"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ко става бе

# 151
  • София
Ко да стааа,мор,жега...в петък идем на морето!

# 152
  • Истински се вижда само със сърцето.

Joy Joy Joy Звезди ще ме умориш от смях  Hug

Както е казала Магнетчето - ЖЕГА, ама някои ще са на море, други няма да смееее  Rolling Eyes

# 153
И е мор и е жега,тия два дни не се търпи

# 154
Кои жени са за тук? Извинявайте, нещо не можах да загрея хехех Laughing
Ако Юни месец си видял за първи път  EFP (резултат от два теста), значи ли че си за тук ?  Whistling

# 155
Ми то си пише в заглавието,ние ще бъдем мами(макар и трудно),но сме малко над 35  Grinning
От това което си написала за себе си аз нищо не разбрах.

# 156
  • София
Кои жени са за тук? Извинявайте, нещо не можах да загрея хехех Laughing
Ако Юни месец си видял за първи път  EFP (резултат от два теста), значи ли че си за тук ?  Whistling
newsm78 ами всеки е добре дошъл принципно, а заглавието самО говори- Бъдещи мами над 35 години, имаме и вече забременели момичета,но повечето се борим все още,коя за първо,коя за второ детенце.

# 157
Добро утро!
Не можах да издържа на изкушението и да не споделя мекичката и пухкава милинка, с която ме нахрани тази сутрин колежката. Ама... не успях да се справя с добавянето на картинката.

Аз да ви кажа, че ние с ММ работим по въпроса през ден от осмия ден насам. Последната дата, на която ми дойде беше 04 юни. По мои изчисления и наблюдения (без тест за О) вчера, днес или утре, най-вероятно ми е овулацията. Снощи пропуснахме- на ММ му се спяло. Знаех си аз, че в най-сюблимния момент ще ме издъни, ама нейсе... Дано довечера да е в кондиция и дано изчисленията и наблюденията са ми верни и дано  да се получи, де. Много дано-та станаха.

# 158
  • София
Maichka споко и да нямате точно в деня на О сърчице не е фатално-прди това щом сте устроили засада на хубавелка, а и след това ще я полеете Grinning а и човеците са издръжливи Whistling

# 159
Maichka споко и да нямате точно в деня на О сърчице не е фатално-прди това щом сте устроили засада на хубавелка, а и след това ще я полеете Grinning а и човеците са издръжливи Whistling

Laughing Страхотни сравнения правиш, magnet_for_happiness, благодаря за подкрепата!

# 160
Знаете ли (ако на някоя й се е случвало), защо в месеците, в които работим за бебе ми се гади? Естествено, това не е гаденето, което имаш във втори бременен месец, а почти през целия ден и съвсем лекичък дискомфорт. И не си внушавам, защото ми се случва вече 3 или 4 пъти през последните две години. Само в месеца на бебеправене- като ми дойде, ми минава.
Дано да не е прозвучало много глупаво, ама...  Shocked

# 161
Маичка, чудесно, ама няма такива положения "не искам"  Crazy Към края на месеца дано се престрашиш с един тест  Wink И да повлечеш крак ..

Sweety74, не си писала, какво стана с прегледа в петък, дано всичко е ОК и да е спряло зацапването  Praynig

Даре, може и такъв месец да си улучила, отказваш ли се вече?

# 162
Ми днес е последния от опаковката. Ще го направя, но няма да купувам нова. 10 лв. са си доста. Патето вчера я помолих за линкове за онлайн пазаруване на такива работи и за другия месец ще си купя онлайн. И ще ги почна от по-рано до по-късно. Поне първия месец. Да видя къде точно да я диря тая О.
Ама подходя на Маичка от 8мия ден през ден ми допада повече! За целта обаче трябва пак да вземем малко "самолетчета" на ММ. Че иначе няма да се сети за мен толкова често.

# 163
Я, какви са тия "самолетчета". Дали няма да са в помощ и на моя?
Ама как ще го проагетирам да ги пие newsm78? Че те са много чувствителни на тази тема... Simple Smile

# 164
Simple Smile трибестан Simple Smile
ти не беше тук, като се разигра драмата в къщи - имахме ужасен разговор по въпроса какво правим, направо разправия по италиански в къщи. Че момичетата ми размахваха тук бухалки, че направо бих отбой. И той на другия ден се прибра с опаковка трибестан ......

Общи условия

Активация на акаунт