Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 598
  • 511
  •   1
Отговори
# 225
Ама то и аз няма как да се съглася, че външността не е важна и не е това, което кара мъжа да харесва. То пък момента с душите вече ми звучи като успокоение за дебелите и грозните вече, стига толкоз...Важни са и двете. Но ако приемем, че средностатистическата българка е възпитана и образована в прилични граници - то тогава базата за сравнение остава точно външния вид пак...

# 226
Така както подкарвате въпроса за душите и телата, още малко току-виж сте и доказали съществуването на душа освен тялото, а оттам и до извънземния живот на душата след смъртта сте  на една крачка. Laughing

Душите разбира се съществуват, но човеците са прекалено слаби същества за да прозират отвъд телесното.

Харесва ли ви или не, най-важното качество на една жена е нейната външна красота.

Опаковката продава стоката.

# 227
А, не, аз наричам душа - характера и качествата на жената, не баш душа като нещо извисено и духовно чак...

# 228
А, не, аз наричам душа - характера и качествата на жената, не баш душа като нещо извисено и духовно чак...

Характерът е качество на душата, а не на тялото.  Кои още качества?

# 229
Ами да де, аз споменавам тази дума в контекста на темата - като нравствени характеристики, които се противопоставят на външния вид, но пък за мен това е несериозно.

# 230
Анджък!

Поизпари ли ви се убедеността че вашите мъже са неоткрадваеми?

Всяка по-красива жена е с крачки напред пред мъжа ви ако ще каквото ще да ви свързва. Няма деца, няма нищо, което да му попречи когато мисли с пениса.

# 231
Ма аз туй не съм отричала де, Лиз  Joy

# 232
Ма аз туй не съм отричала де, Лиз  Joy

Ти не, други обаче го твърдяха убедено.

За една красавица не съществуват  невъзможни за открадване мъже. Не си го е набелязала, не го е получила. Wink

Трябва да си много глупава и наивна за да допускаш в близкото си обкръжение красиви жени.

# 233
Абе просто държах да ти покажа, че света не е срещу теб  Laughing

# 234
Абе просто държах да ти покажа, че света не е срещу теб  Laughing

Laughing Светът е в краката ми вилико.

Форумът е място където нищо не се вижда. Най-голямата заблуда за това кой кой е.

# 235
Харесва ли ви или не, най-важното качество на една жена е нейната външна красота.

Особено, когато няма други.

Да не си вложила много пари в пластични операции.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 12:30 от Трещерица

# 236
  • София - Рим и обратно

Не е никак гот да си грозен в тоя живот, все си подритван девета дупка на кавала и никой не те бръсне за слива.

Това е грозната истина. Ако си се родила хубава, просто си с пет обиколки пред останалите, това е.

А партньорите не се "крадат". Отиват си доброволно, където ги влече.

# 237
Подлежат, подлежат.
И собственост върху им се придобива И с давностно владение.
Тъй де! Като собственикът не се интересува и не се грижи за собствеността си, тя се предоставя на онзи, който полага грижи за нея!  Crossing Arms
 И по закон человечески и по закон Божий все е тъй.

# 238
  Не е въпрос толкова на красота, колкото на сексапил.

Има много случаи, в които открадвачката е по... нехубава. Виж, да е по-млада е почти правило.

# 239
  • Galaxy 13197853088
Имаше нещо от рода на "с грижата на добър стопанин" ...

Общи условия

Активация на акаунт