А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
София, кв.Суходол - ОДЗ "Пламъче" - комплексно  Hug

# 271
ЧДГ"Ерих Кестнер" , ж.к. "Люлин" 6 м.р. .Всички са страхотни

# 272
ЦДГ "Олимпийче" на ул. "Христо Белчев" и особено г-жа Печевска newsm51

# 273
  • Sofia
Записвам се да следя темата, надявам се нямате нищо против  Wink

# 274
Някой нещо за 48ОДЗ БРАТЯ ГРИМ??????

# 275
15 ОДЗ "Чучулига" гр. София  Peace

# 276
Мами, моля Ви,има ли добри впечатления за 130 ЦДГ в Красна поляна?Опитвам се да избера между  6 ЦДГ, 128 ЦДГ и 130-та.За първите две чувам само хубави неща, но за третата не мога да намеря нищо,а като местоположение е най-удобна за нас.Моля, помогнете.

# 277
  • София
Аз съм писала в тази тема тема за 130-та ДГ.
Мога да пиша до утре колко съм щастлива, че детето ми ходи в тази градина, колко много уважавам и съм благодарна на двете ни учителки-г-жа Талева и г-жа Димитрова, на леля Звезда и на леля Ваня, на целия персонал за грижите за децата ни.
Ако искаш, пиши ми на лични, мога да ти споделя впечатления от 130-та и от 128-ма ДГ.

# 278
  • In the jungle out there..
Аз искам да похваля 31 ДЯ в квартал Хиподрума, София Grinning Изключително съм доволна! Детето ходи с удоволствие, даже събота и неделя напира да ходи Laughing Директорката е невероятна жена, грижи се за децата наравно със сестрите, знае всяко дете по име, кои песнички знае, как се справя със заниманията и т.н. Яслата е изцяло ремонтирана и много уютна, без да е поискан 1 лев от родителите, за цялата  година са ни събрали 5 лв. за блок No4, гланцово блокче и флумастри Crazy Децата са много добре обгрижени, освен физически, и емоционално. Синът ми е влюбен в едната леля, а пък тя го целува всеки ден Wink Научил е десетки песнички, стихчета, да познава цветовете, научи се да се храни и облича сам за много кратко време, да реже с ножица и т.н. Просто съм възхитена и вече убедена, че нещата не опират до пари Rolling Eyes

# 279
Моля да споделите впечатления от 2 ОДЗ "Звънче" в кв. Гоце Делчев- София.
Мерси.

# 280
Много съм доволна от 174 ЦДГ "ФЮТ". Детето се чувства прекрасно, научи куп нови неща и ходи с голямо удоволствие.  Hug  bouquet Hug

# 281
9 ОДЗ "Зорница" в Младост1.
Специално г-жа Атанасова и г-жа Бенева и леля Ели.

# 282
  • София
119 ЦДГ "Възраждане" ул.Брегалница №26

Много съм доволна.Рядко боледува детето, което за мен е най-важното,явно доста се държи на това и зорко се следят децата.Госпожите са прекрасни, детето ми с нетърпение очаква всеки понеделник, за да отида на градина. Нямам никакви забележки. Peace

# 283
84 ОДЗ "Детелина "  Peace

# 284

Общи условия

Активация на акаунт