Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 637
  • 511
  •   1
Отговори
# 210
  • Galaxy 13197853088
Не ги ли
пръскат?

# 211
Зависи обаче. Ако красавицата е съсипала човека от прищевки, лошо отношение и скандали - то би могло той напук - да търси вече единствено грозна  Joy

# 212
Ти се смееш, Вили, но според мнозина неналичието на приличен външен вид е гаранция за мирно съществуване.
Но пък нали го знаеш вица за грозната жена....?

# 213
Смея се, не защото незнам какви ли не случаи, а защото някак е абсурдно да се правят каквито и да е заключения.
Всъщност всеки мъж иска красива жена, то и физически няма как да ти стане - ако не видиш нещо красиво в жената  Wink Тя, красотата - е жесток плюс за една жена, естествено. Някак по-готино е да си с хубаво тяло, сладко личице, хубава и гъста коса, чаровна усмивка и тн. Носи самочувствие. Това обаче не значи, че една незабележителна или грозновата няма да е щастлива...

# 214
Грозноватите Вилиико се избират от такива като тях- грозни, бедни болни лузъри. Често и психически болни. И се започват разни грозни семейни истории от които грозната не излиза по собствена инициатива защото веднъж някой хванал се на въдицата, не се знае друг идиот дали ще се намери... Laughing

Не е никак гот да си грозен в тоя живот, все си подритван девета дупка на кавала и никой не те бръсне за слива.

Сред жените с хубаво тяло са най-грозните крокодилки междудругото. Всеки ден ги заглеждам по улиците и се чудя не се ли поглеждат в огледалото тези жени...

# 215
Ами аз не наричам психически болни хората с комплекси, ниско самочувствие или тези - разочаровани от красива жена...Случва се, това не ги прави кофти хора.

# 216
Оххх,горките грозници Whistling тук нали са само красавици,как може да се разхождат по улиците грозни.Пък представяш ли си и някой да ги загледа,да ги хареса...ужас.Край Crossing Arms
Стига глупости де!
Аз имах едно гадже...ми грозен си беше и все още е,аз винаги съм била по-хубавата от двамата,но пък имаше/има убийствен чар и магнетизъм около него. Peace Доста години даже бях с него и мога да кажа,че много жени (и по-хубави и от мен и по-нехубави )му се умилкваха и се чудеха как да го свалят. Peace Докато примерно сега аз съм по-грозната в сегашната ми връзка. И кво?

# 217
Ми нищо, освен, че сега трябва повече да се стараеш  Joy

# 218
Ами аз не наричам психически болни хората с комплекси, ниско самочувствие или тези - разочаровани от красива жена...Случва се, това не ги прави кофти хора.

Може да не са психични, но са сериозни психологични разстройства, които нанасят непоправими щети на характера, социализацията и вобще на пълноценното съществуване на индивида.
Прави ги кофти хора и още как. Колкото по-грозен, беден и неуспял нещастник, толкова по-кофти човек е- не си ли забелязвала?

# 219

Пффф не се бях сетила,че може да ме харесат просто ,защото има нещо в мен.Еййй да му се невиди пак не съм разбрала схемата Rolling Eyes Crossing Arms

# 220
Тя красотата е комплексно понятие, нали Wink

# 221

Пффф не се бях сетила,че може да ме харесат просто ,защото има нещо в мен.Еййй да му се невиди пак не съм разбрала схемата Rolling Eyes Crossing Arms

В ТЕБ? Laughing В теб има същото каквото има във всеки друг- черва и разни други дреболии... Laughing По-здрави или по-болни, на кой му пука какво има В теб?

Повярвай, на този свят НЯМА мъж способен да вижда душата на една жена. Не и земен мъж.

Вижда се само видимото.

# 222
Ако слушате леля ви Лизет, трябва да си направите харакири.

# 223

В ТЕБ? Laughing В теб има същото каквото има във всеки друг- черва и разни други дреболии... Laughing По-здрави или по-болни, на кой му пука какво има В теб?

Повярвай, на този свят НЯМА мъж способен да вижда душата на една жена. Не и земен мъж.

Вижда се само видимото.

Shocked  newsm53

Касита,мисля ,че е време да го направя.Тя ме срази Tired

# 224
Хм, Лизет, тя и вагината ти е скрита.

Общи условия

Активация на акаунт