А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Детска градина Вълшебство - гр. Бургас.

# 301
61ва ясла в Надежда!
Детето ми ходи там от 01.09.2008 и съм доволна и спокойна за нея. Веднага свикна и никога не е плакала сутрин.
.....само дето сега е в ремонт от много време и сме в 40 та ясла в Надежда 2- изпада в истерия само като чуе за ясла и плаче от нас та чак дотам - "мамо, искам нашата ясла, не другата".
Нямам търпение да отвори 61ва и да е пак добре детето.
Сигурна съм, че и в 40та е добър персонала, но явно там не й е приятно.

# 302
  • където и да е,само да не съм сама
ЦДГ 93 Славейче-г-жа стоилова,г-жа Петрова и леля Цвети.
да са живи и здрави Hug

# 303
  • София
За 19 ОДЗ - да седмична е, но много малко деца остават да спят. Децата не са разделени, в яслените групи има май само едно ромче. В момента се прави конструктивно обследване, с цел основен ремонт на сградата.

# 304
40 одз надежда е супер,персонала е перфектен и се грижат много добре за децата

# 305
  • София
Здрвейте и от мен,аз да похваля наща ясла в кв.Х.Димитър тя е тъй наречената "чиста ясла".Пуснах дъщеричката си на 1 г и 4 м гледат ги перфектно.Жалко само че после не ги прехвърлят директно в детска градина и бе ад с това кандидатстване в нета.Иначе за там исега има много желаежи.

# 306
46 ДЯ Мики Маус - София Лозенец
и 11 ЦДГ София, ул. Кораб планина!

# 307
31 ДЯ в кв. Хиподрума.Адмирации за директорката г-жа Вацева,амбициозна и интелигентна жена.Базата е много добра,много чистота и уют   bouquet А за прсонала на 1-ва група,просто нямам думи,с толкова любов и внимание обграждат сина ми.Детето се чуства страхоно,намериха най-правилния подход към него.Жени родени за тази професия  Hugг-жа Костова и г-жа Благоева,както и помощния персонал   bouquet   bouquet   bouquet

# 308
46 ясла в Лозенец - много съм доволна от госпожите Кесова и Иванова, правиха ремонт, много е уютно и се грижат чудесно за децата. Малко ми е мъчно, че скоро ще ни изписват, но добрата вест е че ще сме на градина от септември Laughing

# 309
Днес записах детето си в 171 детска градина Свобода . Очарована съм от директорката - мила и отзивчива госпожа, а базата е страхотна , чисто и уютно. Дано и госпожите да са такива.  Praynig

# 310
  • Върху лъчите на Слънцето.
Днес записах детето си в 171 детска градина Свобода . Очарована съм от директорката - мила и отзивчива госпожа, а базата е страхотна , чисто и уютно. Дано и госпожите да са такива.  Praynig
И аз за тази ДГ и директорката й все добри думи съм чувала!
В коя група сте приети? (И честито!) За първа, предполагам - гледам подписа ти, но може да имате и някоя кака или батко...

# 311
И аз за тази ДГ и директорката й все добри думи съм чувала!
В коя група сте приети? (И честито!) За първа, предполагам - гледам подписа ти, но може да имате и някоя кака или батко...
  В първа група казва се "Гъбка" , избрахме градината без никакви отзиви за нея само защото е наблизо.  Дори като отидох да го записвам ми беше притеснено да не е от вътре в трагично състояние , явно имаме голям късмет , защото е страхотна !  Grinning

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 17:44 от цвети77

# 312
  • София, Дървеница
Градината, която завършва големия син
16 ОДЗ, Студентски град, София

Директорката г-жа Ангелова е страхотен човек   bouquet    bouquet
Синът им беше (е все още) при г-жи Мончева и Тинчева , отлични педагози  Hug
Тази година поемат първа група.

# 313
Аз спокойно мога да твърдя ,че за мене и детето ми ДЯ №3 "Маргаритка" в Стара Загора е страхотна.Директорката г-жа Панчева е страхотен човек,винаги се ангажира с нашите желания,отзивчива е и всеки път е насреща ти ако и потрябваш.Винаги с повод или без организира за децата театри,детски занимания,тържества ,а сега за 1-ви юни даже е ангажирала автобуси и ще ги води на аязмото . За госпожите нямам просто думи супер са много ги гледат дечицата и ги занимават постоянно.

# 314
Детска ясла N: 8, гр. Русе.
Изключително доволна съм от всичко.
За мен това е най- добрата ясла в Русе!!!

Общи условия

Активация на акаунт