Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 566
  • 511
  •   1
Отговори
# 120
  • България-Швейцария
Нещо такова, а?

Бррр... Дано никога повече да не ми се налага да влизам в подобна роля.

# 121
    И да набие някой жената или не все е 'губеща' за момента поне   Sunglasses
Та , предпочитам да направя мазало и аз като Лиз  Mr. Green щом на мен ще ми е гдно така и да е на другите  Mr. Green ... и двамата ще набия  Laughing панаир ще направя  Wink

Взрив и динамит  Mr. Green после бих му мислила за достойнства , егота и прочие  Laughing

Все се страда  Whistling тъЙ че ......    Twisted Evil

Да бе мазало...аз не правя мазало и никого не бия. Аз ги унищожавам без да разберат даже откъде им е дошло.  Mr. Green

# 122
  • Tам през Атлантическия океан

Да бе мазало...аз не правя мазало и никого не бия. Аз ги унищожавам без да разберат даже откъде им е дошло.  Mr. Green

Ама ,  разбира се  Wink

Не се заричай за да не ти дойде до главата, че не се знае какви ще ги правиш ти тогава. На мен са ми плакали, молили, на колене падали, заплашвали. Аз на една и оскубах перчема и счупих цайса, друга размазах като кариера...Не бих се спряла пред нищо за да размажа крадла.

Whistling

# 123
Само не разбирам като се "размаже" другата, това какво дава на жената, на която са откраднали скъпоценния мъж?
Освен очевидното де, че е жалка и смешна 

# 124
Такива сценки съм гледала, такива стратегии за крадене на мъж, бедна ви е фантазията. 

# 125
Опитвали са се да ми го крадат. Всъщност, за едната мисля, че се опита не толкова, защото наистина имаше интерес към него, а не можа да преживее факта, че те се познаваха половин година, изведнъж ни запознава и на втората ни среща вече сме заедно. Как смее той така да я пренебрегне, мръсник! hahaha
И мен са ме крали. Разбира се, за този, от когото ме откраднаха, другият беше виновен. Не, не беше. Просто когато са на доизживяване нещата, а ти се чувстваш в една връзка като парче месо, е много, ама много лесно да те откраднат.

# 126
Аз съм от крадлите на мъже, но това го казвам условно, защото не се чувствам такава. Присвоих си го този чужд мъж, защото се влюбих в него и направо не можех да живея без него.

# 127
  Могат да ми откраднат собствеността, не и партньора. Той има глава да мисли, сърце да обича, очи да харесва и крака да си иде сам, като поиска...

# 128
Аз съм от крадлите на мъже, но това го казвам условно, защото не се чувствам такава. Присвоих си го този чужд мъж, защото се влюбих в него и направо не можех да живея без него.

И от теб ще го откратнат. Ще се появи рускинята, а тя е от налудничавите които не си поплюват за магийки.

# 129
  • Варна
Как ще го откраднат? Каква магия, какви пет лева? Цяла Богиня съм - вещер от класа. Неутрализирим сили всякакви. И водя с една обиколка крака.

# 130
Добре де, хубаво "размазване" на крадлата е панацея за разкарване, но какво ще стане ако въпросната крадла "знае каратИ" или просто реши да осъди възмездителката за телесна повреда?

# 131
А на заем взети, за два - три пъти, предполагам може  Mr. Green

# 132
Да, и аз това да попитам. Като казваме кражба, за еднократна-дву-трикратна ли визирате или за  постоянно.
Защото честно  да призная, за мен почти не съществува мъж, който не би могъл да бъде "откраднат" за един бърз, неангажиращ секс .

# 133
  • Варна
Аз не съм срещала мъж, който да откаже бърз и неангажиращ секс.

# 134
Аз не съм срещала мъж, който да откаже бърз и неангажиращ секс.
По-добре бавен   Mr. Green
Според мен кражби няма, има доброволно откраднати.

Общи условия

Активация на акаунт