Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 638
  • 511
  •   1
Отговори
# 135
Той така си мисли, а мацката вече е избрала имена за децата.

# 136
  • България-Швейцария
Уточнихме по-назад, че ако е само за това не е болка за умиране Wink

Той така си мисли, а мацката вече е избрала имена за децата.
Хахах, Трещи, е те от това положение нататък без кютек не минава Laughing

# 137
Оф, забравих на Краси мъжа и Simple Smile... Той е стомана  Mr. Green

# 138

Ти пробва ли?

# 139
  • Насред хаоса
Само не разбирам като се "размаже" другата, това какво дава на жената, на която са откраднали скъпоценния мъж?
Освен очевидното де, че е жалка и смешна  
И аз това се чудя. Освен че става жалка, помпа егото на откраднатия до небесата, карайки го да се надува като паун, смятайки се за незаменим и велик. Вместо да го накара да се чувства последна дупка на кавала, като му покаже, че й е все тая дали ще е в живота й или не.
А като се има предвид, че, както гласи един лаф, някои мъже са такива съкровища, че направо ти идва да ги заровиш, не проумявам защо доста жени държат да си ги запазят с цената на всякакви унижения.

# 140
С тая тема имам много силно дежа-вю. Да, спомням си за рускинята, дето ще прави магия и ще открадне мъжа на Chanel, за мъжа на Андариел, който се явяв нещо като грешка в изборите й...обаче къде е момъка с мотора, дето ще открадне Chanel , що още го няма? Апропо ти, Chanel, отряза ли си вече косата, че трябваше късата ти коса да се вее на мотора? Joy
На Краси мъжа присъства като светъл образ в тази тема и по-естествено нещо от това няма Mr. Green Записвам се да видим крадлите докъде ще я докарат.... Mr. Green

# 141
...Записвам се да видим крадлите докъде ще я докарат.... Mr. Green
По тая пътека се стига само до едно не особено трайно задоволство от рекламната кампания. Ефектът за самочувствието е криво търсен в публиката.

# 142

Ти пробва ли?
Тъкмо щях да напиша "Защото не си го пробвала ти!"      Joy

Само не знам , Шанти, що си толкоз сигурна....Аз 25 години живея с него и не мога да се закълна, че някоя не е успяла да "го открадне" за един бърз и неангажиращ......    Mr. Green

# 143
на моите години  Mr. Green трябва да е някой супер аполон в подобрено издание, за да се занимавам с него. притрябвал ми семеен мъж Stop - да му слушам глупостите как не се разбират с жена си , ама на, виждаш ли, заради децата, апартамента.....  Twisted Evil

никога не съм крала мъж - единствения път, забъркала се със семеен, но той доприпка сам  Laughing,  и съм била на 18-19  Crazy, та ми е простено  Flutter

а да се бия, скубя  Sick - изглежда ми невероятно такова поведение за зрели хора.

аз съм на мнение - щом се обичат младите -нека се вземат. давам веднага в комплект с дете, 3 кучета, заек и костенурки, канарчета, индийски пръчици и скорпион. никого не държа вързан за мен, халал да им е  Laughing

---------------

честит ви спасовден, булки  Laughing

# 144
Не съм по темата, нито съм я чела цялата, защото аз чуждо не поглеждам и не пипам, а и не съм изпитвала толкова собственически чувства към мъж, че да съм определяла раздялата като "кражба".

Но пък се сетих един виц, и реших да ви го напиша.

Мъж споделя гордо с приятеля си по чашка:
- А пък ако знаеш вчера две жени как жестоко се биха за мене...
- Ей, верно ли?
- Да, даа... Едната викаше: "Взимай си го, не го искам!", а другата: "Твой си е, на мене за какво ми е?"

Sunglasses

# 145
розичка казваш  Joy

И аз не съм отмъквала чужди мъже на познати жени, само съм ги чукала... Embarassed

Същото вероятно мислят/казват  и мъжете за теб  Grinning т.е.  само са те чукали  Wink
Лошо няма. Доколкото ми е известно, процесът е двустранен.

Именно - аз признах, че не съм крала, което значи - не съм искала истински за връзка или брак мъжа на ближната, а само плътски сме си утолявали жаждите - и аз, и той. Веднъж ми се случи чужд мъж да иска мен да открадне,1 ама не станаха нещата. Аз самата никога не съм имала чак такива мераци, това е.

# 146
Като казваме кражба, за еднократна-дву-трикратна ли визирате или за  постоянно.
Е, това кражба ли е? Като взимам книги от библиотеката, крада ли ги? Когато някоя е интересна, я взимам за четене едни-два-три пъти и все си я връщам.  Flutter

# 147
Внимавайте, че точно след 2-3-4 кратния неангажиращ секс се оказало, че те в нейните очи вече имали сериозна връзка..И се почват филмите..Wink)

# 148
  • България-Швейцария
Е, точно за това говоря още от началото на темата, ама няма кой да чуе Wink
Скрит текст:
Препатилите виж как се разбираме с две думи Simple Smile

# 149
Аз моя мъж съм го научила с филмиращи се кифли да няма взимане-даване! Mr. Green Само със сериозни жени като мен, които имат правилно отношение към книгите в библиотеките! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт