Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусията във форума?
Какви са основните здравни проблеми, които обсъждат майките във форума?
Какви съвети споделят майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусията във форума?
-
Какви са основните здравни проблеми, които обсъждат майките във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Какви са предназначението и препоръчителните размери на възглавниците против колики?
-
Може ли да се установи на ехограф дали пъпната връв е усукана около врата?
само дето на мен док ми каза да отида четвъртък-петък ако дотогава не съм родила. Твоят док явно е по-нетърпелив. Вал86, може и теб да включим. Но ти ни водиш, нали вече имаш едно ходене до родилното 
мм ми легнал на корема снощи и като му говори " хайде бе,мишмурок дебел, излизай вече че искам да те мачкам и целувам, стига си се крил и си тормозил мама, а мене да ме държиш в неведение и напрежение като съм на работа "

Толкова да я обичам,че по цял ден все за нея съм залепена и заплашвам ММ,че един ден когато се прибере ще я намери я без ухо,я без нос-ще я изям...

Много сме зле с кърменето, чак вчера ми дойде кърмата, но тя не успява да засуче, аз се цедя, ама болиии, а и каналите май още не са се отпушили, та й давам каквото съм успяла да изтискам и после дохранвам с АМ. Все пак сме позитивно настроени, каквото стане 
). Иначе татенцето помага страшно много, не знам какво щях да правя без него, храни бебка, сменя памперси, прави ми компреси за гърдите, стерилизира, прави АМ, пазарува.. Въобще нямаше да съм толкова спокойна ако не беше той
даже викам на ММ ще си купувам електрическа помпа,че с ръчната направо откачам то едно помпане по 1 час за 30-40 мл направоооооо ми иде да се гръмна
поне може да ми се стегнат бицепсите ако не нещо друго