А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 357 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък ще похваля медицинските сестри , педагозите и директора - екипа без изключение на ОДЗ №50 " КУИКИ"- винаги си оставям децата спокойна , излизам сигурна , че сме направили правилен избор  , виждам и останалите забързани , но усмихнати - спокойни  родители сутрин , ако не е така ,то ние  нямаше да сме там !!!

# 361
Ние сме в ОДЗ 79 Студентски град - имам дребни забележки, но съм доволна!

# 362
ОДЗ №5 "Славейче" - гр.Варна, трета ясла с най- добрите госпожи: Г-жа Станчева и Г-жа Димитрова и леля Сийчи. И двете ми деца минаха през тази ясла, адаптираха се още на първата седмица. Второто и до ден днешен иска да се връща при тях, в тяхната група, искала да си остане бебе.

# 363
  • Varna
Много съм доволна от ОДЗ 11 Щастливо детство. Варна Буболечка се чувства прекрасно, научи куп нови неща и ходи с голямо удоволствие, госпожите са чудесни.

# 364
Много съм доволна от 58 ясла в Хаджи Димитър, София. Чистота, професионализъм, коректно отношение...дечицата се чувстват щастливи там!!!!

# 365
  • София
С голяма  Hug  към госпожите от ЧДГ Ново поколение!Вие сте прекрасни!   bouquet

# 366
  • Там където има любов
Много малко време е минало от започването ни , но искам да споделя,че съм много доволна от ЦДГ 6 " Зрънчо" Варна. Условията са прекрасни госпожите също. Детенце ходи с голямо желание и сме много доволни  Grinning

# 367
68 ОДЗ Люлин  newsm10
Синът ни е там от 4 години и съм супер доволна.Първо ходи две години на ясла , благодарности за Леля Нели,леля Вени и Севдичка   bouquet
Сега вече е във втора група при най-добрите госпожи: Манолова и Мишелова и леля Сашка благодаря им от сърце   bouquet
Да не забравя да спомена директора г-жа Василева, прекрасна организация, добра и чиста материална база и прекрасен екип  bouquet
През следващата година предстои и малката ни принцеса да тръгне там на ясла, живот и здраве, но съм спокойна и предварително им благодаря!!!

# 368
ЦДГ "Карамфилче" гр.Варна.
И по-точно госпожа Цолова и госпожа Батовска.Не знам дали ще мога да им се отблагодаря някога за всичко което правят за децата.
Това са хората при които всяка сутрин оставям детето си напълно спокойна, че е в добри и грижовни ръце.

# 369
здравейте-и аз да се похваля от частнад.г-в люлин9-БОНБОН,много съм доволна от учителките,от прекрасната обстановка ,храната на децата е много добра.Сградата си  е проектирана за  тази цел и 2 пъти седмично приема става от лекар.Незнам дали е скъпо или не ,но определено си заслужава-поне съм сигурна за спокойствието и отглеждането на детето ми правилно.А и най-важното да не забравя-имат разрешение и лиценз от МОНи

# 370
И аз искам да споделя за учителките в детската градина на моето дете , много съм доволна от тях.Доволна съм и от обстановката в градината , е би могло да имат по вече играчки но нал си знаем положението в България , ще трабва  с по малко да се задоволяваме. Мисля че човешкия фактор е на мястото си в нелеката задача дасе грижат и учат децата ни.

# 371
Аз също искам с пълно гърло да се похваля от нашата градина- 164 ЦДГ в Горна Баня. Много са ни мили всички госпожи, синът ми ходи с голямо удоволствие и нямам никакво съмнение къде ще дам малката. Групите са малки, стаите са супер уютни и има хубав двор. Абе изобщо нашата градина е най-яката, както казва синът ми.

# 372
Здравейте, моето детенце посещава Частна детска ясла Маргаритка, не ми стигат думи да изкажа голямата си БЛАГОДАРНОСТ и УВАЖЕНИЕ към собственичката ежа Маргарита Гьорева и целия персонал. Детето се чувства, като у дома си. Грижите са перфектни, малката е много спокойна и научава много неща. Сутрин, когато я оставям тича към ежа Гьорева и не плаче, маха ми за довиждане, казва ми "Табу" и аз тръгвам спокойна. Детето е на 1 година и 2 месеца и реакцията му ясно показва, че Ясла Маргаритка е недобре решение, което сме взели.

# 373
  • Sofia
Похвалвам се от цялото си сърце - 2 ОДЗ "Звънче".
И двете ми деца са били там. Големият до тази пролет, малкия още две години ще бъде.
Обичам тези хора!

# 374
Ние ходим в Увекинд - и съм супер доволна - малката е приятелка с всичките си учителки и ходи с удоволствие на децка/е имахме период на залепяне за мама и рев , но го минахме сравнително бързо - за около 2-3 месеца/. И най-готиното за мен е че имат дневници -  Mr. Green тя сутрин има грижата да не го забрави / само ми напомня мамо да вземеш дневника/ - там учителките пишат какво са правили през деня и т.н. , но също така им апликират разни неща, и снимки от рождени дни и тържества им лепят, и малката даже беше рисувала в дневника зайче. Мисля да и го запазя за спомен - един ден като порасне да види каква мишка е била Simple Smile И другото което е супер за мен е че всеки месец им измислят разни празници и се подготвят за тях /имаха празник на есенните листа,хелоуин и разни други дето сега не си ги спомням - но непрестанно подготвят някакви празненства, а лятото садиха цветя и дъщеря ми всеки път като я водех и взимах се спираше и ми обясняваше а "пък Моите цветя мамо се чувстават добре" - хахаха/

Общи условия

Активация на акаунт