"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • В градината...
аха

# 181
Браво на вас Hug Аз тъкмо снощи докато четях форума обяснявах на ММ колко много неща правите работата, градините, ремонта и се чудех как успявате. Евала.

# 182
  • В градината...
Пате, и инвитрото. А ММ се шегува - тази година поне сватба няма да правим  Mr. Green Добре, че миналата я сколасахме.
Днес откъснахме първите ни семейни краставички, ммм, няма такава сладост...

# 183
Да, аз и него го включих в списъка. Добре де, като гледам майка ми колко много работа има в градината. Ти по кое време на деня точно успяваш да й обърнеш внимание newsm78

# 184
Много красив плот и паркет, Перу - умирам си за такъв тип, естествено дърво. Ние сме с един ужасен ламинат, толкова бързо се похаби, че не е истина

При вас май изведнъж стана горещо...тука е топло, ама до 23-24 градуса на слънце го докарва само, и вятърът духа хладен, та и на терасата не е много за седене вечер

# 185
Добро утро! Сряда е... "В сряда не се сяда." Аз пък цял ден ще седя на бюрото. Е, на стола зад бюрото, де. Simple Smile
Ами в индустриалната зона - там има много фирми в разни бивши заводи. По пътя за Метро. Мога да обясня, ако искаш. В тази фирма са само паркети на Kaindl - много са хубави, а цените са по-ниски от всички магазини, които обиколих / с по 2-3 лв. на квадрат/.
Peru, ако тръгнем за Русе ще помоля за повече подробност.

така, направих и последния тест .... всички са с втора по-бледа черта .....

Значи - другия месец повтарям упражнението и после го мисля .....

Звездулинке, как е по морето? Има ли вече плажуващи? Дали да не те включим и теб следващия път на морския бряг?
Dari, aз нали казах, че няма да купувам тест за О- да ама не. Вчера трябваше да ходим на рожден ден, при това на село. Дилемата беше, дали да останем да спим там- ама стаите са още в ремонт- та няма читави легла за "гимнастика" Simple Smile или да се прибираме късно в града. Решихме с ММ да си купя все пак тест, за да проверя има ли О и ако няма да не си даваме зор.
Речено-сторено. Направих си теста към 18:30 и се появи много бледа втора чертичка, която беше причина да се върнем по нощите (не, че успяхме да я свършим, ама така- движение да има Simple Smile )
Вчера беше 15-тия ден от началото на цикъла и съм решила довечера пак да си направя, за да видя ще стане ли по-ярка чертичката или съвсем ще изчезне.

# 186

Речено-сторено. Направих си теста към 18:30 и се появи много бледа втора чертичка, която беше причина да се върнем по нощите (не, че успяхме да я свършим, ама така- движение да има Simple Smile )
Вчера беше 15-тия ден от началото на цикъла и съм решила довечера пак да си направя, за да видя ще стане ли по-ярка чертичката или съвсем ще изчезне.
До колкото четох втора бледа чертичка означава, че теста е отрицателен. За да е положителен трябва двете черти да са еднакво наситени или тестовата да е по- ярка. Това би трябвало да се случи ден преди О, според мен при теб е минала, дано сте нацелили момента. По колко дни ти е цикъла обикновено?
Аз от утре мисля да започна, когато ми е 9-ти ден  Peace

# 187
  • В градината...
Маичка, голям купон е било при вас  Mr. Green

Пате, не питай как успяваме  doh

# 188
Гледам календарчето и виждам, че от януари до май ми е идвало все на 9-то или 10-то число, което според мен е 29-30 дневен цикъл. Юни месец, обаче ми дойде на 4-ти. Значи миналият месец е бил 25 дена. Много кофти- няма как да разбера този колко дневен ще бъде.
А за втората бледа чертичка- току виж да не съм разбрала правилно указанията. Описанието беше с толкова ситни буквички, че по едно време се отказах да го чета- цайсите ми дойдоха слаби. ММ ми се смя: "Ами как ще разбереш, какъв е резултата, ако не го дочетеш?!"
И така, ако е минала, значи е била преди 2-3 дена, нали. Което е добре, защото на 11, 13 и 16 юни имахме бебеправене. Е, остава да чакаме! Ще успокоя мъжа, че има почивка до следващия месец. Simple Smile

# 189
Маичка, втора бледа черта е (-). За съжаление.
При мен от самото начало си бяха с втора бледа. В същност има вероятност да съм ги почнала и аз късно. Бе другия месец ще стане ясно.

Обаче не виждам що ще му дават почивка на мъжа ти? Не бива да се губи тренинг!

# 190
Няма как... ще трябва да събере малко сили. Simple Smile
Вчера беше голям сеир. Ние викаме: "Тръгваме си към града." А нашите приятели- един през друг: "Останете, къде ще пътувате по нощите, ще спите у нас!" Другите и те: "Не, у нас." А ние се споглеждаме и се смеем. Как да им обясним, защо не искаме точно сега да нощуваме по хората.

# 191
Ми можеше да се окаже интересно изживяване Simple Smile ние сме така като ходим на село при свекърите. Еле пък детето на ММ като се присламчи в спалнята Simple Smile) Има някакво очарование да сме тихи и изобретателни.

# 192
 Laughing Амииии, точно сега и Веселина е при баба си. Не я чакаме вечер да заспи. Няма, кой да пита на сутринта гушкахте ли се, ами целувахте ли се...  Embarassed. Не се изтърва такъв комфорт.

# 193
да ви гушна само

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 15:54 от ZVEZDA *

# 194
ох, направих нещо много разхлаждащо и изобщо не е необходимо да сте големи кулинарки за което:
взимате някакво количество мента и я разфасовате на листа, заплаквате, заливате с вода да бъдат покрити и малко отгоре (е нямам мерки) пускате шейкър каната хубаво да смели (сигурно може и с пасатора), прецеждате, добавяте мед (до сиропче), и после на вкус разреждате с газирана вода.

Е, тяма такъв кеф в тая жега!

Общи условия

Активация на акаунт