Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 641
  • 511
  •   1
Отговори
# 150
Да де, и аз така бях..Wink

# 151
  • София
Да, бе, и той ще вземе, че да те послуша!  Laughing

# 152
Ми то всичко трябва с акъл да се прави. Аз например не си представям, че 30 години само един ще цункам и в тази връзка вероятно и мъжа ми за 30г все ще изневери, ама поне нека да е тихо и незабелязано.

# 153
Вие наистина ли си мислите че сексът с всяка жена е еднакъв и всеки секс с чужда от мъжа ви ще се възприеме като "неангажиращ"?

Аз лично не съм имала секс с мъж, след който да не е толкова загубен че с лекота да зареже и жена и деца.
Може да се каже че съм спасила доста семейства от разпадане. Laughing

# 154
Ами да, и аз съм спасявала  Joy

# 155
Ами да, и аз съм спасявала  Joy

Какви сме благородни! Mr. Green

Честно казано за един не съм сигурна, дали беше благородство да го оставя. Направих го заради трите му деца, но го направих и нещастен.

# 156
Така е, Лизет. Аз умея да изслушвам, да разбирам, да приемам неговата страна при нужда, да съм винаги усмихната, да правя хубави свирки и да не досаждам с смс-и. Какво повече му трябва на един мъж  Joy

# 157
Така е, Лизет. Аз умея да изслушвам, да разбирам, да приемам неговата страна при нужда, да съм винаги усмихната, да правя хубави свирки и да не досаждам с смс-и. Какво повече му трябва на един мъж  Joy
И какво удоволствие ти носи това?

# 158

Когато мъжът е лудо влюбен никакви такива подробности нямат значение.
Аз умея да ги влюбвам от пръв поглед. А след секса тогава въобще забравят кои са и какво са. Mr. Green

# 159
  • София
ти описваш компаньонка, Вили.  newsm78 Не любовница, не съпруга, не приятелка.

# 160
Лизет, всички тези неща, които умееш, ти ли разбра, че ги умееш, или някой ти каза какви свойства имаш?

# 161
Вие наистина ли си мислите че сексът с всяка жена е еднакъв и всеки секс с чужда от мъжа ви ще се възприеме като "неангажиращ"?

Аз лично не съм имала секс с мъж, след който да не е толкова загубен че с лекота да зареже и жена и деца.
Може да се каже че съм спасила доста семейства от разпадане. Laughing

Не, чукаме на дърво да не срещне теб или вилико.

# 162
Ах, жива да не бях, какви сте магьосници 'начи! Crazy
Те, тези дето го могат, много не приказват за това какво, как, къде и с кого го правят! Wink А не да мрат да разправят на ляво и дясно как веднъж и на тях им се е случило и това е доживотната им най-невероятна история...

# 163
Бижу, е мноу си гадна значи!

Да правиш и анален секс.

# 164
Големи сухарки сте днес  Laughing
И анален, Каси, как го забравих точно него се питаш - но всъщност това си е по дифолт, затова не го споменах  Peace

Анди - на компаньонките им се плаща, а любовника е - за да правиш pure секс с него.

Общи условия

Активация на акаунт