Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 723
  • 511
  •   1
Отговори
# 300
Много теория. А практиката показва, че всъщност семейства се създават и разтрогват по далеч дребнави поводи. Ако не беше така, половината нямаше да ни има тук и сега. Част от децата ни също.

# 301
  • Пловдив
Ами тогава айде при Делян Пеевски, този орангутан вероятно има яхта, има бизнес, има жилище,  подсигурен е от всякъде.....

Ерген ли е?
В нета пише, че има връзка с фолк-певицата... някоя си, но майка му не я одобрявала и затова нямали брак. Начи гледайте маминка да ви одобри и имате реални шансове според мен. Точно в духа на темата - да го откраднете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 302
Ами тогава айде при Делян Пеевски, този орангутан вероятно има яхта, има бизнес, има жилище,  подсигурен е от всякъде.....

Ерген ли е?

И да не е,ще го откраднеш де Mr. Green

Хаха,Янтра,изпреварила си ме с идеята.

# 303
Плюс това в момент на такава "криза", щото не знам криза ли е вече, какво ли, е много по-добре да зависиш от някой работотадел, отколкото сам да се оправяш и да се чудиш как да свържеш двата края не само в семейството, ами че и на фирмата Tired
Предпочитам да съм нечий подчинен, 1000 пъти повече, отколкото да се чудя как да закрепя в момента.

# 304
Абе, я, стига глупости плещила, September!!!! Форумският мъж, в частност този на Лизет, криза не го лови!

# 305
 Mr. Green
Оф, що ли се включвам, отстрани си е по-весело Laughing Лизет е скица - ама се чудя да плача ли, да се смея ли.....

# 306
Не разбрах някой спори ли, че парите са важно нещо.
Глупостите на Лизет за собствения бизнес са друго.

Е, да, не е добре да имаш или искаш собствен бизнес. По-добре е да си наемник... Laughing
Глупости има много в темата, наистина...

# 307
  • Пловдив
Ако като наемник докарваш от заплата колкото доходите на среден собственик на собствен бизнес какъв е проблема? Че имаш шеф?

# 308
Проблем няма, в случая говоря за това кое е по-добрия вариант - ако можеш да имаш избор.
Синът ми тръгва първи клас в момента - трябва ли да уточнявам каква логистика се иска?

ъде ги дават заплати тия заплати, за които говориш? Защото средния бизнес имаш ли идея какво значи и каква печалба има, за да е среден?

# 309
  • Пловдив
ъде ги дават заплати тия заплати, за които говориш? Защото средния бизнес имаш ли идея какво значи и каква печалба има, за да е среден?
Кажи, аз колко пъти питам в този форум, никой не ми казва конкретни цифри.

# 310
Освен ако не съм Васко Черепа, собствен бизнес у нас не искам да имам.

# 311
Кажи, аз колко пъти питам в този форум, никой не ми казва конкретни цифри.

Кое да кажа?  newsm78
Ако говорим за дребен бизнес - доход под 2000 е просто безсмислено да го въртиш. Ако говорим за среден - цифрата драстично се повишава. А у нас, освен ако не си специалист и работиш в компания с международно участие -заплата да кажем 3-4-5 бона е просто химера.
Масово се взимат заплати около 1000-15000лв и хората на това са доволни, защото го отчитатто добра заплата - на общия фон. Това се отнася до повечето специалсти в частния сектор. Че дори в банките, дет опреди беше супер платено - днес се взимат доста по-ниски заплати - ако сравним с преди 5 г...

# 312
Какво разбираш под среден бизнес, Вилико?

# 313
Аз ли? То не е въпроса аз как си го представям - а си има показатели един бизнес като какъв да се определи, моля те  Stop

# 314
От някои от пишещите биха излязли отлични политици Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт