А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
9 ОДЗ "Зорница" в Младост1.
Специално г-жа Атанасова и г-жа Бенева и леля Ели.

Предай моля те специални поздрави на г-жа Атанасова от мен /Руми/ и от дъщеря ми Криси Ненова.

Вярвам, че вече знаеш какви късметлии сте с детето ти.

# 286
  • София
64то ОДЗ Първи Юни в Люлин 7.

За сега имаме наблюдения само върху яслената група, но съм щастлива, че детето се чувства много добре, обградено е с грижи, научава много.

Харесва ми и това, че са само 24 деца в групата, за разлика от повечето градини наоколо.

Ще видим как ще е от Септември в първа група като почне, дано госпожите да са също така мили както и в яслата.

# 287
  • София
31 ДЯ, страхотно място, страхотно ръководство (визирам д-ката Вацева), прекрасен персонал. Двете си деца отгледах там и повече да имам, пак бих им ги поверила. Досега не съм чула негативно мнение за тази ясла.  bouquet

# 288
За 50 ОДЗ намирам добри отзиви но от доста стари постове /2005-2006г./  Някой има ли по пресни впечатления от яслата в това ОДЗ. Септември сина ми живот и здраве ще  е на 1г.3мес.
Колебая се между 50 ОДЗ, 48 ДЯ, 81 ОДЗ  и  54ОДЗ.

# 289
65-ЦДГ "Милувка" на Одрин, много съм доволна и от персонала и от директорката Wink

# 290
Аз искам да се похваля от филиала на 108 ЦДГ в Дружба. Там са 4 групи и всички се познават. Разкошно е. Имаш постоянен контакт с учителките. Моето детенце е първа група при Баракова и Добрева - е няма по-разкошни госпожи

# 291
  • Русе
един глас ЗА  ясла номер 12 в град РУСЕ !!!!!!!!!!  Whistling

# 292
  • вкъщи
детска градина номер 7 в ст з

# 293
Хайде и аз да похваля нашата ясла - Ясла №3 "Мечо Пух", гр. Търговище.
Синът ми беше на 1г и 5м когато тръгна на ясла. В групата по списък обикновено са около 16-17 деца. Имат страшно много играчки. Дворът е много хубав и просторен, тревата винаги е окосена. Цяло лято прекарват на двора. Е камиончетата и люлките са сигурно по-стари и от мен, ама то това е повсеместно. Пари за административните сгради има, за яслите и градините съответно никога няма.  Sad. От персонала също съм доволна, особено от сестрите и педагогическия персонал, и синът ми ходи с голямо желание.
Следващата пролет, живот и здраве, ще изпратя и малкия си син в същата ясла.
Големият ми син през август ще тръгне на градина и дано да мога да се похваля и тогава  Praynig

# 294
Аз съм много доволна от яслата на 70 ОДЗ Пролет и особено от любимата на всички деца леля Катя. Дали някоя от майките има дете в тази градина и ако е така, би ли могла да каже нещо повече и за учителките? В черния списък на учителки пише ужасни неща за госпожица Петкова, дали още е там? Дано детето ми не се падне при нея...

# 295
  • Върху лъчите на Слънцето.
62 ДЯ в София -  Hug

# 296
  • София
81 ОДЗ - на ул. "Одрин" - синът ми е в 1-ва група там.

Прекрасни учителки - Стоилова и Станоева. А директорката (г-жа Райчева) е много мила и отзивчива жена Peace Peace

В градината има много странични занимания, от които плуването за мен е най-ценно Simple Smile

# 297
  • София
iris06: предполагам, че нашите деца са в една ясла. Да г-жа Петкова все още работи там, но нашите деца няма да се паднат в нейната група, питай Катя при кого ще бъдат, тя ми каза, ама аз нещо имена трудно запомням.
А иначе за леля Катя и Софи от яслата на 70 ОДЗ  Hug Hug Hug Hug

# 298
За 50 ОДЗ намирам добри отзиви но от доста стари постове /2005-2006г./  Някой има ли по пресни впечатления от яслата в това ОДЗ. Септември сина ми живот и здраве ще  е на 1г.3мес.
Колебая се между 50 ОДЗ, 48 ДЯ, 81 ОДЗ  и  54ОДЗ.
Мойта госпожица е в 48 ДЯ и съм доволна вярно, че сме от скоро ама е добре във всяко едно отношение, поне засега

# 299
Да похваля 65-то ОДЗ Слънчево детство в Слатина  и специално директорът - г-жа Коцева.
Детето ми е там в ясла от 1година и засега няма от какво да се оплача.
Имаха и тържество за пролетта / а са само 2-годишни. На малко хора в тази професия им се занимава да научат толкова малки деца да правят представление.
Обстановката също е перфектна - всички мебели са им нови, боядисано е в свежи цветове, чисто, имат хубави играчки. Въобще супер. 

Общи условия

Активация на акаунт