Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 661
  • 511
  •   1
Отговори
# 330
Малее да не ви остави човек да поработи малко...изопачили сте хептен темата както винаги, сюжета и е променен до неузнаваемост. Crazy

За кое е рязка и груба Лизет, АА?  Crossing Arms Че нарича нещата с истинските им имена?

Мъжът на Анадриел не може да е мизерник значи, но Пеевски може да е орангутан, АА??? ЩО? Щото Анадриел е тук и трябва да си лицемерничим пред нея сакън да не се засегне?

Ама Лизет пък що да не я наричаме всякаква? Нея може. ТАКА ЛИИ???

Затова че Лизет ви отваря очите ли е "много зле"? Кога някой вземе да печели заплати колкото доход се получава от бизнес, аз трамвай ще стана! Трябва да си много зле да не разбираш че винаги и всеки работещ на заплата в която и да е страна Е и ще си остане мизерник. Всеки добър финансист в литературата го е доказвал безброй пъти. Повече четете преди да употребявате епитети към Лизет!!!

# 331
Значи по-добре да имаш бакалничка , отколкото да си изпълнителен директор в БМВ?

# 332
  • Пловдив
Значи по-добре да имаш бакалничка , отколкото да си изпълнителен директор в БМВ?
Лизет тъй казва, значи това е ИСТИНАТА.

# 333

Изп. директор в БМВ сигурно е и в  акционерния съвет на компанията. Най-вероятно е И собственик.

Но...конкретно по въпроса ти, ДА. По-добре е да си имаш бакалничка отколкото да си изп. директор на БМВ. Няма нишо по-лошо от това да си висш мениджър. Собственникът му прехвърля цялата отговорност на плещите за да му дава нищожна част от това което той сам си слага в джоба.

Заявявам го най-отговорно като бивша съпруга на ген.директор на голяма компания.

Аз днес може с една бакалничка да съм под дохода на висш мениджър, но след половин година вече ще съм с мрежа от десетки бакалнички и вашият изп. директор ще диша само прахта от подметките ми, защото той никога не може да скочи над тавана си. Най-много да бъде сменен с някой който ще носи по-голяма печалба на собственика.

# 334
За да надникнем в бъдещето, предлагам да ползваме този сайт:
http://practicalmagic.emvisoft.com/pages/runes_pages/5runes_casting.html
 Praynig

# 335
 Joy Да, посочи се една единствена длъжност - дето се заема баш от млад специалист без връзки, издигнат се от продавач в шоурума, нали  Joy

# 336
  • Бургас
Разбира се че Е собственост. Не случайно казваш "МОЙ мъж". Имаш ли сериозни отношения с някой, това са АНГАЖИРАЩИ отношения, което налага някакви МОНОГАМНИ правила на поведение.

Ако мъжът не е в целенасочено търсене на друга, то инициативата за намеса в двойката идва от третия човек, който в този случай с право се явява "крадец"- ако не успее да открадне партньора за постоянно, то със сигурност окрадва щастието в семейството.

Колко сте либерални, да не повярва човек! Crazy Едва ли ще си на същото мнение за собствеността Сезана, ако дойда и ти отнема мъжа.
Абсолютно на същото ще съм.  Peace Бащата на детето ми "го откраднаха" след 10 години брак и пак съм на същото мнение  Wink Не ми е бил собственост, та да го крадат. И девойка не беше, ми по - голяма от мен жена с доста години. И все пак не смятам, че е бил откраднат, отмъкнат и т.н. Ако връзката ни беше ОК и се обичахме достатъчно, "крадлата" нямаше да пробие.

# 337
Абсолютно на същото ще съм.  Peace Бащата на детето ми "го откраднаха" след 10 години брак и пак съм на същото мнение  Wink Не ми е бил собственост, та да го крадат. И девойка не беше, ми по - голяма от мен жена с доста години. И все пак не смятам, че е бил откраднат, отмъкнат и т.н. Ако връзката ни беше ОК и се обичахме достатъчно, "крадлата" нямаше да пробие.

О, повярвай, има жени, за които няма невъзможни мъже та ако ще най-силната любов на света да имате с най-прекрасната и хармонична връзка.

А когато еедна връзка не върви, не става дума изобщо за кражба, а за търсене на нормална. Твоят мъж сам си е тръгнал най-вероятно без да е открадван.

# 338
  • Бургас
Де да го знам защо си е тръгнал, но пък "дамата" атакува директно. Захапа и не пусна.  Peace Но е факт, че не чувствам, че е бил откраднат, защото не съм се чувствала собственик. Не мога да приема и мисълта, че бих била нечия собственост, та да ме откраднат. Прекалено свободна душа съм, за да принадлежа на друг, освен на себе си.

# 339
Мислиш ли, че ако не се беше появила другата - можеше и да оправите връзката си?

# 340
Аз днес може с една бакалничка да съм под дохода на висш мениджър, но след половин година вече ще съм с мрежа от десетки бакалнички и вашият изп. директор ще диша само прахта от подметките ми, защото той никога не може да скочи над тавана си. Най-много да бъде сменен с някой който ще носи по-голяма печалба на собственика.

Laughing Хубаво е денят ти да започне с усмивка

като бивша съпруга на ген. директор не успя ли да научиш, че хора на този пост не си тръгват току така...

# 341
  • Бургас
Мислиш ли, че ако не се беше появила другата - можеше и да оправите връзката си?
Ще го кажа така. Ако я нямаше другата, нямаше да го помоля да си тръгне  Peace Не е имало какво да оправяме, защото нещата бяха улегнали, мирни, тихи. Все пак сме били 10 години заедно. Но е факт, че сега съм в пъти по - щастлива.
И все пак въпрос на гледна точка. Не бих гледала на партньора като собственост и не биха могли да ми го откраднат. И ако някога един мъж е спокоен до мен и си мисли, че съм негова, то е добре да задържи онова, което ме е карало да се чувствам "негова", за да не ме откраднат  Joy
Там за мен е грешката, чувството за собственост, без вече да полагаш и влагаш усилия. След като то дойде, няма как да има кражба на каквото и да е.

# 342
Така де, кражбата в темата е по-скоро със значението на катализиращ фактор, когато трети полага усилия  Laughing

# 343
Laughing Хубаво е денят ти да започне с усмивка

като бивша съпруга на ген. директор не успя ли да научиш, че хора на този пост не си тръгват току така...

Оо...добре че си се родила ти сега да ми кажеш как си тръгват от такъв пост ако не "току-така"? Laughing Да ми тръгне и моя ден с усмивка.

# 344
Аз нищо не ти казвам, питах те не се ли научи...

Общи условия

Активация на акаунт