Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 715
  • 511
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Има определени инженерни позиции, на конструктори - машиностроене, инженери - автоматизация, инженери - електроника, където 3хиляди лева е нормална заплата за да имаш кадърен специалист.

# 316
От някои от пишещите биха излязли отлични политици Mr. Green

Мхм, Боко с пеперудка на дупето.

# 317
Не зная в случая с кое от нещата, които споделям - не сте съгласни?  Thinking
Аз определено твърдя, че парите имат значение, че работата като естество има, че времето има и в тази насока - критерии човек с доход и частен бизнес - въобще не е прекалено като изискване за мъжа до нас. Но всеки си знае. И пак да напомня - това не значи, че всички са така, че аз съм така, че трябва да е така - просто споделям от възможните варианти най-добрия - което и Лизет направи назад.

# 318
  • Пловдив
А аз ти казвам, че собствения бизнес не може да бъде никакъв критерий, защото има доста експертни позции които докарват по-добри доходи.

# 319
Най-вероятно теоретично е така - мъжът да си има вървежен частен бизнес.
Но не и у нас. У нас повечето нормални за западняци неща са утопия. Държавата смачква всякакъв опит за пробив, ето, казвам ти от личен опит и то не еднократен.
Второ, няма как всички да сме шефове Mr. Green
Трето - съществуват и други неща, като любов, разбирателство, уважение, съдба, ако щеш.
Затова не съм изцяло съгласна с всичко.

# 320
Да, бе, всеки западняк е с вървежен частен бизнес.
Ама гледам съпругите у нас всички си имат частен бизнес, главно фризьорски салони. Та важно е за кого ще  се омъжиш.  Ако си красива , разбира се. Иначе не мой да подбираш-.

# 321
С тази разлика, дами - че никъде останалите неща не съм отрекла  Laughing
Има няколко важни и основни неща, но едно от тях определено би било добре да бъде финансовата независимост.

Янтра - така е, но е рядко, не случайно споменах масовата ситуация на наемниците. И аз съм такъв - не мислие просто пиша от позицията на нещо повече.

# 322
  • Пловдив
Да, бе, всеки западняк е с вървежен частен бизнес.
Ама гледам съпругите у нас всички си имат частен бизнес, главно фризьорски салони. Та важно е за кого ще  се омъжиш.  Ако си красива , разбира се. Иначе не мой да подбираш-.
Хахаха, ти подсещаш за един феномен. Всички тия миски учат "право", "социология", "публична администрация", "маркетинг", пък накрая всички отварят бутик (разбирай магазин за дрехи), фризьорски салон или козметично студио. Противоречие!

# 323
  • София
не забравяй философията, психологията и връзки с обществеността!

# 324
  • Пловдив
не забравяй философията, психологията и връзки с обществеността!
Анджък! Анджък! Все едни дълбокомъдри специалности, най-често в НБУ Wink

# 325
  • София
А жалкото е, че НБУ наистина много дръпна за 10-15 години и има много добри програми с много добри студенти, стараят се да направят добър университет. най-малкото в тоалетните винаги има сапун, тоалетна хартия и кърпи за ръце, а библиотеката им е с много добри ресурси, наистина съвременна университетска библиотека, хората си участват в програми по обмен, имат и социална програма. Все неща, които не могат да се кажат за болшинството университети в България. А миските ги има и в СУ, там дори доста по-лесно изкарват.

# 326
Няма лошо. Освен сапун, има и много добри преподаватели, защото плащат добре. С годините ще се наложи като добър университет и няма да приемат Сульо и пульо.

# 327
  • Пловдив
Когато някоя миска каже, че учи "Електротехника" или "Машиностроене" в Техническия ще си говорим пак Simple Smile

# 328
  • София
Ха, дано, ама надали! Laughing

# 329
Когато някоя миска каже, че учи "Електротехника" или "Машиностроене" в Техническия ще си говорим пак Simple Smile

Те там не са И миски дори, освен останалото...

Нали знаете този, дето вървели три студентки- едната хубава, двете- от МЕИ.

Общи условия

Активация на акаунт