Слънце весело пече- НОЕМВРИйчето мечатае за море!

• 31 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, по колко пюре ядат бебоците ви? Моя от няколко дни хапва по 100-тина гр. и не ще повече.Вече започвам да се тревожа.

# 331
Здравейте  Heart Eyes
Минавам да почерпя за нашата месечинка днес  cook beer beer3 beer2 и за тази жега по една бира ще е най-добре май. Като се сетя какво щастие изживях преди 7 месеца и очите ми се пълнят със сълзи..
За киселото мляко и аз мисля доста да поизчакам. Моята педи казва на 8 месеца че мога да и давам ама аз хич не съм съгласна. От два дни правя на малката киселче с царевично нишесте и череши мнооого и харесва голямо мляскане пада. То пък 1 нещо да ми харесва, че пюретата хич не и харесват. Обаче това което ме притеснява че ака много тъмно. Мисля си че може да е от различната храна обаче се чудя дали да не ходя на доктор.  newsm78 То е едно таково почти черно но не съм забелязала да е нерна или ревлива.
За жегите и зъбите наистина е много кофти комбинация. Ние още нямаме пробило зъбче обаче напипвам 2та долни. Не реве нощем ама е нервна и много ги чеше.
Норичка мойта дрисла ако изяде 100гр циганско колело ще правя  Mr. Green Понякога яде по 80 понякога по 40-60, общо взето както и е мерак, а днес на обед като видя лъжицата и такъв рев му удари не можех да сваря да бъркам млякото Crazy Ама като я видя че не иска не я и насилвам
Енджълс И аз много се чудя за проходилката защото и ние стъпваме само на пръсти а и тя няма и идея още да се опитва да стои изправена. Даже се чудя въобще ще ни трябва ли

# 332
Благодаря за отговорите.   bouquet

Срам не срам ще ви кажа кооооолко зле съм. Май месец купих каша Спелта на Топфер. До преди 10тина дена й давах чат пат от нея. Днес викам я пак да й дам и гледам тъпата смотана каша е била годна до 05.2013. Хем искам да си набия на мен шамарите, хем искам да ошамаря и продавачката. Оказа се,че тая каша е произведена 2011.  Sick

# 333
  • Пловдив
Ние днес пак паднахме от спалнята. Много съм смотана Cry
Я да питам като взема пюре само с пуешко примерно, по колко да слагам за обяд в зеленчуковото?

# 334
Месо слагам по 10-12гр. Засега.

# 335
skeila, слагам половин бурканче от 125 гр, което ще рече приблизително 65 гр. Като се има предвид, че в цялото бурканче има 40% месо... А Ния изяжда общо около 190 гр + зеленчуковото.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 18:48 от Manique

# 336
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Нещо уж ви попрочетох под диагонал...ама по темите няма да се включа, че малкото диване днес хич не спи и  просто вече ми спира тока  Close

Имам въпрос и ще се радвам някой да се включи, че вече взех да се притеснявам Rolling Eyes
От 3-4 дена Стела почти не пишка, даже вчера като не ака през деня, цял ден изкарахме с 1 памперс и беше почти празен вечерта преди баня...Много я морят горещините...давам и да суче супер начесто - когато поиска...понякога чак пресъхвам..опитвам се да давам и вода...ама като не ще #Cussing out...през нощта като се пробуди, реших вместо биба да и дам шише с вода - изпи 70мл...Та...мисля си, че малката се дехидратира Cry...не мога с друго да си го обясня newsm78...иначе си хапва каквото и дам, изхожда се по голяма нужда...много е жизнена и весела, играе си и само приказва разни неща от 2-3 дена Heart Eyes...видимо си е много добре детето...обаче има ли за какво да ме притеснява това НЕпишкане и да я водя ли при педи?

# 337
jadika, обади се на педи и му кажи каквото и на нас. Той ще ти каже какво да правиш.

# 338
Пу-пу да си похваля моята кукла днес и сложих повече мръвка в пюрето и тя си го изяде цялото Simple Smile

# 339
  • Пловдив
Благодаря dmk и Manique
Много странно това за пишкането. Имам чувстото, че и Лъчко пишка по- малко от преди. Jadika, мериш ли му памперсите, за да видиш колко е изпишкал? Една позната така я караха да мери, за да преценят по колко пълни

# 340
  • София
Хайде и аз да се разпиша, че все не остава време Hug

Ние сме добре с малчо.Още се мъчим с този запек, но се надявам, като вкарам кисело мляко да се оправят нещата.Вода пие малко, и то иска само от чаша стъклена или от пластмасово шише, както аз пия.Абе станал е хитър, като стадо малки лисичета Mr. GreenНощите продължават да са ни кошмар с това безкрайно цокане, нямам нерви вече #Cussing outТолкова съм изукала, че исках нещо да напиша ама ей го....празно.Решили сме юли да кръстим малкият в тесен семеен кръг, но съм в чуденка за място.Някой беше питал за потенето-медун се поти като прасенце, но то в нас е и много топло.Иначе спинка по потник боди.
кисело мляко и сирене-сега в 8 м., като искам да давам айрян за регулиране на коремчето
слънцезащитни-сутрин- като излизаме и на вечерната ни разходка мазвам.
жълтък-9 м.

ами за сега това от мен, че хептен блокирах от недоспиване.Лека и ще се постаря да пиша по-често.
недаби благодаря, че се сети за мен.Много ми стана приятно. Hug

# 341
Приспиване... голяма мъка... вече над 1,5 часа се приспиваме и сериозно ми опъва нервите  #2gunfire

# 342
  • Пловдив
skeila въобще не ми беше минавало това през ума да тегля памперсите, но и да беше то ние нямаме ел. везна да го направя...Утре или ще звънна или направо ще отидем в кабинета на педи Thinking....Иначе сега след баня я оставих гола да си играе на спалнята, успях да и набутам с пипетата от Панадола около 30 мл. вода и след малко се изпишка - вярно, че много малко...ама все пак пишка Flutter...явно това, което поема от кърмата като течност изразходва основно в потене в тези жеги Thinking и затова пишка малко...дано да е само това Praynig

titolino - ние бяхме така цял ден днес - почти бях изперкалааз...и всеки път се убеждавам, че няма смисъл да се тормозим взаимно - когато и се спи заспива за максимум 5 мин...днес заспа докато бърбореше и се търкаляше на спалнята, от раз се препарира  Mr. Green

# 343
Jadika, то му се спи, защото търка очички, затваря ги, обаче пусто му любопитство... а съм мръднала, а се ококори и започва да мрънка Simple Smile И разбира се, няколко пъти се пробвах да го оставя в леглото, само като усети, че е там, и надава вой. И най-новият номер - плюе бибата и затваря плътно уста и не ще и прдължава да си мрънка. Иначе играхме, скача, галих го, люшках го, оставих го да реве няколко минути, на моето легло обграден с възглавници да се подпира, слушахме мелодийки от YouTube...
Като не му се спи, го оставям да си играе, ама и аз трябва да свърша някоя полезна работа, като да си измия косата например, но явно някой друг ден #Cussing out

# 344
Здравейте!Чета ви редовно,обаче не знам с какво да се включа-Сани ще излезе много скучно бебе май!И дай Боже да е все така,не се оплаквам изобщо.Аз лично и давам кисело мляко с натрошени бисквитки за следобедна закуска,не му е много фен,ама не го и отказва.Аз съм заместила три хранения,но не напълно,защото след плодовото пюре си доцоква,та значи две и малко...
За спането нощно време нямам проблем-буди се много рядко и като и дам бибата си заспива пак.Зъбки няма...И незнам дали скоро ще има,понякога така ожесточено си търка венците с някоя играчка,че направо си мисля,че ще ги разкървави,ама после по цяла седмица не се сеща.Е,аз не бързам,все ще поникнат...
Иначе и Сани понася зле жегите,обаче аз я къпя често в банята в коритцето и и това е уж някакво спасение.
А колкото до почивка-ние си ходим за по няколко дни всеки месец-Сани е страшен пътешественик,обиколкила е половин България,даже този уикенд мъжо искаше да запрашим към морето,ама на мен не ми се ходи на море и се спряхме на вариант на планина,обаче на хотел с басейн,та ще отскочим до Банско.Иначе,  dmk8889,във "Всички оферти"имаше една много весела оферта за бунгала на Приморско по 10 лв.на нощ и беше прилично,ама аз я четох тая обява доста по диагонал,нали не ми се ходи на море...
Еми това е от мен,целувки на всички,пак минавам в нелегалност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт