А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 354 318
  • 739
  •   2
Отговори
# 345
аз ви препоръчвам КОСМОС - дъщеря ми е в предучилищна група. Удобно ми е, тъй като всеки ден имат английски и не трябва да я водя допълнително;
групите са малки, а не като в детските градини - каламитет, който не им гарантира нито индивидуален подход, нито необходимото им внимание,
имат много интересни допълнителни занимания-театър...
учителките са млади, но на ниво, и имат страхотно отношение към децата;
всеки ден, ако не вали ги извеждат в някой парк
единственият минус за мен е, че са в центъра и ако не успея да я заведа по-рано...

# 346
Скъпи мами изчетох много теми във форума ,но не намерих нищо за тази градина:  Частна Детска Градина "Grand Garden" ,а днес като я видях във сайта много ми харесаха снимките и ме заинтригува:   http://www.bg-mamma.com/actuals/full/1994  . Някой посещавал ли я е ? Двора толкова голям ,колкото на снимките ли е ? Ако някой има някаква информация ,ще съм много благодарна Simple Smile

# 347
  • TX
Да ще похваля ЦДГ Дора Габе , Директорката не става съвсем, но педагозите са страхотни и сина ми беше там и дъщерите ми са там. Почти всички са работили с децата ми но водещи са били Николова, Петкова, Костадинова , Терзиева Hug  Hug  Hug

# 348
Искам  да похваля ЦДГ Христо Ботев -Варна.Директорката и мед. сестра са страхотни,а учителките на втора А група  -Вълнаева и Велева,както и пом.възпитателката "леля Славче" са златни  Hug.Детето ми ги обожава !Не бих искала да пропусна и г-жа Стоянова, която заместваше цяло лято титулярките!
Благодаря Ви от сърце! Hug  bouquet

# 349
  • by the sea
Аз пък да похваля ЦДГ No. 39 "Звънче" във Варна. Отлично детско заведение с много добър вътрешен ред и организация, благодарение компетентното управление на директорката г-жа Христова.  Дълбоко съм признателна на педагозите Румяна Петрова и Надя Атанасова за търпението, топлината и спокойствието с които обгрижват поверените им мъници. Не на последно място, благодарности на мед. сестра Стойкова за лъчезарните усмивки и топлите думи с които ни посреща всяка сутрин на входа на заведението. Един разкошен екип, създаващ здрава и хармонична атмосфера за развитието на дечицата! Hug  bouquet Heart Eyes

# 350
Аз ще похваля ДГ Света София в Лозенец, госпожите са ни супер, както и директорката г-жа Ильовска Simple Smile

# 351
Детето ми посещава  частна детска градина Ян Бибиян. Много сме доволни и най вече детето се чуства добре. Базата им е много добра. Двора е голям и добре подържан , без забележки сме. Персонала и директорката са много мили и основната цел НЕ Е събиране на такси. А таксата е 500лв . Намира се в Симеоново ул. Шумако 20

# 352
Искрено ви препоръчвам ОДЗ "Буратино" - гр.Пловдив - два пъти избирано по радиоефира за най-добрата градина в града. Тук ще намерите прекрасни преподаватели, добър обслужващ персонал,добра материална база и не на последно място - страхотна директорка - г-жа В.Георгиева. Децата ви тук ще намерят много добро отношение,възпитание,организиране на различни мероприятия и незабравими тържества,отлична образователна подготовка.
Моята дъщеря завърши в групата на г-жа Таня Тончева, от която съм възхитена и която ще остане  в сърцата на много родители и деца от випуск 2002г.
 БЛАГОДАРИМ ВИ г-жо ТОНЧЕВА за всичко!!! Сега,вече първокласници, берем и се радваме на плодовете от Вашия труд!!!

# 353
Децата ми посещават ОДЗ50-Възраждане, от три години съм с дъщеря ми там, а от тази и със сина ми .Безкрайно съм щастлива и спокойна - цари ред , чистота , спокойствие . За един месец и сина ми свикна .Учудвам се на коментари на родители от групата на сина ми за събиране на пари в началото на учебната година.Запознати сме с правилника за дейността на детското заведение , а там е подчертано , че родителите осигуряват средствата за учебнияпроцес . Пари се събират във всички детски градини без изключение - иначе цял ден тия наши деца трябва да щуреят , ако няма с какво да се занимават.Директорката е един доста строг човек, но е и много диалогична . Върши си работата със здрава ръка и нещата при нас вървят. Има прекрасен учител по музика ,а за тържествата нямам думи - те са концерти , за наша радост.

# 354
ОДЗ 64 с директор г-жа Мичева Hug

# 355
Здравейте,
За сега не мога да дам мнение за нашата ДГ 130 ПРИКАЗКА в Западен парк, защото сме от три дни 1ва група при госпожи Савова и Петрова, сина ми беше на ясла (48ма), така че нямаше стрес при започването. Той ходи с желание на ГОЛЯМАТА ДЕТСКА, както я наричаме...поне за сега.Чувала съм само положителни неща, но човек никога не знае Simple Smile
Моля ако някой има впечатления за тази градина и госпожите да ги сподели!

# 356
  • София
22 ОДЗ Великденче- Директорката г-жа Райна Петрова е страхотен човек - интелигентен, амбициозен и даващ всичко от себе си в работата си, детската градина е невероятна благодарение на тази жена. От учителките на сина ми - г-жа Стоева и г-жа Стоянова съм много впечатлена, професията им е просто призвание, страхотни са, имат идеи, подход и желание за работа с децата, детето ми се развива в тази детска градина, обградено от грижи и любов, а не е просто "отглеждано".

# 357
  • София
От миналата градина, когато детето ми тръгна на ясла гледам темата, но все нещо ме спираше да пиша в нея. Сега с чиста съвест мога и аз да се похваля от нашата ДГ и по-конкретно от група "Слънчогледи" на 73 ОДЗ "Маргарита" в Люлин-8. Госпожите са просто чудесни и детето ми се чувства прекрасно там - огромни благодарности на г-жа Методиева и г-жа Германова  bouquet

# 358
  • София
tikara,
Синът ми ходи в 130-та "Приказка".
От Петрова почти нямам впечатления, но Савова често е замествала в нашата група, през лятото Иво беше и на сборна група при нея. Харесва ми как се отнася с децата. Усмихната е, грижи се добре за тях. Честно казано, не мога да кажа как е като преподавател, защото, все пак, в градините се учи, освен всичко останало. Но, като цяло, имам добро впечатление от нея. Иво я обича, въпреки че не е "негова" госпожа.

# 359
  • до Него
И аз да добавя в белия списък-  :МАРИЯ МОНТЕСОРИ- ГОРНА БАНЯ

Общи условия

Активация на акаунт