"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • В градината...
Ели, пак ни заби в земята с тази гледка  ooooh!

Маичка, действайте на село, че иначе не е работа  Naughty

# 136
Да се похваля... току що ни съобщиха резултатите от одита- всичко е ШЕСТ.
Пуф, едно притеснение по-малко.

# 137
Добро утро, момичета!

Пожелавам ви много слънчева седмица!

Ели, размечтах се направо с тази закуска .........

# 138
Добро утро  Hug

Писах, писах и успях да го изтрия без да разбера как  newsm78

Ели, мерси за закуска и гледка - искам там
Пате - супер за резултатите
Звездичке - колко месеца ще изчаквате
Даре - много мъдри мисли, за мен номер 2 - да живееш в мига - е много важна и тя ми и помага в последно време
Маичка - браво за одита

А пък как ви завиждам благородно за доматите (доматитО - както му казваме в нашия край  Mr. Green ), искам някой ден и ние да си имаме градинка

Лека седмица и прегръдки на всички

# 139
Ха-ха-ха, да, доматитО. И тук така му казват, но аз упорито отказвам да нарека доматите "доматито".

# 140
  • В градината...
Да, доматито си е  и тук Whistling

# 141
mimche, още не са излезли тромбофилиите, до месец трябва да посетя отново и ендото и генетичката, за да видим как ще действаме и кога /щитовидни ще пускам пак контроли, за да регулираме дозата на еутирокса и другите, а като се сетя, че допреди 4-5 месеца не пиех нищо друго освен фолиевата  Sad  /... Някак вече не съм се настроила със срокове, когато тогава. Микробиология ще пускам, че ако има и там нещо да се трепе.

Аз пък ще чакам доматки от мама  Simple Smile

Ели,мерси за прекрасната гледка  Hug

Маичка, супер за одита  Hug Аз съм в поредната проверка, само мен ли проверят  newsm78, странно, на предните нямаме и стотинка глоба, но са ни нарочили, явно конкуренцията...

# 142
оооо доматите се ядва Simple Smile ми я познайте какво си е купила моя приятелка, като си е купила "ширм" Simple Smile

Най-тежко ми е във Враца, там - само с преводач!

# 143
Аз знам! Simple Smile Аспиратор!!! :!

# 144
Даре, остави ги тези домати, кажи за тестовете, стана ли +, кой ден ти е днес и от кой ден ги започна..

Аз мисля след 2, 3 дни да пробвам ( първо трябва да си ги купя де  Whistling)

А по доматената тема да отбележа, че при нас казват "една доматА" и много се дразня  ooooh!

Майче, липсваш, дано се успокоиш скоро и поне тук да се разписваш по малко  Hug

# 145
  • В градината...
че то ширм му казвали на аспиратора от няколко години  Thinking

# 146
Аз го знам ширма от дете. Но като пораснах... Simple Smile и се ожених в друг град ... и дойде време да ремонтираме кухни и т.н. викам ма ММ: "Ширм, ще си купим, нали?", а той: "К'во да си купим...?" Simple Smile
Преди си мислех, че е някаква марка аспиратори, но вече не съм сигурна.

# 147
Звездичке - тези изследвания ги правите заради нещо конкретно, което излезе след СА или искаш да провериш каквото можеш...както и да е, само спокойно, ще ги направиш и всичко ще е наред Hug

При нас май други интересни думи няма...освен джиджипапо-то  Mr. Green пържени филийки

# 148
знаете вие Simple Smile аз гледах като теле първия път що е то ширм и има ли почва у нас Simple Smile

Киф, вчера беше пак (-), днес се надявам вече да е (+).

Ама то нали има някой път празни месеци, ще вземе да се окаже, че съм уцелила беш от такъв да почна.

# 149
Звездичке - тези изследвания ги правите заради нещо конкретно, което излезе след СА или искаш да провериш каквото можеш...както и да е, само спокойно, ще ги направиш и всичко ще е наред Hug
Не разбрах само какво е това СА  newsm78
Иначе тези неща ми ги назначиха генетичната и ендокриноложката, след като им разказах "автобиографията си", и след миседа. Нищо не разбирам от тях, а и как ми се иска да продължавам да не разбирам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт