"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Maichka , най-много да го откажеш съвсем hahaha Че верно са "чувствителни".
Даре, имам още един тест за О. Късметлийски. Ще ти го подаря следващия път като дойдеш!

# 166
Simple Smile трибестан Simple Smile
ти не беше тук, като се разигра драмата в къщи - имахме ужасен разговор по въпроса какво правим, направо разправия по италиански в къщи. Че момичетата ми размахваха тук бухалки, че направо бих отбой. И той на другия ден се прибра с опаковка трибестан ......
Браво на него! smile3501

Maichka , най-много да го откажеш съвсем hahaha Че верно са "чувствителни".
Даре, имам още един тест за О. Късметлийски. Ще ти го подаря следващия път като дойдеш!
Права си, Tintina, ще изчакам малко със "самолетчетата", но ако сдаде багажа ще му сипя тайно в eat. Хи-хи.

# 167
Tintina, розова или синя панделка ще му вържеш?

Ние втората седмица на юли сме по морето. Със сигурност ще се обадя! Ма ти пак няма да пиеш бира ..... само дето толкова време ме ментосва, че ще пием по бира ... тя и Патето толкова .... уф, да ви се не знае  Joy Joy Joy

# 168
  • В градината...
Баш в най-яката жега бях в Русе - най-горещия град на Бг. Пуснах сутринта микробиологията. И пообиколихме складове и фирми. Избрах си страхотен паркет на Kaindil за смешните 10 лв. и нещо, този плот за кухнята
Скрит текст:
, пдч за горни вратички на Егер
Скрит текст:
и нещо подобно ще са долните
Скрит текст:
Всичко си правим сами и се надявам да се справим  Peace

# 169
ау, чудесен паркет! Ама що такава разлика между горните и долните вратички решихте?

# 170
  • В градината...
Това не е паркет, а плотът. Разлика почти няма - просто едната снимка е снимана на живо и се вижда сивкава, тъмна, но показва релефа на бялата шарка. Иначе е бяло. В темата Нивиана за дизайна вземаме акъл  newsm78. Та там тя ме посъветва, за да не стане много сиво, долните шкафчета да са по-сивите /старо сиво дърво/, а горните бели, за да не тежат.

# 171
оооо не съм прочела, стори ми се, че това е прекрасния паркет Simple Smile)

Ще чакаме значи вече снимки от готовата кухня!

# 172
  • В градината...
A подът е това
Скрит текст:
или това
Скрит текст:
не мога да определя по снимките, а номерът им е един и същ

# 173
второто много зеленее, но пък ми допада шарката му Simple Smile

Ама, Перу, важното е на вас да ви харесва Simple Smile ние само ще въздишаме по сладкото от череши от растояние Simple Smile

Ох, в Сф е кошмарна жега!

# 174
И двата за много хубави. И плотът- също.
От кой магазин в Русе ги взехте, ако е удобно да попита?

И при нас е много топло, но довечера отиваме да спим на село. То е малко по-нависоко, та се надявам да е по-хладничко.

# 175
  • В градината...
Ами в индустриалната зона - там има много фирми в разни бивши заводи. По пътя за Метро. Мога да обясня, ако искаш. В тази фирма са само паркети на Kaindl - много са хубави, а цените са по-ниски от всички магазини, които обиколих / с по 2-3 лв. на квадрат/.

# 176
така, направих и последния тест .... всички са с втора по-бледа черта .....

Значи - другия месец повтарям упражнението и после го мисля .....

Звездулинке, как е по морето? Има ли вече плажуващи? Дали да не те включим и теб следващия път на морския бряг?

# 177
 изгоряха ми значии
Скрит текст:

# 178
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу много хубави неща сте си избрали  Hug

Звезди, пази съкровищата  Joy Joy Joy

# 179
Звездолино, ша ма умориш Joy Пази ги де, мажи ги Mr. Green
Перу, много е хубаво всичко, ще чакаме снимки от готовата кухня Heart Eyes И шкафчетата ли ще правите сами newsm78

Общи условия

Активация на акаунт