Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 633
  • 511
  •   1
Отговори
# 345
  • Tам през Атлантическия океан
Цакате ли пак бе ,'дами'  Wink

Всичко коЗ  Mr. Green

п.п. каква тема аМ, какви хора    Wink

# 346
Някои блъфират много, макар и неубедително.

# 347
Важното е те да си вярват  Crazy

# 348
Ами! По- скоро е от типа "лаф да става, пушек да се вдига!".  Laughing

# 349
Не, просто някои хора като тръгнат по една плоскост в дадена посока, трудно успяват да я сменят, да си признаят, че има и малко по-така ситуации. Въпрос на интелект е да признаеш грешката си, да чуеш и да се вслушаш в чуждото мнение. Защото нищо не е черно и бяло, нищо не е по калъп - колкото хора на планетата, толкова и ситуации. Как въобще могат да се поставят някакви рамки?
Лизет, успех с веригата! Peace

# 350
Не, просто някои хора като тръгнат по една плоскост в дадена посока, трудно успяват да я сменят, да си признаят, че има и малко по-така ситуации. Въпрос на интелект е да признаеш грешката си, да чуеш и да се вслушаш в чуждото мнение. Защото нищо не е черно и бяло...................
Е, тя една ситуация може да е и черна, и бяла, и сива, и .....тъмносива....зависи кой и с какви очи я гледа.Кой може да каже чий поглед е правилния?   Laughing
И  в случая  кой в чие мнение трябва да се вслуша, ако всеки смята себе си за прав?

# 351
И аз се чудя защо из форума се очаква - че трябва да се изслушваме, разбираме и да си взимаме поука  Laughing Не може ли просто да плямпаме без последствия?

# 352
  • София
Ако някоя иска да го краде - давам и го без бой! Да се оправя! Naughty

# 353
Ако някоя иска да го краде - давам и го без бой! Да се оправя! Naughty

Заглавието на темата вече е "подлежат ли на подаряване партньорите"

# 354
Не, просто някои хора като тръгнат по една плоскост в дадена посока, трудно успяват да я сменят, да си признаят, че има и малко по-така ситуации. Въпрос на интелект е да признаеш грешката си, да чуеш и да се вслушаш в чуждото мнение. Защото нищо не е черно и бяло...................
Е, тя една ситуация може да е и черна, и бяла, и сива, и .....тъмносива....зависи кой и с какви очи я гледа.Кой може да каже чий поглед е правилния?   Laughing
И  в случая  кой в чие мнение трябва да се вслуша, ако всеки смята себе си за прав?

Точно, само че Лизет казва защо ми се дръвчите, аз ви казвам как стоят нещата, едва ли не.
Според мен нещата не стоят по тоя начин, само че аз не й казвам така, нали.

# 355

Точно, само че Лизет казва защо ми се дръвчите, аз ви казвам как стоят нещата, едва ли не.
Според мен нещата не стоят по тоя начин, само че аз не й казвам така, нали.

Какво? За кое не стоят така нещата? И как стоят?

# 356
Малее да не ви остави човек да поработи малко...изопачили сте хептен темата както винаги, сюжета и е променен до неузнаваемост. Crazy

За кое е рязка и груба Лизет, АА?  Crossing Arms Че нарича нещата с истинските им имена?

Мъжът на Анадриел не може да е мизерник значи, но Пеевски може да е орангутан, АА??? ЩО? Щото Анадриел е тук и трябва да си лицемерничим пред нея сакън да не се засегне?

Ама Лизет пък що да не я наричаме всякаква? Нея може. ТАКА ЛИИ???

Затова че Лизет ви отваря очите ли е "много зле"? Кога някой вземе да печели заплати колкото доход се получава от бизнес, аз трамвай ще стана! Трябва да си много зле да не разбираш че винаги и всеки работещ на заплата в която и да е страна Е и ще си остане мизерник. Всеки добър финансист в литературата го е доказвал безброй пъти. Повече четете преди да употребявате епитети към Лизет!!!
Peace

А пък с червените писания хич не съм съгласна. Но щом си рекла, няма да споря Simple Smile

# 357
Ти хубаво се съгласи, че иначе трябваше да става трамвай жената.

# 358
Ти хубаво се съгласи, че иначе трябваше да става трамвай жената.

Трамвай желание

# 359

А пък с червените писания хич не съм съгласна. Но щом си рекла, няма да споря Simple Smile

Какво няма да споря като спориш. Това не е мое твърдение мила моя. Отвори ако щеш Кийосаки, прочети "Богат татко беден татко", ако не си чела попрочети малко преди да тръгваш да спориш.

Общи условия

Активация на акаунт