А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Ще похваля ЧДГ "При баба". Детето ми се чувства като у дома си, отива с усмивка и се връща с усмивка.
Персонала е съставен от професионалисти. Грижат се отлично за децата, винаги са усмихнати и в добро настроение и не на последно място чисти.
Учат руски и английски, като преподавателите по съответните езици са целодневно и всекидневно там.
Или накратко много сме доволни.

# 331
Включих се преди време с яслата на детето, сега е на ред градината. ЦДГ "Слънчева дъга" 46 гр. Варна. Детето ми свикна за 1 месец там, говори смного любов за госпожите, винаги е чситичкък, научи за този месец и песнички, и стихчета. Срещам разбиране и аз. Засега сме доволни!   bouquet
Ще похваля ЧДГ "При баба". Детето ми се чувства като у дома си, отива с усмивка и се връща с усмивка.
Персонала е съставен от професионалисти. Грижат се отлично за децата, винаги са усмихнати и в добро настроение и не на последно място чисти.
Учат руски и английски, като преподавателите по съответните езици са целодневно и всекидневно там.

чудно полезно мнение - регистрирана днес, само да хвалиш дадено нещо, няма да е от полза определено на майкит етук  Peace

# 332
  • София
ТРИ такива мнения в три различни теми са произведени в рамките на няколко минути.
При положение, че на предната страница ни е посетил гост, който вчера също възтожено ни е споделил прекрасните си впечатления от ЧДГ "При баба".
Какво съвпадение!

# 333
Скъпи Смин и Vivi,
Не си мислете, че съм PR на детска градина "При баба", защото съм се регистрирала наскоро в чата и съм си казала мнението в три различни теми.
Единствената ми цел е да помогна на майките, които търсят добра детска градина за децата си.
Аз съм минала по този път и знам за какво става въпрос.
Преди време бях записала детето си в една друга частна детска градина от която той получи стрес. Все още със страх споменава името на госпожата, впрочем там бяха "мис" не госпожи. Даваха им "натурални сокове" от които после не можех да му измия устата, с такива оцветители бяха.
Стаята за спане беше 2 на 2м, с десет креватчета вътре. Детето ми въпреки, че беше по-малко въобще не можеше да спи там.
Да не говорим за една друга, която само отидох да видя, в която нямаше гардеробчета за децата, а багажа им беше нахвърлян на пода в супер тесните коридори. Когато влязох в една от групите децата нищо не правеха, само седяха на пода, гледаха като дрогирани, а госпожата си четеше книга до тях.
И т.н. и т.н, трябва ли да описвам какви картинки съм видяла?
А вие скъпи госпожи щом сте толкова подозрителни ето и пълното ми име - Иванка Ботева - идете и проверете дали детето ми е тази градина и как въобще стоят нещата там преди да изразявате вашите съмнения.
Той е там от 1 юли и вече си брои сам на английски, казва на баба си как  са баба, дядо и т.н. на руски, пее си най-различни песнички, та дори и гамата.
Просто искам да помогна на майките който търсят наистина нещо добро за децата си.
Поздрави и успех на всички търсещи и добронамерени майки.

# 334
  • София
Пак ще се намери някой да се заяжда, какво толкова ви е яд, че е похвалила частна градина. Моят син в момента ходи в 133 ЦДГ в кв. Изток /дежурната/ и мога да кажа, че е отвратителна, а и госпожите са ужасни. Защо ви е яд толкова на хората, които могат да си позволят да плащат частна градина????????СПАМ сори.

Няколко страници по напред съм си похвалила градината на детето.

# 335
  • София
Моля?
Я се съвземете малко! За какъв яд на хора, които могат да си позволят да плащат частна ДГ става дума?
Дразнещи са тарикатите, които се правят на чели-недочели правилата на форума, които го използват за безплатна реклама. Това не е единствената тема, която се ползва по подобен начин.
Иначе-който където прецени, там да си записва детето. Който както иска, така да си харчи парите. Негова си работа.
Само че като си планира бюджета, да заделя малко и за реклама-тогава когато иска да я прави и когато е ясно казано, че тя се заплаща.

# 336
ДЯ Звънче -гр.Варна
Ние сме в 4гр. Много съм доволна от Госпожите и лелите  Hug
Много ни е мъчно че след 2 седмици се разделяме с тях  Sad
Грижеха се перфектно за сина ми и вечно ще съм им благодарна   bouquet

# 337
сина ми Жорко  посещава трета година 73 ОДЗ в Суха река. Едно чудесно място за децата. Изключителни жени и професионалисти г-жа Велинова - директор, г-жа Цветкова, г-жа Караджова се грижат за нашите ангелчета.
Жорко посещава с удоволствие и иска да го взимам последен от детската.
Сърдечно благодаря на целия екип на 73ОДЗ  bouquet

# 338
29 ОДЗ - Спасова и Георгиева
Ходи със желание, по рядко боледува в сравнение с детската ясла.
Да не забравя и музикалния педагог г-н Иванов който е почти непрекъснато имитиран в къщи как свири на пианото. Песничка цяла досега не ми е изпяла, но пък има желание което за мен е важно. От пролетта сме в тази група, надявам се тази учебна година да има още по интересни занимания в градината и да научи още нови неща.

# 339
  • Там където има любов
ДЯ Звънче -гр.Варна
Ние сме в 4гр. Много съм доволна от Госпожите и лелите  Hug
Много ни е мъчно че след 2 седмици се разделяме с тях  Sad
Грижеха се перфектно за сина ми и вечно ще съм им благодарна   bouquet

Party Напълно съм съгласна ние също бяхме там в 4-та група и каката беше в същата и бебо ще е там надявам се. Невероятно доволна съм от всички там (винаги има малки изключения)
Не знам дали тук е мястото но искам да похваля и клуб "Мелита" - Варна. Ходихме там 7месеца докато чакаме за градина и детето е страшно напреднало по отношение на стихотворения и рисуване.

# 340
Явно съм спала като съм писала в 3гр. сме  Grinning

# 341
  • Там където има любов
Явно във всички групи е добре  Laughing

# 342
  • София
Синът ми Денислав ходи в 22-ро ОДЗ,ж.к. Люлин!Тази година е ІІ-ра А група-"Веселите зайци"!Много сме доволни от госпожите-Стоева, Стоянова и леля Цеци!Дени ходи с желание,чувства се много добре там!И самата база е много добра!Имахме голям късмет!

# 343
Здравейте мами,
Дъщеря ми, която е на 1г.1м. посещава първа яслена група в 28ДЯ - София вече месец и впечатленията са ми великолепни! Чувствам се спокойна и благодарна, знаейки, че детето ми е в ръцете на г-жа Куликова, г-жа Асенова и г-жа Колчева, които всеотдайно се грижат за всички деца. Отношението им към родителите е много добро, детето ми е спокойно и усмихнато там, личи си, че се отделят внимание на всяко дете. Надявам се да има повече ясли като тази, с такъв прекрасен персонал, също и повече родители, които да изразяват задоволството си пред грижещите се за нашите деца хора.

# 344
  • София
Включих се преди време с яслата на детето, сега е на ред градината. ЦДГ "Слънчева дъга" 46 гр. Варна. Детето ми свикна за 1 месец там, говори смного любов за госпожите, винаги е чситичкък, научи за този месец и песнички, и стихчета. Срещам разбиране и аз. Засега сме доволни!   bouquet

чудно полезно мнение - регистрирана днес, само да хвалиш дадено нещо, няма да е от полза определено на майкит етук  Peace

На мен определено ми е от полза , защото когато порасне, мисля да дам детенце там Hug

Общи условия

Активация на акаунт