А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 350 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, дали някой има отзив за ДГ 71 "Щастие"? Приеха дъщеря ми в първа градинска група и се интересувам дали някой може да сподели наблюденията си.

# 736
Здравейте, дали някой има отзив за ДГ 71 "Щастие"? Приеха дъщеря ми в първа градинска група и се интересувам дали някой може да сподели наблюденията си.
Зависи при кои госпожи най вече.Ние лично имахме търкания с едната госпожа .

# 737
Аз мога да се похваля, че най-добрият детски сад е "Les petits princes". Възпитателите там са изключително грижовни, а детето ми се чувства като у дома. Освен това общуването е само на френски език, а моето дете вече говори на френски. Възхищавам се на тяхната работа!

# 738
Аз мога да се похваля, че най-добрият детски сад е "Les petits princes". Възпитателите там са изключително грижовни, а детето ми се чувства като у дома. Освен това общуването е само на френски език, а моето дете вече говори на френски. Възхищавам се на тяхната работа!
Това е частна ДГ предполагам.

# 739
За съжаление малката не е приета за пореден път... Случайно обаче открихме един чудесен кооператив, който вече 10 години спасява такива като нас. Имаме нула ангажименти, таксата е ниска, особено на фона на частните градини в района, учителките са прекрасни и спокойни, и децата ходят с кеф. Идеален е за Овча купел и района. Ако някой търси надеждно място за детето си, май има свободни места все още.

Общи условия

Активация на акаунт