Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 556
  • 511
  •   1
Отговори
# 105
Но трябва ли да държиш сметка на бамбината, че искала да ти го "открадне"  Thinking

Сметка ли? Не бе, ква сметка, тези направо ги унищожаваш без обяснения и право на последна дума. Wink
Никой не смее да пипа мое защото....аз може да бавя, но не забравям.

# 106
Лудата измамена съпруга би предизвикала само съжаление у мен. За Иван дори няма да говоря, но много ме съмнява, че му се намира У хромозома  Crazy

# 107
Но трябва ли да държиш сметка на бамбината, че искала да ти го "открадне"  Thinking
Мисля - не. По-добре е да се съсредоточат защо се е случило или как да не се случи въобще. Но си е и до човек де. Има такива, които не намират смисъл в такива приключения. Просто си уважават статуса и семейството и не си падат по врътки и всичко наново, щото не е много по-различно.
Чувствата, тресящи сърца и души, нито са вечни, нито са удобни прекалено дълго време. Пък май не са и особено полезни.

# 108
  • София
Точно де, на съпругата това й е идеята - ти да я съжаляваш, но да стоиш далеч от нейния Иван, защото тя е посяла основателно съмнение у теб дали Иван си заслужава.

# 109
Точно де, на съпругата това й е идеята - ти да я съжаляваш, но да стоиш далеч от нейния Иван, защото тя е посяла основателно съмнение у теб дали Иван си заслужава.
Не бих жертвала собственото си его за подобна задача. Твърде ми е унизително. Но и едва ли бих била с мъж, който не си заслужава и в подобна ситуация мълчи като...такова  Sunglasses

Бижу  Peace И аз така мисля.

# 110
По-добре е да се съсредоточат защо се е случило или как да не се случи въобще. Но си е и до човек де.

ЗАЩО? Ти наистина ли се чудиш защо? Защото има бескруполни жени, които пред нищо не се спират. И не, няма такъв начин да не се случи въобще. Докато мъжът ти представлява ценност, ще има жени мечтаещи да го получат по всякакъв начин.

# 111
  • София
Зависи колко ти е важен този мъж. не си ли забелязала как хората са способни на всичко за да притежават или да не изгубят някоя дреболия, точно заради едното его! Тук за цял мъж става въпрос, ей!  Laughing

# 112

ЗАЩО? Ти наистина ли се чудиш защо? Защото има бескруполни жени, които пред нищо не се спират. И не, няма такъв начин да не се случи въобще. Докато мъжът ти представлява ценност, ще има жени мечтаещи да го получат по всякакъв начин.

Предпочитам да насоча неговите мисли в посока каква ценност съм аз и как има толкова мъже, които мечтаят да получат тази ценност по всякакъв начин. Някак си по-приятно и благодарно ми се струва, от където и да го погледна  Flutter

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 00:06 от Елиас

# 113
Зависи колко ти е важен този мъж. не си ли забелязала как хората са способни на всичко за да притежават или да не изгубят някоя дреболия, точно заради едното его! Тук за цял мъж става въпрос, ей!  Laughing

МОЯТ мъж ВИНАГИ е най-важният човек във Вселената!!!!!

# 114
Мъжът ми наистина е ценност! Но аз съм скъпоценност и сме неделима част. Wink Sunglasses Mr. Green

# 115
Мъжът ми наистина е ценност! Но аз съм скъпоценност и сме неделима част. Wink Sunglasses Mr. Green

Така си мислиш ТИ че сте неделима. Защото не се е появила вещицата, която с елементарна магийка за 10 минути да ти съсипе целия живот.

# 116
Оф, Лизет, за това с магийките аз не съм подходящия читател. Не се хаби да ми обясняваш! Joy

Преди време писах в някаква друга тема по повод на това, че мъж ми като инструктор по плуване обучава желаещи да се научат да плуват на всякаква възраст - от 4 до 64 години. И как съфорумка ме помоли за координати. Отиде на плуване, пък реши, че и мъжът не е зле да придобие, тъкмо ще си я учи безплатно, ма не и се получи. Пък не беше първата с такива опити... Та затова казвам, че си е до човек. Зарежи ги ти магиите за някоя, дето ще те слуша в захлас, на мен не ми ги разправяй тези. Аз съм материална и прагматична, не езотерична и налудничава. И 25 години живея със същия като мен, здравомислещ мъж.

# 117
Оф, Лизет, за това с магийките аз не съм подходящия читател. Не се хаби да ми обясняваш! Joy

Преди време писах в някаква друга тема по повод на това, че мъж ми като инструктор по плуване обучава желаещи да се научат да плуват на всякаква възраст - от 4 до 64 години. И как съфорумка ме помоли за координати. Отиде на плуване, пък реши, че и мъжът не е зле да придобие, тъкмо ще си я учи безплатно, ма не и се получи. Та затова казвам, че си е до човек. Зарежи ги ти магиите за някоя, дето ще те слуша в захлас, на мен не ми ги разправяй тези. Аз съм материална и прагматична, не езотерична и налудничава. И 25 години живея със същия като мен, здравомислещ мъж.

Не и се е получило защото и тя е била като теб материална и прагматична. Налудничавите могат да зомбират и бизон та камо ли някакво инструкторче. Mr. Green

# 118
Да, не можеш да се отървеш от образа на Ксения с гаданията, магиите и чудесата, разбирам. Не ме занимавай с глупости.  bouquet

Инструкторчето не го мисли. Wink

# 119
  • Tам през Атлантическия океан
    И да набие някой жената или не все е 'губеща' за момента поне   Sunglasses
Та , предпочитам да направя мазало и аз като Лиз  Mr. Green щом на мен ще ми е гдно така и да е на другите  Mr. Green ... и двамата ще набия  Laughing панаир ще направя  Wink

Взрив и динамит  Mr. Green после бих му мислила за достойнства , егота и прочие  Laughing

Все се страда  Whistling тъЙ че ......    Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт