да остане като най достоен! Wink

# 729
  • София
Тошко се дразни на Любо, защото Любо обикновено се справя по-добре от него на мисиите. Пренася повече, справя се по-бързо, че и влага и по-добри стратегии.

# 730
Някой от вас каза,че е убеден,че Тошко не е къртицата,защото няма начин тази важна роля да е дадена на такъв елементарен човек и съм 100% съгласна.
Номер 1 е толкова прост,че чак ми е противно да слушам... Любо като им даде листата - 'Ти кой беше за да ни казваш какво да правим?Стигна дъното'' Чак се чудя дали завижда на Любомир,че е интелигентен за разлика от него или просто прекалено много си вярва  Grinning Ама кво да очакваш от него,той си типичен селски бек.

# 731
  • IT
Ако Тошко беше Пинокио, щеше да му е порастнал носа от преувеличения Simple Smile
Той Тошето е духовно възвишен човек, дошъл е да пребори страховете си и да покаже, че е номер 1 в мисиите и че се раздава на макс!
- само в последната мисия беше на мин и след нея беше като оакан.

Сетих се за цигулката с 5 струни и се смях сама, детето ме гледаше очудено. Mr. Green

# 732
Не са казали, да не късат страници, казаха им да си изгорят дневниците.

А страниците не са ли част от дневниците, allexa.7? При това, онази част, заради която трябваше да ги изгорят! А Любо не е скъсал страници, а всички страници, т.е. целият дневник без кориците е останал на негово разположение. Това е едно нечестно извоювано предимство, което няма как да ме накара да уважавам притежателя му.

# 733
[
А страниците не са ли част от дневниците, allexa.7? При това, онази част, заради която трябваше да ги изгорят! А Любо не е скъсал страници, а всички страници, т.е. целият дневник без кориците е останал на негово разположение. Това е едно нечестно извоювано предимство, което няма как да ме накара да уважавам притежателя му.
Част от дневника са, но не се отъждествяват с него. Опосумите хем го обясниха и пак има неразбрали?!  Laughing Трябвало е да хвърлят дневниците си в огъня обаче не е споменато дали може да откъснеш страници от него или е забранено, което напълно оправдава Любо - самите те го казаха на лайфа и че заради непълното условие е напълно възможно това, а за какво се правиш на луд не знам?  Rolling Eyes Същата работа беше при онази мисия с хлъзгавата повърхност, където Киро откри най-лесният начин чрез плъзгане по гръб. Между другото за тази си идея и че не я е споделил по рано Киро също беше упрекван вместо да го похвалят, че се е сетил.

# 734
[
Част от дневника са, но не се отъждествяват с него. Опосумите хем го обясниха и пак има неразбрали?!  Laughing Трябвало е да хвърлят дневниците си в огъня обаче не е споменато дали може да откъснеш страници от него или е забранено, което напълно оправдава Любо - самите те го казаха на лайфа и че заради непълното условие е напълно възможно това, а за какво се правиш на луд не знам?  Rolling Eyes Същата работа беше при онази мисия с хлъзгавата повърхност, където Киро откри най-лесният начин чрез плъзгане по гръб. Между другото за тази си идея и че не я е споделил по рано Киро също беше упрекван вместо да го похвалят, че се е сетил.

Не аз, а друг се прави на луд! Пуснете си епизода да чуете причината и идеята да си изгорят дневниците. Няма нужда от подобни уточнения, т.к. именно страниците и тяхното съдържание съставляват един дневник, а не кориците му.

Общи условия

Активация на акаунт